deadairplane написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заключване на файлове, дялове и папки при Уиндоус?
Collapse
X
-
bubachko
Мдам... Добър въпрос. Пробвал съм го това със спирането на индекса, но само от сървисите... Просто спирам сервиза за индексиране. Да няма нещо друго за спиране? Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Така и така имам скорошен имидж на Цъ-то, та таман сега ще до врътна и ще докладвам а ти кажи дали е достатъчно замо сервиза да се спре, чесно да си кажа не знам за още неща нужни за спиране ако има по въпроса
Коментар
-
deadairplane
-
Re: Заключване на файлове, дялове и папки при Уиндоус?
dudulia написа:Колеги, кажете ми някоя програмка с която да мога лесно да си заключа папките и дяловете от компа ми,така че да нямат други лица достъп до тях.Не искам да го правя по стандартното заключване на ВИН,защото преди години ми изгоряха по този начин доста ценни неща,след като ми бяха преинсталирали ВИН,а аз не бях записал кода от заключването на дискета и регистрито беше изтрито.С две думи проста програмка,която да ми заключи дяловете на компа или как да направя така ,че с гест акаунта да не се вижда нищо по диска и да няма достъп никой до инфото по него?Мерси и дано сте ме разбрали какво искам,че стана едно обяснение..... :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар