Неискам да обиждам никой, но още от първата снимка ми заприлича точно на "тунинг стайл Гоулф" :D. Повтарям, че това е само мое скромно мнение, което не налагам. Иначе да и аз мисля като предните няколко колегиче дизайна непозволява такива рабати форми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много яко Браво пред Окръжна
Collapse
X
-
Аз предлагам когато някой пуска снимки на някоякола която е видял по улицата, без знанието на собственика поне да трие номераата да не се виждат. Няма да ви е особенно приятно ако аз пусна снимка на вашата кола и не изтрия номера не мислите ли ? Според мен модераторите на форума трябва да го направят като задължително условие при постове на снимки Иначе по темата тия брони ВЪОБЩЕ не са за тази колакара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
darkveidar написа:Аз предлагам когато някой пуска снимки на някоякола която е видял по улицата, без знанието на собственика поне да трие номераата да не се виждат. Няма да ви е особенно приятно ако аз пусна снимка на вашата кола и не изтрия номера не мислите ли ? Според мен модераторите на форума трябва да го направят като задължително условие при постове на снимки Иначе по темата тия брони ВЪОБЩЕ не са за тази колаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Къв ти е проблема бе? Снимай ми колата - В4149КР - с клубен стикер на предния джам съм. Дори няма нужда да ми криеш номерата.... Баси комплексарите дето сте се навъдили. Тоя кенеф от началото на темата да не е твой? Фиат Голф?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
trace написа:Ето още едно, две девойки го караха Не знам само какво беше това залепеното на предния капак !!!
Коментар
-
dilyanski1977 написа:trace написа:Ето още едно, две девойки го караха Не знам само какво беше това залепеното на предния капак !!!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар