Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за Стило

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за Стило

колеги, не мога да намера нищо с тая търсачка може ли малко помощ
    Mercedes E200 coupe

Re: информация за стило

К’о ти трябва бре?
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Колега, срещу думата "стило" в търсачката излизат 156 резултата, а срещу думата "stilo" в търсачката излизат 232 резултата

Коментар

ми примерно ’+ -’ няква характеристика ама за бензинови двигатели
        Mercedes E200 coupe

Коментар

кой бензинов? ако решението ти не е 100% бих те посъветвал да скочиш на 1.9 JTD. Причините са няколко : 1 - лесен за обслужване и подръжка ( т.е евтин ) 2 - всичко което разправят за ниския разход е истина . При 130-140 на магистралата ми дава не повече от 5.5 л/100км . Съпоставайки този разход с една бензинова кола на газ разлика в парите почти няма 3 - ускорява доста прилично , а ако ти се дават още XXX лв. за ремап колата става около 140-150 коня ( така разправят поне ). тва е от мен
          Fiat Stilo JTD ....sold
          Volvo C 70 ....

Коментар

Мерси колега но повече клона към бензинов
            Mercedes E200 coupe

Коментар

Тук има малко инфо: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ght=fiat+stilo. Колко е вярно не знам!
              Space Star 1.9 DID

Коментар

Единствения проблем, който съм имал до сега с моя двигател е ужасно тракащия вариатор. Ако не взимаш 1.8 или Абарт, този проблем ще отпадне от възможните. Може би е късмет, на вчера си мислих, че от година (сериозно говоря) не съм отварял предния капак освен за смяна на 2 крушки, масло и вода за чистачките. Стилото е доста тежка кола за размера си и бензинови двигатели под 1.6 ще са слабички според мен. За дизела съм чувал само много добри неща, но е хубаво да е по-новичък дизела. Успех
                Stilo 1.8 16V

Коментар

Бе какво може да й има на колата бе! Нали това са си все същите традиционни двигатели на Фиат - всички до един, само че тук-там пипнати и доусъвършенствани в по-последните години! Или пък има някакви революции и хипер-усложнения спрямо Браво/Брава в окачването! Надали... Дето се викая всички имаме впечатления ако не конкретно от Стило, то поне от предишните модели със същите двигатели. Да си взема колегата Стило 1.6, едва ли ще съжалява - това за мен си остава един от най-хубавите двигатели на Фиат Колата изглежда чудесно, не е от случаен производител Не съм имал Стило досега, но бих си купил без изобщо да се замислям. По-точно щях да си купувам, но нямах достатъчно за Stilo Multiwagon
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Re: Информация за Стило

icomirGT написа:
                    колеги, не мога да намера нищо с тая търсачка може ли малко помощ
                    колега аз имам fiat stilo 1.6 16v 2/3 врати от година много съм доволен от него като изключим първите 2 месеца побърках се от грешки и датчици и напразно оказа се компютъра смяна и всичко е супер много съм доволен за другите двигатели незная
                    благодаря !

Коментар

Ако ще е бензинов - 1.8 с газчица
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Ако ще е бензинов - 1.8 с газчица
                        Май не си обърнал внимание, че темата е от 2008г...
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                        X