Искам да сложа приятна музика в блога си,но нямам идея от къде мога да изтегля файлове с подходящ формат.Също така ще съм благодарна ако някой ми даде линкове към по-нестандартна и приятна музика,ако може само инструментал.Благодаря предварително на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Музика за блог ?
Collapse
X
-
deadairplane
-
Давам глас за midi. п.с. Ето ви и една музичка, въпреки че е s3m, а не midi.http://trace.data.bg/Dreams%20Of%20The%20Acropolis.s3mEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
toshe написа:Дай линк към блога :D
Коментар
-
По принцип в дебелите книги пише, че трябва да си внимава с използването на звуков фон при създаването на уеб страница. Има едно нещо usability ако те интересува да разтърсиш из нета. Представи си, че съм си усилил колоните на мах и си слушам някаква песничка на уинампа - като съм намалил уинампа на мин т.е. съвсем тихо. И броузвам си в ноща и попадам на твойто миди - така ще кънне, че керемидите ще подскочат. Това от опит го говоря.някои по умни сайтчета по подразбиране не пускат музичка, а имат контрола за пускане по желание на посетителя. Специално при твоя блог няма как да си сложиш музика за фон, защото не пишеш ти кода , а се генерира автоматично от системата. Може и да са извели опция, но предполагам, че вече си потърсила в интерфейса - там където въвеждаш текста към блога.За това как сама да си правиш старнички с музика:http://www.annabella.net/music.htmlh...ndsound.htmlВ общи линии работата се свежда до масажиране на тези тагове:<embed><noembed><bgsound></noembed>Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
Bella написа:Обаче на мен пак не ми стана ясно от къде да дръпна песен и просто да я вмъкна в първа страница на блога или и аз не знам какво ... простете невежеството ми ...
Коментар
-
toshe написа:Представи си, че съм си усилил колоните на мах и си слушам някаква песничка на уинампа - като съм намалил уинампа на мин т.е. съвсем тихо. И броузвам си в ноща и попадам на твойто миди - така ще кънне, че керемидите ще подскочат. Това от опит го говоря.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар