sota написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тате дай колата, до 11 ще се прибера (ай на спама)
Collapse
X
-
Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
Единствения начин да се научиш да караш е само с каране. Няма как да се научиш като те ограничават година или две да не шофираш от еди колко си до еди колко си.Аз съм млад шофьор(от края на март) и усещам, че единствения начин да се свикне да се кара в задръствания, малки улични или през ноща е да шофираш точно там/тогава. Ще свикна много по-бавно да карам на фарове като цяла година съм карал от сутрин до след обед.За пияните шофьори и тези без книжка съм напълно съгласен - конфискация и на книжката и на колата. Това е единствения начин.Поне според мен е така.
Коментар
-
vital написа:Единствения начин да се научиш да караш е само с каране. Няма как да се научиш като те ограничават година или две да не шофираш от еди колко си до еди колко си.Аз съм млад шофьор(от края на март) и усещам, че единствения начин да се свикне да се кара в задръствания, малки улични или през ноща е да шофираш точно там/тогава. Ще свикна много по-бавно да карам на фарове като цяла година съм карал от сутрин до след обед.За пияните шофьори и тези без книжка съм напълно съгласен - конфискация и на книжката и на колата. Това е единствения начин.Поне според мен е така.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
sota написа:Колеги сега ще ви разкажа един случай.Аз съм полицай и една вечер спираме един с автомобил БМВ заради това че един завой го взе на ръчна и колата така се завъртя че тлябваше тоя да спре.И се оказа ,че няма книжка, защото му е отнета и той продължава да си кара.Оказа се че има 61 акта за това че е карал без книжка и този му беше 62 и вика пишете ми акта ,че трябва да ходя на дискотека с жената.И това е той си получи поредният акт и си продължи да си кара.Докато не разрешат на такива да им се конфискува колата така ще да е .
Коментар
-
bubachko написа:sota написа:Колеги сега ще ви разкажа един случай.Аз съм полицай и една вечер спираме един с автомобил БМВ заради това че един завой го взе на ръчна и колата така се завъртя че тлябваше тоя да спре.И се оказа ,че няма книжка, защото му е отнета и той продължава да си кара.Оказа се че има 61 акта за това че е карал без книжка и този му беше 62 и вика пишете ми акта ,че трябва да ходя на дискотека с жената.И това е той си получи поредният акт и си продължи да си кара.Докато не разрешат на такива да им се конфискува колата така ще да е .
Коментар
-
sugarboy написа:sota написа:Колеги сега ще ви разкажа един случай.Аз съм полицай и една вечер спираме един с автомобил БМВ заради това че един завой го взе на ръчна и колата така се завъртя че тлябваше тоя да спре.И се оказа ,че няма книжка, защото му е отнета и той продължава да си кара.Оказа се че има 61 акта за това че е карал без книжка и този му беше 62 и вика пишете ми акта ,че трябва да ходя на дискотека с жената.И това е той си получи поредният акт и си продължи да си кара.Докато не разрешат на такива да им се конфискува колата така ще да е .
Коментар
-
Колкото и да не ти се вярва ползата е никаква според мен.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
pr_00f написа:jenshen73 написа:Ако убиеш някой докато си карал фиркан - може дори на стола да те сложат... особено ако си известен и умрелият е дете...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз щи дам друг пример - Уесли Снайпс ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Абе хора тука не са щатите...защо трябва да се сравняваме с някой с който не сме в една категория?А относно правилата-пълна идиотщина,аз първите 6 месеца след като взех книжка не съм се докосвал до кола.Какво от това че съм длъжеб в това време да карам с придружител,след като НЕ карам.Триъгълниците-никой ама никой на пътя не прояви и капка толеранс за това че нямам много опит ,въпреки че съм си сложил триъгълници.Всички си те псуват за щяло и за нещяло-най вече когато спазвам правилника... Как така няма да карам през ноща?Аз първите дни след като си взех трошляка карах само нощно време докато няма движение за да свикна...Само човек който е забравил ,че е бил млад може да подкрепи подобни идеи.Млад не значи самоубиец.Неопитен не значи задължително опасен за другите в движението.С такива правила просто никога няма да придобиеш опит.Никога след курса не съм карал с придружител от първия ден си карам сам.Няма по добър учител от реалната ситуация......
Коментар
-
ici написа:PASSARELLA написа:Изпреварването се извършва само от ляво.
Коментар
-
Така колеги, позанимавах се няколко часа да прочета темата и да се постарая да вникна в тезата и начина на мислене на всеки един от Вас.Бих искал да Ви кажа че Ви разбирам , но немога и ще Ви кажа защо! Защото Българина е един злобен и дребнав човечец имитатор на човеколюбец , свободолюбец и най-вече всеки казва "Аз съм ЗА законите , а нарошителите на въже!!!’’,но истината съвсем не е такава! А сега уважаеми колеги , нека всеки от нас да се замисли колко пъти и защо е давал подкупи , колко пъти и защо се е молил на кой ли не само и само да му се размине едно или друго провинение (независимо дали е свързано с пътищата или се касае за друг вид нарушения)! Виждам доста крумовски изказвания за пореден път , но едва ли човека който ги казва е с толкова безупречно досие и съвест (няма да споменавам имена той си знае кой е)! А сега да ви кажа какво мисля Аз!Ние не сме толерантни , не сме възпитани да отстъпваме , и най вече НЯМАМЕ КАПКА СЪВЕСТ И САМОКОНТРОЛ , оттам иде проблема във всяка една сфера на живота , не само на пътя! За да не съм съвсем голословен нека всеки един от нас се замисли >Днес на 19.07.2008г. , на колко други водачи на МПС-та дадохме предимство , подходихме колегиално, пропуснахме пешеходци да преминат на пешеходната пътека , не бибитнахме на колегата отпред за това че без да иска е изгасил колата и поради това отново ни хвана червено!< , мисля че това за сега е достатъчно , надявам се да сте ми схванали мисълта колеги! Не искам да обиждам никого и нямам такава цел , а искам единственно да да си припомним откаде и защо идват всички проблеми. Благодаря Ви и приятна вечер!.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
ivan_enchev написа:Така колеги, позанимавах се няколко часа да прочета темата и да се постарая да вникна в тезата и начина на мислене на всеки един от Вас.Бих искал да Ви кажа че Ви разбирам , но немога и ще Ви кажа защо! Защото Българина е един злобен и дребнав човечец имитатор на човеколюбец , свободолюбец и най-вече всеки казва "Аз съм ЗА законите , а нарошителите на въже!!!’’,но истината съвсем не е такава! А сега уважаеми колеги , нека всеки от нас да се замисли колко пъти и защо е давал подкупи , колко пъти и защо се е молил на кой ли не само и само да му се размине едно или друго провинение (независимо дали е свързано с пътищата или се касае за друг вид нарушения)! Виждам доста крумовски изказвания за пореден път , но едва ли човека който ги казва е с толкова безупречно досие и съвест (няма да споменавам имена той си знае кой е)! А сега да ви кажа какво мисля Аз!Ние не сме толерантни , не сме възпитани да отстъпваме , и най вече НЯМАМЕ КАПКА СЪВЕСТ И САМОКОНТРОЛ , оттам иде проблема във всяка една сфера на живота , не само на пътя! За да не съм съвсем голословен нека всеки един от нас се замисли >Днес на 19.07.2008г. , на колко други водачи на МПС-та дадохме предимство , подходихме колегиално, пропуснахме пешеходци да преминат на пешеходната пътека , не бибитнахме на колегата отпред за това че без да иска е изгасил колата и поради това отново ни хвана червено!< , мисля че това за сега е достатъчно , надявам се да сте ми схванали мисълта колеги! Не искам да обиждам никого и нямам такава цел , а искам единственно да да си припомним откаде и защо идват всички проблеми. Благодаря Ви и приятна вечер!
Коментар
-
ivan_enchev написа:Така колеги, позанимавах се няколко часа да прочета темата и да се постарая да вникна в тезата и начина на мислене на всеки един от Вас.Бих искал да Ви кажа че Ви разбирам , но немога и ще Ви кажа защо! Защото Българина е един злобен и дребнав човечец имитатор на човеколюбец , свободолюбец и най-вече всеки казва "Аз съм ЗА законите , а нарошителите на въже!!!’’,но истината съвсем не е такава! А сега уважаеми колеги , нека всеки от нас да се замисли колко пъти и защо е давал подкупи , колко пъти и защо се е молил на кой ли не само и само да му се размине едно или друго провинение (независимо дали е свързано с пътищата или се касае за друг вид нарушения)! Виждам доста крумовски изказвания за пореден път , но едва ли човека който ги казва е с толкова безупречно досие и съвест (няма да споменавам имена той си знае кой е)! А сега да ви кажа какво мисля Аз!Ние не сме толерантни , не сме възпитани да отстъпваме , и най вече НЯМАМЕ КАПКА СЪВЕСТ И САМОКОНТРОЛ , оттам иде проблема във всяка една сфера на живота , не само на пътя! За да не съм съвсем голословен нека всеки един от нас се замисли >Днес на 19.07.2008г. , на колко други водачи на МПС-та дадохме предимство , подходихме колегиално, пропуснахме пешеходци да преминат на пешеходната пътека , не бибитнахме на колегата отпред за това че без да иска е изгасил колата и поради това отново ни хвана червено!< , мисля че това за сега е достатъчно , надявам се да сте ми схванали мисълта колеги! Не искам да обиждам никого и нямам такава цел , а искам единственно да да си припомним откаде и защо идват всички проблеми. Благодаря Ви и приятна вечер!
Коментар
-
PASSARELLA написа:ivan_enchev написа:Така колеги, позанимавах се няколко часа да прочета темата и да се постарая да вникна в тезата и начина на мислене на всеки един от Вас.Бих искал да Ви кажа че Ви разбирам , но немога и ще Ви кажа защо! Защото Българина е един злобен и дребнав човечец имитатор на човеколюбец , свободолюбец и най-вече всеки казва "Аз съм ЗА законите , а нарошителите на въже!!!’’,но истината съвсем не е такава! А сега уважаеми колеги , нека всеки от нас да се замисли колко пъти и защо е давал подкупи , колко пъти и защо се е молил на кой ли не само и само да му се размине едно или друго провинение (независимо дали е свързано с пътищата или се касае за друг вид нарушения)! Виждам доста крумовски изказвания за пореден път , но едва ли човека който ги казва е с толкова безупречно досие и съвест (няма да споменавам имена той си знае кой е)! А сега да ви кажа какво мисля Аз!Ние не сме толерантни , не сме възпитани да отстъпваме , и най вече НЯМАМЕ КАПКА СЪВЕСТ И САМОКОНТРОЛ , оттам иде проблема във всяка една сфера на живота , не само на пътя! За да не съм съвсем голословен нека всеки един от нас се замисли >Днес на 19.07.2008г. , на колко други водачи на МПС-та дадохме предимство , подходихме колегиално, пропуснахме пешеходци да преминат на пешеходната пътека , не бибитнахме на колегата отпред за това че без да иска е изгасил колата и поради това отново ни хвана червено!< , мисля че това за сега е достатъчно , надявам се да сте ми схванали мисълта колеги! Не искам да обиждам никого и нямам такава цел , а искам единственно да да си припомним откаде и защо идват всички проблеми. Благодаря Ви и приятна вечер!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар