Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярвате ли в съществуването на извънземни? :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оооооо.... те са туууууууук... Отдавнаааааа.....
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Кой е отговорил с Не? Бързо да си признава и обосновава!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Напълно съм съгласен със тезата на Immortal

Коментар

И аз вярвам НЛО над Родопите
          Fiat Brava 1.6
          Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
          Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

ако няма -ще е загуба на пространство...............
            "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Ако трябва да мислим логично, за да има живот на една планета е необходимо да има такива условия, че да има вода в течно състояние. Което не е чак толкова невъзможно, имайки впредвид колко звезди и колко планети около тях има. Даже наскоро ако не се лъжа на Юпитер(може и да бъркам) от една сонда беше открита бактерия, точно там, където има жестока вълканична дейност. Та тази бактерия сама по себе си е извънземен организъм :D
              N.Y. State of Mind

Коментар

Вярвам разбира се. Не съм срещал убедително доказателство за осъществен контакт, но вярвам в съществуването им.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

MOYA написа:
                  ако няма -ще е загуба на пространство...............
                  Сори за off-topic-а, но се сетих, как навремето имах колежка с голяма глава и казвахме същото за главата й - Such a terrible waste of space Ужасна загуба на пространство Това нали беше от филма Contact?
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Immortal написа:
                    Щом 90% от човечеството е убедено, че съществува Бог, без да има никакви доказателства за това, що пък да не вярвам че не сме сами във Вселената без съответните доказателства??? Пък дори и да се окаже, че онези 90% са прави, то май ще ознава, че има и извънземни, щото туй ангели, демони, свети и не-свети духове, пък и самият им Началник са си един вид не от Земята...т.е. са извънземни
                    Кой си ти, че да определяш какъв е процента на вярващите в Бог!?И кой си ти, че да ти дава Бог, доказателства за себе си!?

Коментар

Aми за целта си има статистики.И иначе и да ми дава и да не ми дава - па не вярвам.
                      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

PASSARELLA, спри се бе човек. Кажи какъв ти е проблема най-накрая. Почти всеки път като кажеш нещо, то е против някой, с цел заяждане. Всеки, който прекарва малко повече време във форума съм сигурен е забелязъл това.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                          PASSARELLA, спри се бе човек. Кажи какъв ти е проблема най-накрая. Почти всеки път като кажеш нещо, то е против някой, с цел заяждане. Всеки, който прекарва малко повече време във форума съм сигурен е забелязъл това.
                          Само 99% са го забелязали Ама кой съм аз, че да казвам... дори още не съм си взел изпита по Статистика!А дали Бог ще се води извънземен? Де юре адресната му регистрация не е тук, но де факто той ни притежава...

Коментар

PASSARELLA написа:
                            Кой си ти, че да определяш какъв е процента на вярващите в Бог!?И кой си ти, че да ти дава Бог, доказателства за себе си!?
                            Ейй... щом и в темата за извънземни се хванахме за антенките... не знам...!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                              PASSARELLA написа:
                              Ейй... щом и в темата за извънземни се хванахме за антенките... не знам...!
                              Ми те тез извънземни... не са от Земята да им се невиди. За какво ще идват тука само калабалък да правят?

Коментар

Lane Staley написа:
                                А дали Бог ще се води извънземен? Де юре адресната му регистрация не е тук, но де факто той ни притежава...
                                Щом повече от 2000г не се е появявал официално по постоянен адрес, значи може да го водиме с извънземно жителство, така че....
                                Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                                --- в сърцето завинаги... ---
                                Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Working...
                                X