gantcho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вярвате ли в съществуването на извънземни? :)
Collapse
X
-
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
charlie написа:gantcho написа:charlie написа:"Кратка история на времето" или "По-кратка история на времето" и "Вселената в орехова черупка" на Стивън Хокинг, "Космос", "Милиарди и милиарди" - на КАрл Сейгън, "Взривът! Пълна история на Вселената" ; http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...нижките са доста интересни - те карат да си поразчупиш представите....She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:charlie написа:gantcho написа:charlie написа:"Кратка история на времето" или "По-кратка история на времето" и "Вселената в орехова черупка" на Стивън Хокинг, "Космос", "Милиарди и милиарди" - на КАрл Сейгън, "Взривът! Пълна история на Вселената" ; http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...нижките са доста интересни - те карат да си поразчупиш представите....N.Y. State of Mind
Коментар
-
Аз вярвам ,че съществуват извънземни! Някой ще попита:добре,но защо не сме ги видяли или защо не са ни се "показали"...ми щото сме недорасли емоционално - най-общо казано! Ами ние много често на черното казваме бяло...така ни изнася. А и още нещо,дали не са ни се показали вече,а? Може да има достатъчно доказателства ,но някой ги прикрива ... Например: ако наистина се ,докаже за разумен живот извън нашата планета,какво ще стане - хаос,паника,параноя или нищо ... Аз си мисля,че скоро няма да има категоричен отговор на този въпрос!Всеки си има мнение,аз си имам даже и теория ,но е малко налудничева...Отговора в момента/какъвто и да е той-да или не/ би бил по-скоро негативен отколкото позитивен през призмата на съвремените ни проблеми. Ми ние се самозаличаваме ... кви извън земни ,кви пет лева ... тия зелените си кютат и ни гледат сеира.Като се изпотрепеме за тях ще има: кеф ти Албена ,кеф ти Алпи ,кеф ти Бермуди , кеф ти Австралия ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Айнщайн на времето на въпроса "има ли други светове извън нашия" отговорил: "Аз вярвам, че има и в този момент в него един Айнщайн изговаря точно тези думи които аз казвам сега"FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Има едни много готини филмчета в www.kolibka.com, наречени "The Universe". Продуцирани са от history channel и са прекрасни. Препоръчвам ги на всеки - 18 серии са по около 45 минути и обясняват всичко, което засега ни е известно по отношение на вселената
Коментар
-
Geraka написа:Според мен хлебарките са пратеници на извънземните...Това животно не участва в хранителната верига, че дори и радиацията не го лови.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Geraka написа:Според мен хлебарките са пратеници на извънземните...Това животно не участва в хранителната верига, че дори и радиацията не го лови Yellow_Flash_Colorz_PDT_23FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Neno Er написа:Geraka написа:Според мен хлебарките са пратеници на извънземните...Това животно не участва в хранителната верига, че дори и радиацията не го лови.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
NikMar написа:Geraka написа:Според мен хлебарките са пратеници на извънземните...Това животно не участва в хранителната верига, че дори и радиацията не го лови Yellow_Flash_Colorz_PDT_23BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар