Пуснах на лични на колежката информация за сервиза, цената, телефона и там каквото трябва подробни инструкции относно проблема!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сменям съединител и ме лъжат.....Помощ
Collapse
X
-
Tornado написа:Име на продукта: Съединител к-т Производител: VALEOОписание на продукта: 200x20Каталожен номер: 801984Оригинален номер: 5895418, 46780600, 71740079Цена на продукта: 195,00 лв.(Цената е с включен ДДС)Това е единия вариант.Втория е този също добър.Име на продукта: Съединител к-тПроизводител: APОписание на продукта: 200x20Каталожен номер: K1030Оригинален номер: 5895418, 46780600, 71740079Цена на продукта: 198,00 лв.(Цената е с включен ДДС) Не съм много сигурен дали тези комплекти включват аксиалния лагер който също е желателно да се смени.Христо ще ти изпрати съединитела със отстъпка 10% която ще ти покрие разходите за куриера.За самата смяна цената си варира в зависимост от сервиза 100-150 лв.За такава отговорна дейност аз бих заложил само на доверени хора като Христо от Ямбол и Стенли от В.Търново които имат репутация във форума и няма да претупат работата.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Следващият път като ми трябва бърз съвет за колата вече знам какво да пишаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Yavor написа:jenshen73 написа:ilkor: Ама ще трябва да регнеш и ник IlkAFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Re: Сменям съединител и ме лъжат.....Помощ
radoslava написа:Здравейте момчета , Налага се да сменя съединителя на колата си - Фиат Марея 97г. 1,6 , но във Варна един майстор ми казва някакви фантастични цени - 400 лв. за работа и за още 300лв щял да ми купи итал. съединител Мекарм , та общо 700лв. Е аз съм жена и не разбирам много от части и цени , но все пак не ям доматите с колците... Проверих при други майстори , цената за труд е 100-150 лв. , а въпросния Мекарм върви масово по магазините за 130лв.Аз нямам много доверие на итал.части , ако можете да ми отворите очите как вървят реално цените за труд на майстор и колко време отнема смяната , кой марки са качествени съединители и на какви цени се движат горе долу?Предварително благодаря , а за ваша утеха за помощта си представете как виртуозно свиря на флейта , а нощният морски бриз приятно разхлажда горещото Ви тяло и развява дългата ми кестенява коса :D
Коментар
-
Ехеееее, защо реагираш така, бе колега? Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Предполагам момичето просто е искало да зададе въпроса си по оригинален начин. Не че някой би и отказал помощ и иначе де... Просто весело да става... това е. Като обиждаш така ще я откажеш да влиза вече в този форум!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Добре, де! Ние така или иначе не сме сигурни в пола на "колежката"! Но все едно - пуска се тема с конкретен въпрос - последва незабавен, конкретен, компетентен и подробен отговор по проблема (независимо, че повечето постове са 2 страници излишни коментари)!Така! Какво става обаче в същото време! Колежка от София, пуска тема с питане и то в абсолютно правилния раздел! Какво да кажа - внимание - нулево! И защо? Ми ’щото едната е по-находчива и оригинална да пусне питане в най-често четения раздел (макар и неправилния), а другата... стриктна и по правилата, но в раздел, който се посещава по-малко!Ето темата! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=29505 Всеки от София може да даде отговор, ’щото всички посещават сервизите! И тази колежка поне не си вее косата ами пита и разчита, че е уцелила по-сериозния форум! Ние като екип се изложихме!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар