Какъв ви е опита с новите изисквания за прегледите? Минават ли бензиновите Фиати? Чувам, че много хора ги връщат, има ли някакви трикове като спирт в бензина и т.н, които сте пробвали и работят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен технически преглед
Collapse
X
-
Днес погледнах кога трябва да съм на ГТП. За моя изненада при проверката се оказа, че ме класира в ЕКО2. На последния преглед съм с ЕКО1 . Как станах 2?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
Преди седмица минах на дъщеря ми фиат 500, 1.2 бензинката...Колата е топ, дал съм 3000 лв само за обслужване, какво ли не и всичко да е ок, все пак детето я кара. Има си катализатор, наред си е. И човекът на прегледите вика: На кантар си за изгорелите газове! А сега де, ти се бъзикаш, бе, човек, какви кенефи гледам по улиците, ти за това бонбонче, дето го поддържам като европеец. Човекът, разбран излезе, сподели: Слагаш 100 октана, загряваш я хубаво преди прегледа, караш я в обороти и тогава идваш. Това ми каза, това ви казвам! Макар че, на тази поддържана кола с катализатор, какви 100 октана, какви обороти, странно! Все още има нещо сбъркано в тия параметри по ГТП-тата, според мен! Не че няма да минеш, по стар български обичай, де...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар