А и вижте колко е голям нашият свят и колко по големи има от нас... не забравяйте че нашето слънце е клас джудже... Едно от най малките възможноhttp://zazz.bg/play:479107b9
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вярвате ли в съществуването на извънземни? :)
Collapse
X
-
мддда готино е направено определено не сме сами а това че Американците са хванали хем го вярвам хем не, мисля че бяха намерили летящата чиния във Ню Мексико и я пазят във една секретна база "Зона51" която се намира във Невада и е забранено да прелитат самолети над нея,но само те си знаят дали е вярно или не
Коментар
-
Ако гледаме на извънземните като разумни същества различни от човека или въобще форма на живот различна от земната - аз вярвам. Аз съм християнин , т.е. вярвам в Бог и всичко, което пише в библията. Подкрепям така наречената креационистка теория. Не ми се изпада в дребнави спорове за вярата, богове, секти и тем подобни. Аз вярвам, че Бог е създал земята и небето или глобално погледнато цялата вселена. Та за какво го казвам това.... Погледнато по този начин Бог е създал вселената и законите в нея. Говоря за физичните закони, времето, пространството. И пак погледнато от този ъгъл излиза, че Бог е извън тези закони, защото Той ги е създал. Той не е ограничен във времето - Той го е създал, не е ограничен в пространство и разстояния - Той ги е направил така и т.н. Това го казвам, защото смятам, че понякога гледаме много плоско на нещата. Нека само да си представим, че нашите сетива възприемат само част от информацията около нас. Не всичко се вижда, не всичко се бара не всичко може да се обясни математически... Защо за да има живот трябва да има вода и съответно кислород. Ами ако някъде това не е задължително... Много наивно звучи казано по този начи ама карай.....Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Да и аз вярвам, че не сме сами във вселената, но определено тази мисъл не ми е преоритет в живота!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
абе зависи какво се разбира под "живот".... иначе дали има извънземен такъв е един от най-дискутирани въпроси, наред с "има ли бог?" и на двата все още стоят без еднозначен отговор абе точно "Писма от Земята", не е чак толкова ужасяваща, по-скоро е различен поглед, но това е въпрос на възприятие...."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:абе зависи какво се разбира под "живот".... иначе дали има извънземен такъв е един от най-дискутирани въпроси, наред с "има ли бог?" и на двата все още стоят без еднозначен отговор абе точно "Писма от Земята", не е чак толкова ужасяваща, по-скоро е различен поглед, но това е въпрос на възприятие...."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Аз съюо съм атеист, не съм религиозен, но съм възхитен от вярващите, който вярват и в извънземни. Имам чуството, че да си вярващ е ... диагноза? Толкова провали на Светото писание - откриването на Америките и Австралия, хелиоцентричността на слънчевата система, всички археологически находки... и Бог винаги се измъква сух. Ако го има, ще да е голям пич.Айнщайн също е казвал, че вярва в Бог.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Изкривихте темата посока Бог! Разбира се, че учните ще са уклончиви по повод неговото съществуване, в крайна сметка умните хора са казали, че живот без вяра, не е живот! В този ре дна мисли учените не могат да си позволят да кажат категорично има, или няма. Аз също не мога да кажа, че съм от най-вярващите, но това не пречи да гледам на богомолците с добро и смирено око. Отностно извънземните - би било глупаво да мислим, че сме сами в необятният, безкраен Космос!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Владим смятам съвсем още малко да отклоня темата към Бог понеже се заговори за Него . Искам да дам линк към един филм който разкрива доста интересни гледни точки именно за религията -> http://zamunda.net/details.php?id=99337 .Иначе дори и да има извънземни определено няма да излгеждат като хуманоиди както ги представят повечето филми. Повечето хора като чуят извънземен и в съзнанието им изниква някакво същество , и точно там грешат. Това че на нашата планета разумната форма на живот има нужда от физическа форма не значи че и на планетата XX условията са същи за развитие на някакъв вид разум. Не коментирам едно - дву и три клетъчни понеже те не са интересниFiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Дали ще са антропоидни... по-скоро не. Дали ще са по-развити от нас - възможно е. Ама и червейчета да са, пак е готино да си представяш, че там някъде предстои да се случи нещо което на Земята е било преди милиони години.Има ги, уверен съм - дори на нашата планета Животът приема такива форми, развива се на места и в условия смятани за невъзможни за живи организми, че няма начин да не съществува и другаде. Имах един преподавател по Стопанска История, Байко Байков, изключително начетен и интелигентен човек, запален по Древния Египет. В някои лекции намекваше, че вярва във вероятността египтяните да са имали контакти с инопланетяни.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Абе аз съм раздвоен ! От една страна не ми се вярва да има извънземни ( говоря за извънземни които да са развити като нас не микроби и други такива ) от друга обаче като гледам по вестниците и по телевизията за тея летящи неща които никой професионалист не може да разбере почвам да се замислямAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ако се замислиш, тези летящи неща...Представи си: високоразвита цивилизация, може да създава космически летателни апарати, предприема дълги пътешествия и вместо да установи контакт просто си обикаля над ливадите? Биха ли могли според теб да дойдат незабелязани? Или ако могат да се промъкнат без да ги засекат, то има ли логика да ги видят нейде над полето? И какво аджеба биха търсили точно там? Ако са толкова развити, със сигурност биха намерили начин за удачна комуникация, щеха да знаят с кого да контактуват.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Точно за тва съм раздвоен има много неща които казват че има някакъв живот но има и други които категорично отричат ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз съм на мнение, че ние сме експеримент на тази високоразвита цивилизация. Убеден съм също, че Исус е бил техен човек и на третия ден след разпването му, онези са видяли каква огромна грешка са допуснали с експеримента и са дошли да си го вземат. Оттам-насетне са ни оставили на самотек - да се оправяме, както можем и идват тука сегиз-тогиз по техни си, високоразвити цивилизационни причини. Не мога по друг начин да си обясня лечебните му умения и други чудатости. А това, къде са ги видяли - те са толкова отчайващо по-развити от нас, че едва ли им пука на кого, кога и къде се показват. Все едно на нас да ни пука дали се показваме на мравките в полето или на тротоара в парка. След като не комуникират с нас, значи не виждат смисъл в това. Ние не правим опит да комуникираме с мравките, защото също няма смисъл.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар