Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам тротинетка!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам тротинетка!

Нещо напоследък много съм се запалил по тая джаджа, особено ако па се намери и такава с моторче, ма това е в сферата на глезотията, засега искам да си взема нормална такава, ама...Да знае някой от къде може да се намери тротинетка за голям човек? Досега само за хлапета намирам и з някакви малки килограми... . А и ценички ако някой знае - цена няма да има . Може и да си я подсиля и сам ако някой обади оферта за готина такава, ма за малко килограми...Мисля да я ползвам за ходене на работа, разходка и такива разни мероприятия, кефи ме че е малка, лека и се сгъва. Тука по Варна се носят едни такива слухове пак за дигане на цени на билети и направо откачам, а колелетата хубавите са по 200лв и нагоре, което ми е малко множко за семейния бюджет - дока мога да си го купя - и ще дойде зима....Искам, искам, искааааааааммммм! Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Супер сладурски са тротинетките И аз искам.
    "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Последно време гледам по улиците, че някакви странни хора се движат с някакви странни подобия на тротинетки, но не са тротинетки. Изглеждат много футуристично, с две големи гуми една до друга, степенка и нещо като волан. За да спреш се навеждаш назад, а за да тръгнеш - напред. Някой да знае какви са тези чудати неща!? Предполагам, че са и доста скъпи, понеже все костюмарченца имаше върху тях - тип новоизлюпени чиновничета... Yellow_Flash_Colorz_PDT_36

Коментар

http://www.segwaybg.com/
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Това е уникално...За какво подяволите ми е велосипед или автомобил в ежедневието!?

Коментар

За да си спестиш 6000 евро без ДДС :D
            Пеш
            ----
            Ex Peugeot 206 -Служебен
            ----
            Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

Да, от 15-ти юли във Варна билетчето става левче.

Коментар

аз имам една която не се ползва , но е във ВТ пък и е леко разкибицана
                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

toshe написа:
                  За да си спестиш 6000 евро без ДДС :D
                  Good point!

Коментар

Аз имам такава,но е почти неизползваема в града.Малки и са гумите и се кара само по хубав асвалт.
                    Octavia RS
                    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Имам една в багажника на Бравото! Розова с едни розови връзчици дето се веят като караш. Има няколко стикера на Барби... Ако излезеш на глава с дъщеря ми ще я прехвърля в твоя багажник. А това струва повече от едно Фиатчееее! Не е нормално просто.
                      Прикачени файлове
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Ако имах по-високи възможности, бих ги дал, дори и само да насърча подобно дело! Това трябва да бъде номинирано за иновация на десетилетието!

Коментар

хихихи За розавата - няма как, няма да ме изпълва емоционялно, аз кълва повечко на жълтичко
                          Red Storm написа:
                          Аз имам такава,но е почти неизползваема в града.Малки и са гумите и се кара само по хубав асвалт.
                          това продаваш ли го , защото аз съм на равен път до работата, ти като не го ползваш...

Коментар

Аве яко е това, ама първо, че тежи 45 кила и в София няма как да не ти потрябва да го мъкнеш по стълби. За мъжете как да е, ама жените няма как да го поместят това. И другото е, че не се споменава колко ток гори. Може и да се пести откъм бенз, ама ако ми отиват 100 киловата на ден - мерси.
                            Пеш
                            ----
                            Ex Peugeot 206 -Служебен
                            ----
                            Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

Re: Искам тротинетка!

bubachko написа:
                              Тука по Варна се носят едни такива слухове пак за дигане на цени на билети и направо откачам...
                              Не са слухове братко... от 1-ви другия месец стават по 1лв. билетите! И мен ме е яд за тая работа... даже си мисля да си взема миксер!Ако ходенето до някоя част на Варна е с цялото семейство...то тогава съм на кяр да съм с колата...ама когато съм сам ми идва ташкън! Едно ходене до работа и връщане... ще ми струва 4 лв. при 25 работни дни - 100лв само за градски транспорт... при 400-500 лв заплата...кое да покрия по-напред? Тока ли да платя? Водата, кабелната, лизинга за ГСМ-а, сметките за телефони? А за храна какво остава? И преди съм го казвал...и сега пак ще го кажа - кретенска държава...с кретенски народ... Ще ни тъпчат, ще ни шибат... а ние ще пием по кръчмите и ще псуваме! ’щото само това умеем... а други народи, до сега щяха да са направили революция!
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                              X