За да не бъдат прекъсвани Вашите филосфски размишления за смисъла на живота по най-безцеремонен начин - заключвайте вратата на тоалетната!Ако щастието не е в парите, то значи, че на мен много ми върви.Никога не наричай човек глупак. По-добре вземи заем от него. Правилно казват, че историята се повтаря. Ето, сега пак нямам пари... Когато на мъжа е лошо, той търси жена. Когато на мъжа му е хубаво - жена му го търси него... Ако една жена ви казва не, значи тя не вижда във вас нито мъжа, нито спонсора. Липсата на оргазъм при жената може да доведе до "рогазъм" при мъжа. Ако заплатата не ви устройва, дайте я на жена си. Животът на Земята е доста скъп, но включва безплатна обиколка около Слънцето всяка година. Така ме е ударил хормонът, че ме е страх да спя сам. Създаването на зони за пушачи и непушачи в заведенията звучи, като зони за пикaещи и непикаещи в басейна. Щастието не е в парите, щастието е в стоките и услугите. Най-голямото доказателството за съществуването на разумен живот във Вселената е факта, че досега никой не се е опитал да се свърже с нас. Или животът е прекрасен, или аз съм мазохист... Военната медицинска комисия - единствения легален начин да им покажеш хуй на военните. Съвестта е както девствеността - ако я изгубиш е завинаги. Няма жени с криви крака, има с ергономични. Може да изглежда, че нищо не правя, но на клетъчно ниво съм много зает! 70 начина да задоволиш жена: 69 + разходка по магазините. Парите са ги измислили хитри мъже с малки пишки. Не се хвалете, че Вашата жена е най-добра! Жените могат да се обидят, а мъжете да искат да проверят. Странна закономерсност съм установил - щом се случи да заспя с обувки на сутринта ме боли главатa
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някои размисли за живота
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар