Колеги,чудя се дали да се похваля,но понеже е 4:50 сутринта реших да драсна 2 реда.Преди малко приключих с разпечатването на дипломната ми работа.Още не смея да се хваля,понеже не е оценена,но се надявам резултата да бъде положителен,а след няколко месеца да се похваля,като един от първите в този форум,който е завършил в Германия.Стискайте ми палци всичко да мине добре с оценката.Сега ви напускам,защото ме чака дълъг полет до обратната страна на земята (поздрав за всички фенове на Пинк Флойд с албума обратната страна на луната :D ) Надявам се след няколко месеца да има повод за
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се хваля ли...?
Collapse
X
-
Re: Да се хваля ли...?
dudulia написа:Колеги,чудя се дали да се похваля,но понеже е 4:50 сутринта реших да драсна 2 реда.Преди малко приключих с разпечатването на дипломната ми работа.Още не смея да се хваля,понеже не е оценена,но се надявам резултата да бъде положителен,а след няколко месеца да се похваля,като един от първите в този форум,който е завършил в Германия.Стискайте ми палци всичко да мине добре с оценката.Сега ви напускам,защото ме чака дълъг полет до обратната страна на земята (поздрав за всички фенове на Пинк Флойд с албума обратната страна на луната :D ) Надявам се след няколко месеца да има повод заShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Явор Митев
-
Поздрави и от мен и като награда получаваш книгата на Ник Мейсън с електронен вид:http://yavoryankov.data.bg/PinkFloyd...ествено, койти иска друг също може да си я свали.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар