Колеги късния следобед имам път към Терминал 2 на летище София, снощи дочух че щяла да минава някаква делегация, смятате ли че ще има проблеми с предвижването в този район тъй като не мога да открия информация за затворени улици и.т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към колегите от София
Collapse
X
-
Доколкото знам е забранено само "спирането и престоя" по въпросния бул. Брюксел. Иначе те не могат да блокират държавата заради тази женица, чиято майка не е знаела как се пише на англ. Condolisa Съветът ми е, все пак, да тръгнеш по-раничко.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
В 9:30 Брюксел беше затворен. Минаваше се през Дружба, под моста. Щом ще идваш от Пловдив, свий долу при Практикер и мини по Искърско шосе. Мисля, че това е по-удачния вариант. Не знам в колко отлита Конди, но най вероятно мин час преди да излети Брюксел ще е затворен. Ако изобщо го отворят.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Kuku написа:Lane Staley написа:В 9:30 Брюксел беше затворен. Минаваше се през Дружба, под моста....Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Да!!! И аз т’ва винаги съм си го мислил... м’чи аз ако съм решил да свърша некоя так’ваз работа... нали има платени паркинзи отдолу под булеварда... пълня колата с 200-300кг тротил (от Чепинци ), слагам един дистанционно управляем детонатор, отивам паркирам си там колата, сядам някъде дето има видимост кой минава отгоре и в подходящия момент цък-бум-чао... А бе направо такава показуха е с това блокиране на движението, че нямам думи направо.
Коментар
-
ilkor написа:Sandeto написа:Да!!! И аз т’ва винаги съм си го мислил... м’чи аз ако съм решил да свърша некоя так’ваз работа... нали има платени паркинзи отдолу под булеварда... пълня колата с 200-300кг тротил (от Чепинци ), слагам един дистанционно управляем детонатор, отивам паркирам си там колата, сядам някъде дето има видимост кой минава отгоре и в подходящия момент цък-бум-чао... А бе направо такава показуха е с това блокиране на движението, че нямам думи направо.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ilkor написа:Sandeto написа:Да!!! И аз т’ва винаги съм си го мислил... м’чи аз ако съм решил да свърша некоя так’ваз работа... нали има платени паркинзи отдолу под булеварда... пълня колата с 200-300кг тротил (от Чепинци ), слагам един дистанционно управляем детонатор, отивам паркирам си там колата, сядам някъде дето има видимост кой минава отгоре и в подходящия момент цък-бум-чао... А бе направо такава показуха е с това блокиране на движението, че нямам думи направо.
Коментар
-
ilkor написа:Бе не е баш тъй ...За такъв ранг кортеж около маршрута е бъкано от цивилни агенти. Отделно от униформените които са само за респект.А в кортежа има задължително технически автомобил за радиозаглушаване.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Kuku написа:Lane Staley написа:В 9:30 Брюксел беше затворен. Минаваше се през Дружба, под моста....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар