Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сменям съединител и ме лъжат.....Помощ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пуснах на лични на колежката информация за сервиза, цената, телефона и там каквото трябва подробни инструкции относно проблема!

Коментар

Tornado написа:
      Име на продукта: Съединител к-т Производител: VALEOОписание на продукта: 200x20Каталожен номер: 801984Оригинален номер: 5895418, 46780600, 71740079Цена на продукта: 195,00 лв.(Цената е с включен ДДС)Това е единия вариант.Втория е този също добър.Име на продукта: Съединител к-тПроизводител: APОписание на продукта: 200x20Каталожен номер: K1030Оригинален номер: 5895418, 46780600, 71740079Цена на продукта: 198,00 лв.(Цената е с включен ДДС) Не съм много сигурен дали тези комплекти включват аксиалния лагер който също е желателно да се смени.Христо ще ти изпрати съединитела със отстъпка 10% която ще ти покрие разходите за куриера.За самата смяна цената си варира в зависимост от сервиза 100-150 лв.За такава отговорна дейност аз бих заложил само на доверени хора като Христо от Ямбол и Стенли от В.Търново които имат репутация във форума и няма да претупат работата.
      Айде сега за един съединител да блъска до В.Търново или Ямбол...
      N.Y. State of Mind

Коментар

Мисля, че колежката вее коси някъде и хич не ви чете писанията!
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
          Мисля, че колежката вее коси някъде и хич не ви чете писанията!
          Следващият път като ми трябва бърз съвет за колата вече знам какво да пиша

Коментар

ilkor: Ама ще трябва да регнеш и ник IlkA
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Следващият път като ми трябва бърз съвет за колата вече знам какво да пиша
              тъй, тъй, мен доста хора ме знаят още като Донка от с. Каменар - Поморийско и смятам и аз другия път да се възползвам ши зема да си туря един аватар с руса кака за по-автентично п.п. от доста време смятам да се пофаля, ама ме е страх... забравих кога за последно съм вдигал предния капак на фиатката!!!!! пу, пу, пу, пу дан хи е уруки
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

jenshen73 написа:
                Няма ли да е по-добре: Ilkorka
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                  jenshen73 написа:
                  Няма ли да е по-добре: Ilkorka
                  И да не се издъниш и да пишеш, че свириш на клавиатура! Поне на роял!!! А таз колежка какво ги надкача тези суми - 700, 1000... нещо аха... !?!?!
                  Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Re: Сменям съединител и ме лъжат.....Помощ

radoslava написа:
                    Здравейте момчета , Налага се да сменя съединителя на колата си - Фиат Марея 97г. 1,6 , но във Варна един майстор ми казва някакви фантастични цени - 400 лв. за работа и за още 300лв щял да ми купи итал. съединител Мекарм , та общо 700лв. Е аз съм жена и не разбирам много от части и цени , но все пак не ям доматите с колците... Проверих при други майстори , цената за труд е 100-150 лв. , а въпросния Мекарм върви масово по магазините за 130лв.Аз нямам много доверие на итал.части , ако можете да ми отворите очите как вървят реално цените за труд на майстор и колко време отнема смяната , кой марки са качествени съединители и на какви цени се движат горе долу?Предварително благодаря , а за ваша утеха за помощта си представете как виртуозно свиря на флейта , а нощният морски бриз приятно разхлажда горещото Ви тяло и развява дългата ми кестенява коса :D
                    Честно казано си представих, как някоя варненска циганка се е наредила по Аспаруховия мост и иска да прави свирки на пияни тираджии, които да и смелят съединителя от романтика, но откровено казано ми се повдигна...Искаше ми се да ти кажа също така, че тук надали някой чака radoslava, да дойде да попита колко струва смяната на съединител и за благодарност да му разкаже как свири на флейта...и че подобно отношение е обидно лично за мен...също така след това ми се искаше да ти кажа да ........ ........ си подсъзнание, но няма да ти го кажа, защото това може да те засегне, а ние не искаме това...

Коментар

Ехеееее, защо реагираш така, бе колега? Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Предполагам момичето просто е искало да зададе въпроса си по оригинален начин. Не че някой би и отказал помощ и иначе де... Просто весело да става... това е. Като обиждаш така ще я откажеш да влиза вече в този форум!!!
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Защото щеше да е много по-правилно, ако вместо "С момчета..." към нас се обърне с "Драги ми ...". Егати тъпата ........., братче! Yellow_Flash_Colorz_PDT_46

Коментар

Коментар

Е то така не може да се разбере емоцията! Накратко нарекох radoslava .............Модерирано.1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org.

Коментар

Добре, де! Ние така или иначе не сме сигурни в пола на "колежката"! Но все едно - пуска се тема с конкретен въпрос - последва незабавен, конкретен, компетентен и подробен отговор по проблема (независимо, че повечето постове са 2 страници излишни коментари)!Така! Какво става обаче в същото време! Колежка от София, пуска тема с питане и то в абсолютно правилния раздел! Какво да кажа - внимание - нулево! И защо? Ми ’щото едната е по-находчива и оригинална да пусне питане в най-често четения раздел (макар и неправилния), а другата... стриктна и по правилата, но в раздел, който се посещава по-малко!Ето темата! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=29505 Всеки от София може да даде отговор, ’щото всички посещават сервизите! И тази колежка поне не си вее косата ами пита и разчита, че е уцелила по-сериозния форум! Ние като екип се изложихме!

Коментар

Извинявай предварително, ама много глупава реакция коелга PASSARELLA. Прояви малко чувство за хумор, на какво толкова се дразниш.Все пак важното е, че колежката получи отговор.
                                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Working...
                                X