Здравейте момчета , Налага се да сменя съединителя на колата си - Фиат Марея 97г. 1,6 , но във Варна един майстор ми казва някакви фантастични цени - 400 лв. за работа и за още 300лв щял да ми купи итал. съединител Мекарм , та общо 700лв. Е аз съм жена и не разбирам много от части и цени , но все пак не ям доматите с колците... Проверих при други майстори , цената за труд е 100-150 лв. , а въпросния Мекарм върви масово по магазините за 130лв.Аз нямам много доверие на итал.части , ако можете да ми отворите очите как вървят реално цените за труд на майстор и колко време отнема смяната , кой марки са качествени съединители и на какви цени се движат горе долу?Предварително благодаря , а за ваша утеха за помощта си представете как виртуозно свиря на флейта , а нощният морски бриз приятно разхлажда горещото Ви тяло и развява дългата ми кестенява коса :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сменям съединител и ме лъжат.....Помощ
Collapse
X
-
Цял съединител валео струва 195лв. Ето тук можеш да си сверяваш цени начасти http://axm-auto.com/ А за работа е нормално да ти вземат 100лв.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Колежке, последно сменях съединител на пунтото преди година и половина години. Една от най-добрите марки е valeo и ми струваше 170 лева пълен комплект + още 80 лева за труд. Умножи този сбор по около 1.5 - 2.0 и трябва да получиш нещо приемливо за сегашната си кола. Много ти искат. За щастие, аз още не съм сменял моя съединител и не мога да бъда по-конкретен.Благодаря за романтиката, също така, но след нея следва детски плач в 2 часа посред нощ.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Re: Сменям съединител и ме лъжат.....Помощ
... виртуозно свиря на флейта? , а нощният морски бриз приятно разхлажда горещото Ви тяло и развява дългата ми кестенява коса :D[/quote]Нямаше нужда от реклама колежке по-скоро събуди други мераци сред колегите--(моля за извинение това си е майтапи дано да носиш на такъв). А сега сериозно на темата обади се на Hit-ko и си поръчай съединителя той ще ти го прати по куриер и даже ще ползваш известна отстъпка.После се разбери с някой само за цена на смяната. Сърдечно ти желая успех и още веднъж се извинявам за майтапа.
Коментар
-
Ами естествено, както си забелязала цената както на труда, така и на съеденителя не са тези, който ти предлагат.За тези пари ще обиколиш България 2 пъти, ще отидеш до Христо в Ямбол, ще ти смени съеденителя, ще преспиш 2 вечери в Ямбол на "all inclusive" и накрая ще останеш супер доволнаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Здрасти! Първо - добре дошла при нас!Направих справка в сайта на колегата hit-ko:DELPHI - 235 лв.VALEO - 195 лв.AP - 198 лв.Това са цени за съединител комплект!А цените на смяната варират от 120 до към 150 лв.(доста си романтична, но си представи, че аз няма да ти кажа къде да ти сменят съединителя )
Коментар
-
Я кажи къде е тоя МАЙСТОР, дето явно бачка със златни инструменти, че да му се посмеем малко.На мен преди 4-5 месеца в ТЕХ-КО ми взеха към 120 лв. за смяната, ама не съм доволен. Нещо не се сещам къде да ти препоръчам.... Иначе съединителя едва ли ще е повече от 200 лева. Христо не е лош вариант за поръчка.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Име на продукта: Съединител к-т Производител: VALEOОписание на продукта: 200x20Каталожен номер: 801984Оригинален номер: 5895418, 46780600, 71740079Цена на продукта: 195,00 лв.(Цената е с включен ДДС)Това е единия вариант.Втория е този също добър.Име на продукта: Съединител к-тПроизводител: APОписание на продукта: 200x20Каталожен номер: K1030Оригинален номер: 5895418, 46780600, 71740079Цена на продукта: 198,00 лв.(Цената е с включен ДДС) Не съм много сигурен дали тези комплекти включват аксиалния лагер който също е желателно да се смени.Христо ще ти изпрати съединитела със отстъпка 10% която ще ти покрие разходите за куриера.За самата смяна цената си варира в зависимост от сервиза 100-150 лв.За такава отговорна дейност аз бих заложил само на доверени хора като Христо от Ямбол и Стенли от В.Търново които имат репутация във форума и няма да претупат работата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
///// написа:Ей, ама находчиви са варненките - спор да няма - една тема пусната в два ралични раздела! Писах там и тук ще пусна същото:Здрасти! Първо - добре дошла при нас!Направих справка в сайта на колегата hit-ko:DELPHI - 235 лв.VALEO - 195 лв.AP - 198 лв.Това са цени за съединител комплект!А цените на смяната варират от 120 до към 150 лв.(доста си романтична, но си представи, че аз няма да ти кажа къде да ти сменят съединителя )Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:///// написа:Ей, ама находчиви са варненките - спор да няма - една тема пусната в два ралични раздела! Писах там и тук ще пусна същото:Здрасти! Първо - добре дошла при нас!Направих справка в сайта на колегата hit-ko:DELPHI - 235 лв.VALEO - 195 лв.AP - 198 лв.Това са цени за съединител комплект!А цените на смяната варират от 120 до към 150 лв.(доста си романтична, но си представи, че аз няма да ти кажа къде да ти сменят съединителя )
Коментар
-
Живко, ако не го смениш.... ша ти спускам гумите сяка вечер кът са прибирам от работа , пък може и аз да и го сменя.... иначе ако все пак никой не се навие звънни един телефон.... виртуално и не само, ще го намериш във общи приказки в раздела Телефон за СПЕШНА ПОМОЩ във всеки град ...СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Re: Сменям съединител и ме лъжат.....Помощ
radoslava написа:как виртуозно свиря на флейта и нощният морски бриз приятно охлажда горещото Ви тяло и развява дългата ми кестенява коса....))))
Коментар
-
Помощ....Готино гадже ще сменя съединител....и ме лъжът ....Случайно попаднах на това http://www.avtocasti.com/viewtopic.php?f=10&t=102Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
radoslava,ти съединител ли ще сменяш или си търсиш някой,който да се занимава с тези работи за в бъдеще вместо теб,ако е това второто препоръчвам ти да посетиш ето тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4046&start=210 ,да попълниш там колекцията с някоя твоя снимка,пък тогава наплива от кандидати може да стане още по-голям. А сега сериозно по темата,послушай какво са ти казали хората преди мен,колегите от Варна определено могат да ти помогнат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар