Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е успял да вдигне най много по Сребърна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

butaloto написа:
    toshe написа:
    Къде по-точно е тая табела? Тя ми е в квартала, но не съм я забелязал до сега.
    Еми на сребърна точно на стълба дето е таблото дето ти отчита скороста, посока хладилника малко преди Z-OILВечер там си правят състезания около 12
    Да ще го имам в предвид когато съм на работа да останат без свидетелства тези момченца недорасли.

Коментар

Има update на резултатите

Коментар

Аз съм вдигал над 100-не съм сигурен колко точно, но в обратната посока - към Г.Делчев. Общо взето на Сребърна няма възможност да се кара бързо, защото е тясно и винаги има коли, а и често зад завоя стои патрулка.
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
          Аз съм вдигал над 100-не съм сигурен колко точно, но в обратната посока - към Г.Делчев. Общо взето на Сребърна няма възможност да се кара бързо, защото е тясно и винаги има коли, а и често зад завоя стои патрулка.
          100 са прелено много.Преди време един с Гоуф 3 ка се беше обърнал там в канавката покрай парка. Да си призная и аз в обратна посока една нощ вдигнах почти 80 там и баш на спирката срещу темпо имаше полицаи с радар ама не ме спряха.А пък вчера ква стана само . там дето е реката и нали е заградено откъм послените блокове и някой бече бутнал оградата в края да може да се излиза на сребърна, и аз вчера се навирам там с колата и гледам точно където се излиза на булеварда патрулка Добре че бяха пичове и мръднаха патрулката за да мина че нямаше как да се върна назад щях да падна в реката че тясноprofusion ъпдейта си го бива Напиши го това наистина на таблото дано се кротнат малко

Коментар

butaloto написа:
            msotiroff написа:
            100 са прелено много.Преди време един с Гоуф 3 ка се беше обърнал там в канавката покрай парка. Да си призная и аз в обратна посока една нощ вдигнах почти 80 там и баш на спиркката срещу темпо имаше полицаи с радар, ама не ме спряха.А пък вчера ква стана само. там дето е реката и нали е заградено откъм послените блокове и някой бече бутнал оградата в края да може да се излиза на сребърна, и аз вчера се навирам там с колата и гледам точно където се излиза на булеварда патрулка Добре че бяха пичове и мръднаха патрулката за да мина че нямаше как да се върна назад щях да падна в реката, че тясноprofusion ъпдейта си го бива Напиши го това наистина на таблото дано се кротнат малко
            Тази ограда я няма от два месеца, че и повече. Сутрин там се крият и ако завиваш към хладилника на червено си чао ......
            Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
            Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
            Совалката средно на LPG
            Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Продължавайте в същият дух, ето още един пример за подражание!Автомобил падна от мост в столицата13.07.2008 / 19:44В колата пътували четирима души, сред които 14-годишно момче. Лек автомобил е паднал от мост в столицата, предаде агенция "Фокус". Колата е пътувала по ул. "Рилска обител" към "Ботевградско шосе". След като водачът е загубил управление, автомобилът паднал от моста върху жп линиите.И четиримата, които са били в падналата кола, вече са извадени и откарани с линейки към болници. Сред пострадалите е 14-годишно момче. Колата е силно смачкана и ще бъде изтеглена с кран.Спряно е движението на влакове по жп линията между Биримирци и Подуене. На мястото на инцидента пристигнаха пожарна, 4 линейки и полиция. btv.bg
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Хахаха - Гошо Бикарбуратора
                Fiat Brava 1.6
                Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Working...
                X