Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се хваля ли...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се хваля ли...?

Колеги,чудя се дали да се похваля,но понеже е 4:50 сутринта реших да драсна 2 реда.Преди малко приключих с разпечатването на дипломната ми работа.Още не смея да се хваля,понеже не е оценена,но се надявам резултата да бъде положителен,а след няколко месеца да се похваля,като един от първите в този форум,който е завършил в Германия.Стискайте ми палци всичко да мине добре с оценката.Сега ви напускам,защото ме чака дълъг полет до обратната страна на земята (поздрав за всички фенове на Пинк Флойд с албума обратната страна на луната :D ) Надявам се след няколко месеца да има повод за
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Ха честито!!! Радвамсе че съм първия който ще те поздрави! До колкото те позбавам няма да имаш проблеми с дипломната работа и направо мога да те поздравя с успешното завършване на вишето образование. АА забравих като престигнеш се обади да си побъбрим по Скайпа.

Коментар

Re: Да се хваля ли...?

dudulia написа:
      Колеги,чудя се дали да се похваля,но понеже е 4:50 сутринта реших да драсна 2 реда.Преди малко приключих с разпечатването на дипломната ми работа.Още не смея да се хваля,понеже не е оценена,но се надявам резултата да бъде положителен,а след няколко месеца да се похваля,като един от първите в този форум,който е завършил в Германия.Стискайте ми палци всичко да мине добре с оценката.Сега ви напускам,защото ме чака дълъг полет до обратната страна на земята (поздрав за всички фенове на Пинк Флойд с албума обратната страна на луната :D ) Надявам се след няколко месеца да има повод за
      And if your head explodes with dark forebodings too I’ll see you on the dark side of the moon.Веднага ми звънна това в главата. Мерси за поздрава и успех!
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Специални поздрави на колегата, както и на всички фенове на Флойд.....Успех

Коментар

Поздрави и от мен и като награда получаваш книгата на Ник Мейсън с електронен вид:http://yavoryankov.data.bg/PinkFloyd...ествено, койти иска друг също може да си я свали.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Коментар

Бравос,бравос!!! а да си жив и здрав
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Working...
              X