Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Музика за блог ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Музика за блог ?

Искам да сложа приятна музика в блога си,но нямам идея от къде мога да изтегля файлове с подходящ формат.Също така ще съм благодарна ако някой ми даде линкове към по-нестандартна и приятна музика,ако може само инструментал.Благодаря предварително на всички
    НЕ на безразсъдното шофиране!

В какъв формат ти трябва музиката?
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ами не знам...в смисъл нямам представа в какъв формат е по-добре да е!А иначе не е проблем да е MIDI , MP3 и.т.н. Просто нямам никакви знания относно такива неща и за това питам.

Коментар

Коментар

Давам глас за midi. п.с. Ето ви и една музичка, въпреки че е s3m, а не midi.http://trace.data.bg/Dreams%20Of%20The%20Acropolis.s3m
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

deadairplane написа:
            Schiller това е доста приятно.
            Знаеш ти А формата за background файл няма значение. Има значение размерът му, ако не искаш потребителите на блога да те псуват

Коментар

Дай линк към блога :D
              Пеш
              ----
              Ex Peugeot 206 -Служебен
              ----
              Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

Слагането на музика в сайтове (блогове) е гадна работа. Нали разбираш как влизам там и преди това съм гледал Левски 7-1 ЦСКА и се чупят прозорците. Казвам ти като човек реализирал десетина ’сайта’.

Коментар

toshe написа:
                  Дай линк към блога :D
                  Ето линк : http://wogelle.wordpress.com/ Под музика разбирам нещо от сорта на саундтрака от филма " Последния мохикан " или подобни.Обаче на мен пак не ми стана ясно от къде да дръпна песен и просто да я вмъкна в първа страница на блога или и аз не знам какво ... простете невежеството ми ...

Коментар

Слушала ли си Алън Парсънс Проджект? Имат готини неща и според мен стават за подобен звуков фон.
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

По принцип в дебелите книги пише, че трябва да си внимава с използването на звуков фон при създаването на уеб страница. Има едно нещо usability ако те интересува да разтърсиш из нета. Представи си, че съм си усилил колоните на мах и си слушам някаква песничка на уинампа - като съм намалил уинампа на мин т.е. съвсем тихо. И броузвам си в ноща и попадам на твойто миди - така ще кънне, че керемидите ще подскочат. Това от опит го говоря.някои по умни сайтчета по подразбиране не пускат музичка, а имат контрола за пускане по желание на посетителя. Специално при твоя блог няма как да си сложиш музика за фон, защото не пишеш ти кода , а се генерира автоматично от системата. Може и да са извели опция, но предполагам, че вече си потърсила в интерфейса - там където въвеждаш текста към блога.За това как сама да си правиш старнички с музика:http://www.annabella.net/music.htmlh...ndsound.htmlВ общи линии работата се свежда до масажиране на тези тагове:<embed><noembed><bgsound></noembed>
                      Пеш
                      ----
                      Ex Peugeot 206 -Служебен
                      ----
                      Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

Bella написа:
                        Обаче на мен пак не ми стана ясно от къде да дръпна песен и просто да я вмъкна в първа страница на блога или и аз не знам какво ... простете невежеството ми ...
                        Не вервам да можеш, ама айде ще опитам да ти обясня с 2-3 думи :DВмъкваш това някъде между body tag-а на страницата, в която искаш да върви sound-а:Това е невалиден код за XHTML 1.0 Transitional, ама теб това едва ли те интересува Гледам, че ползваш готов инсталиран wordpress, така че провери дали можеш да редактираш template-а му. Друг вариант, ако не можеш да правиш редакция, е да сложиш plugin, например този:http://wordpress.org/extend/plugins/wordtube/Ако и plugin-и са ти забранили да вкарваш ... по-добре се откажи.

Коментар

toshe написа:
                          Представи си, че съм си усилил колоните на мах и си слушам някаква песничка на уинампа - като съм намалил уинампа на мин т.е. съвсем тихо. И броузвам си в ноща и попадам на твойто миди - така ще кънне, че керемидите ще подскочат. Това от опит го говоря.
                          Е, айде сега, то тогава проблема си е в твоя телевизор дето се вика.Аз лично не обичам никак сайтове със звук но поради друга причина.Просто почти винаги си слушам музика и като почнат и двете става досадно.Та и без това я изключвам, ако има такава.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                          X