Нещо напоследък много съм се запалил по тая джаджа, особено ако па се намери и такава с моторче, ма това е в сферата на глезотията, засега искам да си взема нормална такава, ама...Да знае някой от къде може да се намери тротинетка за голям човек? Досега само за хлапета намирам и з някакви малки килограми... . А и ценички ако някой знае - цена няма да има . Може и да си я подсиля и сам ако някой обади оферта за готина такава, ма за малко килограми...Мисля да я ползвам за ходене на работа, разходка и такива разни мероприятия, кефи ме че е малка, лека и се сгъва. Тука по Варна се носят едни такива слухове пак за дигане на цени на билети и направо откачам, а колелетата хубавите са по 200лв и нагоре, което ми е малко множко за семейния бюджет - дока мога да си го купя - и ще дойде зима....Искам, искам, искааааааааммммм! Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам тротинетка!
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Последно време гледам по улиците, че някакви странни хора се движат с някакви странни подобия на тротинетки, но не са тротинетки. Изглеждат много футуристично, с две големи гуми една до друга, степенка и нещо като волан. За да спреш се навеждаш назад, а за да тръгнеш - напред. Някой да знае какви са тези чудати неща!? Предполагам, че са и доста скъпи, понеже все костюмарченца имаше върху тях - тип новоизлюпени чиновничета... Yellow_Flash_Colorz_PDT_36
Коментар
-
bubachko
хихихи За розавата - няма как, няма да ме изпълва емоционялно, аз кълва повечко на жълтичкоRed Storm написа:Аз имам такава,но е почти неизползваема в града.Малки и са гумите и се кара само по хубав асвалт.
Коментар
-
Аве яко е това, ама първо, че тежи 45 кила и в София няма как да не ти потрябва да го мъкнеш по стълби. За мъжете как да е, ама жените няма как да го поместят това. И другото е, че не се споменава колко ток гори. Може и да се пести откъм бенз, ама ако ми отиват 100 киловата на ден - мерси.Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
Re: Искам тротинетка!
bubachko написа:Тука по Варна се носят едни такива слухове пак за дигане на цени на билети и направо откачам...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар