Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Из дневника на Емел Етем:

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Из дневника на Емел Етем:

    Автор: релтих (09.07.2008 г. | 19:10ч.) Копирано от форумите на новините на dir.bg. Извинявам се, но не се сдържах колеги...и така:Из дневника на Емел Етем:6,28 сутринта - Нещо гръмна. Много важно.Да си гърми. 6.40 сутринта - Пак се гърми. Аман бе, човек не може да си поспи!7.00 сутринта - Гърми и не спира. Досадно. Къде ми е закона, че да си почета докато ми правят прическата и да си подбера тоалета. 7,30 сутринта - Фризьорката ми е притеснена нещо. Били гръмнали 2000 тона... нещо си там. Дреме ми, нали в моя си закон не го пише. 7.40 сутринта - Сергей ми звънна. Нещо му съборило кафето.Пита, знам ли нещо.От къде да знам пък аз.Не знам, естествено.. И фризьорката нищо не знае.Пита ме мене.Лигла. 8..00 сутринта - Някакъв военен ми звъни, Обяснявам му, че съм на фризьор и да не ме безпокои.А, нач. щаба бил. Не го знам тоя. Абе, проверих си в закона. Никъде не пише какво да правя.Пише, какво да не правя. Уу... тези обувки не съм си ги носила още. 8.15 сутринта - Сергей настоява да ида да видя защо му подскача кафето още. Да иде и да си види сам. Каза му го, ама го мързяло.Да ида аз, той бил шефа и се нуждаел от очи и уши. Добре де, тръгвам. И Ахмед нещо любопитства, ама и той зает. Е, все аз ли да ходя!?!!? 8.15 сутринта - Отидох, видях, скъсах си чорапогащника. Нещо гори, нещо гърми, не е бедствие, не е авария. Не е природна катастрофа. Не е в моя ресор. В моя закон си пише много ясно, Бедствие е земетресение от 10 по Рихтер нагоре, паднал астероид, всемирен потоп и все такива неща. Бойко! Ти си виновен! Да ти го кажа в очите.Аз да не съм министър на всичко? Що ме разкарвате по никое време? И си скъсах чорапогащника и не можах да видя къде ще почивам през лятото. Досадници такива. Помолих Ахмед да ми прати актуалния списък на нашите фирми, които да се заемат с почистването. 11.00 преди обед - Пресконференции, досадно.Гладна съм... 23.00 преди полунощ - Сергей настоява да ходя по телевизиите и да обяснявам какво пише в закона ми. Неграмотници! Да си го прочетат сами! Какво има да обяснявам. Още ме е яд за чорапогащника! Смешно...и много, много жалко...
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

    #2
    По БиТиВи-то на културата казаха, че в часовете след взривовете на тел.112 са обслужени над 1400 човека. Аритметиката показва, че на човек са отделени по около 13 секунди. Веднага след това, в репортаж Емел обяви, че не са могли и да си мечтаят за по-готин тест на телефона, а системата е сработила перфектно, което не е отразено от излишно ескалиращите напрежението медии...Смятам да изпратя е-мейл до Емел Етем, в който да изискам да ми обясни, колко точно е нормалното ниво на напрежението и притеснението в столицата на страна от ЕС, в първите часове след като избухват хиляди тонове взривове, на няколко километра от центъра. Също така ще я попитам, дали ми е било нужно да бъда допълнително притеснен от Коритаров Лайф, след като в 6 и 30 сутринта, чашата с кафето на масата ми се разсипа, а полилея едва не падна... Амин!

    Коментар


      #3
      PASSARELLA написа:
      По БиТиВи-то на културата казаха, че в часовете след взривовете на тел.112 са обслужени над 1400 човека. Аритметиката показва, че на човек са отделени по около 13 секунди. Веднага след това, в репортаж Емел обяви, че не са могли и да си мечтаят за по-готин тест на телефона, а системата е сработила перфектно, което не е отразено от излишно ескалиращите напрежението медии...Амин!
      Няма такъв НЕсполучлив опит за държава... Амин!!
      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
      Punto М2 1.2 SX 2000г.
      МРАЗЯ НАП!!!

      Коментар


        #4
        PASSARELLA,Можеш да пишеш и до Светия синод...на никой не му пука....м.мка им.!!!!!!!!!!!!!Нямам думи просто...
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

        Коментар

        Working...
        X