...Не си мислете, че съм намерил евтин тенекеджия. На толкова застрахователите от "АРМЕЕЦ" ми оцениха въпросната щета - пребоядисване на въпросните детайли с труд, боя-металик и пр. струва 180 лв. Имайте това инфо, ако се замислите да си правите КАСКО при този застраховател.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пребоядисване на 2 врати и 2 калника с боя и с всичко-180 лв
Collapse
X
-
Много е интересно по какви критерии въпросните застрахователи преценяват това.Във Витоша (където съм аз) им носиш фактура или ходиш в техен сервиз, на мен за един калник и врата на Пунтото ми признаха 350 лв.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Много е интересно по какви критерии въпросните застрахователи преценяват това.Във Витоша (където съм аз) им носиш фактура или ходиш в техен сервиз, на мен за един калник и врата на Пунтото ми признаха 350 лв.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Абсолютно както казва колегата, аз съм в плевенския им клон, където си имат доверен сервиз, карам там колата си я взимам готова, няма разправии с майстори и прочие, фактури, признаване на стойности и др. дивотии, сервиза е точен и изпипват работата както трябва.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Интересно така като ви слушам се чудя - само в Кюстендилския ли клон отказват да плащат. На много близък мой приятел какво му се случи - казаха му направи си колата където искаш - само донеси фактура - той си я направи в един не скъп сервиз - отнесе фактурата и изненада - не му я признах. Въобще му отказаха да платят. Та да ме прощавате за Витоша ама това е един много лош пример. Аз доста бих се замислил дали и те са по-различниThe world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
2fast написа:Интересно така като ви слушам се чудя - само в Кюстендилския ли клон отказват да плащат. На много близък мой приятел какво му се случи - казаха му направи си колата където искаш - само донеси фактура - той си я направи в един не скъп сервиз - отнесе фактурата и изненада - не му я признах. Въобще му отказаха да платят. Та да ме прощавате за Витоша ама това е един много лош пример. Аз доста бих се замислил дали и те са по-различниVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
Моето каско беше в ДЗИ миналата година. Чукнах преден калник (доста). Платиха 74 лева по тяхна преценка толкова щяло да струва.Брат ми работи в автотенекеджийница-бояджийница. :P Каза че този ремонт струва около 150 лева с цялостно боядстване на калника.Калника все още е чукнат.Каско в ДЗИ - никога.Парите (74 лв) дадох за 2/3 от 1 от общо 4-те зимни гуми
Коментар
-
Това с тия техни "експертни" оценки е супер долно, навремето БулИнс платиха на брат ми точно половината от парите за ремонта на силно катастрофиралата му кола и той се принуди да я продаде на части вместо да я оправи.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Re: Пребоядисване на 2 врати и 2 калника с боя и с всичко-18
Dobri написа:...Не си мислете, че съм намерил евтин тенекеджия. На толкова застрахователите от "АРМЕЕЦ" ми оцениха въпросната щета - пребоядисване на въпросните детайли с труд, боя-металик и пр. струва 180 лв. Имайте това инфо, ако се замислите да си правите КАСКО при този застраховател.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар