Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Осрам - Радар

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Осрам - Радар

Здравейте,Напоследък виждам доста малки знаци (с участието на ОСРАМ) с предупреждения за радари и ограничение типично 60 км/час. Не на всеки от тях обаче ми се обажда радар детектора, а на някой пищи обаче не на "Х" банд!Някой да има повече инфо?
    F31 BMW 320d

няма радарипросто предупредителна табела, че може да има пост с радарпреди всичко реклама на Осрам, защото всеки шофьор ги заглежда
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Няма радари, но може да има и целта е да намалиш. Онзи ден като се прибирах за Шумен, след един такъв знак и ограничение 70км/ч. имаше спрял Мерцедес (от по-старите), с отворени врати (голяма жега!) и като минах и погледнах вътре - полицаи. Предполагам, че са засичали... Незнам, аз карах бавно.
      Fiat Bravo 1,6 16V 103k.c. (Метан)

Коментар

Точно по пътя към Варна след Велико Търново ги имаше доста тези табели.

Коментар

Такива табели на ОСРАМ има и с надпис "Запали светлините. Те спасяват живот". Иначе от полицаи чух, че вече имат лазерни радари, които се включват само в момента на засичането. И да имаш антирадар, вече е късно

Коментар

Имат полицаите лазарни джобове докато се пипнеш по порфейла и те вече го испразнили по сръчни са и от джепчиите.Те когото трябва не глобяват а ще разчитат на знаци и макети на патрулки мамкаим посрани пъзлювци.
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

С антирадара поне ще знаеш, че е засякъл теб! А за да те отстреля трябва да те види, съответно и ти него!
              F31 BMW 320d

Коментар

Working...
              X