Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тате дай колата, до 11 ще се прибера (ай на спама)
Collapse
X
-
jenshen73 написа:Princo написа:И кво излиза че един младеж е по-лош шофъор от една 40-50 годишна пияница ???
Коментар
-
"Младежи на 20 и 23 години загинаха в катастрофа, станала малко след 4 часа тази сутрин в Търговище, научи Дарик. Пострадали са още трима души, които са с различни травми. Всички младежи са били пияни. Те са пътували в автомобил БМВ, уточниха от полицията. Колата е била шофирана от 26-годишен неправоспособен водач. Катастрофата е станала на бул. ,,Митрополит АндрейFiat Bravo 1,6 16V 103k.c. (Метан)
Коментар
-
Ей заради това аз ги искам да се въведат такива драконовски мерки . На тия младежи това не им е било за първи път. Много пъти са карали така даже може и да са хващани с висока скорост. Ако е била конфискувана колата то днеска да са живи . Кола та кола . Всяко живо същество е полудяло по тия коли и какво ? Намират си смърта рано рано .
Коментар
-
Абе хора не всички са такива има и съвестни,които внимават,каква вина имат те ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Поставяне на задължителен знак "Млад водач" на предното и задното стъкло на автомобила и получаване от водачите от тази категория на 2/3 от максималния брой контролни точки, са сред предложенията на експертите.И тва нещо за кво е ???????Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Lane Staley написа:коцев написа:Чета и се чудя на написаното от някой по млади на години .Не разбирате ли че всички тия ограничения се правят с единствената цел да се запази вашия живот.Може книжка да вземеш и да си на 50 години но би било редно поне една година след вземане на книжка да не караш без придружител с по голям стаж. Знам че ще се изсмеете ваша си работа но от такова голямо високомерие всеки ден загиват хора по пътищата .Това фукане пред мацките и пред наборите си най често завършва трагично.Затова напълно подкрепям всякакви мерки независимо какви са само и само да бъде въведен някакъв ред по пътищата .Крумовите закони биха звучали сега така :1 При констатирана употреба на алкохол - конфискация на колата независимо на кого е собственост.. Така всеки ще си прави сметката на кого си дава колата .2 При каране със скорост над 20км от допустимата - конфискация на колата .3 При направено пътно произшедствие по твоя вина -вземане на книжката до живот и конфискация на колата . Ако се приемат и спазват тия неща само за половин година автопарка ще намалее с една трета и вече карането на автомобил ще е наслада . :D Много утопично звучи ,но там е истината . А сега вече спокойно може да ме оплюете за написаното но това го мисля и това го пиша :D :D :Dfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
За щатско съм чувал, че гражданската отговорност като застраховка се прави на водача и струва по-скъпо ако е имал глоби, произшествия, актове...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
някой да е регламентирал понятието млад шофьор ??? има много недоизяснени неща в тая статия.. пък иначе съм ЗА ,но пак си зависи. Аз съм на 19 и имам 60 000 като водач, от които 10 000 са градско. Има хора които са на по 30 години и волан не са бутвали откакто са взели книжка. Гаранция че са по-опасни от всеки току що взел книжка !Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
jenshen73 написа:За щатско съм чувал, че гражданската отговорност като застраховка се прави на водача и струва по-скъпо ако е имал глоби, произшествия, актове...Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:jenshen73 написа:За щатско съм чувал, че гражданската отговорност като застраховка се прави на водача и струва по-скъпо ако е имал глоби, произшествия, актове...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар