Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сменям съединител и ме лъжат.....Помощ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еееее PASSARELLA пак в типично негов негативен стил. И как от 5 реда, написани духовито, разбра, че колежката е "егати тъпата"???
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Тез колеги да не са с някои хомосексуални наклоности че са се опитали да съсекат така девойката. При нас ако дойде клиентка обикновено минава по най-тънката тарифа с куп промоции край услугата . Съвсем на скоро имаше случка с едно девойче в алфа форума,едни момчета се пробвали да и вземат над 800 лв за смяна на ангренажен ремък и ролки на Алфа 146 JTD, а ако бъдем честни въпроснтата дама си заслужаваше да бъде обслужена безплатно

Коментар

Що за гаден сексизъм!!!!
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
          Що за гаден сексизъм!!!!
          За съжаление си една от малкото дами които разсъждават така. А повечето разчитат именно на това за извличане на всевъзможни изгоди. Тоест фръцнат дупето веднъж и смятат че половината свят им е длъжен, защото изглеждат или самите те се смятат за невероятни красавици.
          Punto SX 1.1 55

Коментар

Аз мисля, че на жената не й е мястото да виси по сервизи и да извлича изгоди от външния си вид, или после да се оплаква. Дава колата на някой мъж, на когото разчита, за да няма после оплаквания от дърводелски хумор на пишман майстори и недоволство от удряне в цената.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
              Аз мисля, че на жената не й е мястото да виси по сервизи и да извлича изгоди от външния си вид, или после да се оплаква. Дава колата на някой мъж, на когото разчита, за да няма после оплаквания от дърводелски хумор на пишман майстори и недоволство от удряне в цената.
              Те ако извличаха изгоди заради външния си вид само по сервизите ехееееее.....
              N.Y. State of Mind

Коментар

Да бе, това е повече от ясно, но сервизът е едно такова, несъвместимо с присъствието на жена, място :D
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ами не че нямат място там - но да се държат нормално и на положение. Не да отива с мисълта - аз ще се усмихна, ще се врътна един 2 пъти и айде ще уредим нещата. И нестава въпрос за сервизите, а по принцип.
                  Punto SX 1.1 55

Коментар

Вижте сега, не е луд тоя, който яде баницата, а който му я дава. Много мразя такова поведение на жените като описаното от вас, но виждаме по тоя начин какво става с някои от тях - не ходят в сервизи да висят, щото тия нови Кайени и Беемвета рядко се развалят...
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Пита ли някой мъж или момче по някой форуми-чакай със седмици.Разберат ли че питащата е жена-500 страници тема.Та чак и свалки в личния профил...

Коментар

Истината е, че ако отида сама на сервиз започват да ми се подсмихват под мустак и накрая такава безумна цена ми забиват, само че не знаят с кого си имат работа. Въпреки това, за да избегна подобна простотия сега като ми падна задното гърне взех мъж със себе си. И пак си направиха устата да дам 160 лв за средно и задно гърне при условие, че само задното е смачкано. Но аз нямаше да се сетя да питам има ли само задно и то нефиатско. И сега добре, че минавам с 90 лв. с труда. Та такива ми ти работи. Аз съм сама жена и ми се налага сама да ходя по много места, та даже и сервизи. Просто пручвам всичко по въпроса, който ме вълнува преди да посетя сервиз и като почнат да ми приказват врели некипели им излизам с доводи и те клекват. Но ми омръзна да уча за монтьор! И да чета схеми на фиат и да гледам тъпотии... Но ако не го правя рискувам да ме направят на луда калинка.П.П. Отивам да си вея косата пред автотенекиджията ....
                        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                          П.П. Отивам да си вея косата пред автотенекиджията ....
                          А само с коса не става - ти тънко тънко да минеш, обаче ти пък съвсем искаш.
                          Punto SX 1.1 55

Коментар

Абе при нея може и да мине...

Коментар

Working...
                            X