Еееее PASSARELLA пак в типично негов негативен стил. И как от 5 реда, написани духовито, разбра, че колежката е "егати тъпата"???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сменям съединител и ме лъжат.....Помощ
Collapse
X
-
Тез колеги да не са с някои хомосексуални наклоности че са се опитали да съсекат така девойката. При нас ако дойде клиентка обикновено минава по най-тънката тарифа с куп промоции край услугата . Съвсем на скоро имаше случка с едно девойче в алфа форума,едни момчета се пробвали да и вземат над 800 лв за смяна на ангренажен ремък и ролки на Алфа 146 JTD, а ако бъдем честни въпроснтата дама си заслужаваше да бъде обслужена безплатно
Коментар
-
EVITA написа:Що за гаден сексизъм!!!!Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Аз мисля, че на жената не й е мястото да виси по сервизи и да извлича изгоди от външния си вид, или после да се оплаква. Дава колата на някой мъж, на когото разчита, за да няма после оплаквания от дърводелски хумор на пишман майстори и недоволство от удряне в цената.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Аз мисля, че на жената не й е мястото да виси по сервизи и да извлича изгоди от външния си вид, или после да се оплаква. Дава колата на някой мъж, на когото разчита, за да няма после оплаквания от дърводелски хумор на пишман майстори и недоволство от удряне в цената.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Вижте сега, не е луд тоя, който яде баницата, а който му я дава. Много мразя такова поведение на жените като описаното от вас, но виждаме по тоя начин какво става с някои от тях - не ходят в сервизи да висят, щото тия нови Кайени и Беемвета рядко се развалят...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Истината е, че ако отида сама на сервиз започват да ми се подсмихват под мустак и накрая такава безумна цена ми забиват, само че не знаят с кого си имат работа. Въпреки това, за да избегна подобна простотия сега като ми падна задното гърне взех мъж със себе си. И пак си направиха устата да дам 160 лв за средно и задно гърне при условие, че само задното е смачкано. Но аз нямаше да се сетя да питам има ли само задно и то нефиатско. И сега добре, че минавам с 90 лв. с труда. Та такива ми ти работи. Аз съм сама жена и ми се налага сама да ходя по много места, та даже и сервизи. Просто пручвам всичко по въпроса, който ме вълнува преди да посетя сервиз и като почнат да ми приказват врели некипели им излизам с доводи и те клекват. Но ми омръзна да уча за монтьор! И да чета схеми на фиат и да гледам тъпотии... Но ако не го правя рискувам да ме направят на луда калинка.П.П. Отивам да си вея косата пред автотенекиджията ....SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар