Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към колегите от София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос към колегите от София

Колеги късния следобед имам път към Терминал 2 на летище София, снощи дочух че щяла да минава някаква делегация, смятате ли че ще има проблеми с предвижването в този район тъй като не мога да открия информация за затворени улици и.т.н.
    Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Съмнявам се, че ще имаш сериозни проблеми. Все пак доста хора излитат и кацат от там! Може да има по-сериозни ограничения, ни те ще са, когато маймуната си отлита.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А тя кога ще отлита, че аз пък имам едно посрещане около 22 часа?
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Доколкото знам е забранено само "спирането и престоя" по въпросния бул. Брюксел. Иначе те не могат да блокират държавата заради тази женица, чиято майка не е знаела как се пише на англ. Condolisa Съветът ми е, все пак, да тръгнеш по-раничко.
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

В 9:30 Брюксел беше затворен. Минаваше се през Дружба, под моста. Щом ще идваш от Пловдив, свий долу при Практикер и мини по Искърско шосе. Мисля, че това е по-удачния вариант. Не знам в колко отлита Конди, но най вероятно мин час преди да излети Брюксел ще е затворен. Ако изобщо го отворят.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

gantcho написа:
            ...чиято майка не е знаела как се пише на англ. Condolisa...
            Те не бяха ли аборигени, тез любезни хорица, така че щом изобщо е можела да пише, пак е постижение
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Преди 1 час минах по Искърско шосе .Невероятни задръствания чак до Слатиана.На всяко кръстовище мига жълто и движението се регулира от полицаи.
              Fiat Tipo 1,4 i.e.
              1995г.

Коментар

Lane Staley написа:
                В 9:30 Брюксел беше затворен. Минаваше се през Дружба, под моста....
                Ай кажи ми са логиката - по моста не можеш да минеш, ама можеш да минеш под моста и да сложиш кило-две-три С4 отдолу, за да направиш кортежа на кайма Прост народ бе, прост народ, проста държава

Коментар

Kuku написа:
                  Lane Staley написа:
                  Ай кажи ми са логиката - по моста не можеш да минеш, ама можеш да минеш под моста и да сложиш кило-две-три С4 отдолу, за да направиш кортежа на кайма Прост народ бе, прост народ, проста държава
                  Да!!! И аз т’ва винаги съм си го мислил... м’чи аз ако съм решил да свърша некоя так’ваз работа... нали има платени паркинзи отдолу под булеварда... пълня колата с 200-300кг тротил (от Чепинци ), слагам един дистанционно управляем детонатор, отивам паркирам си там колата, сядам някъде дето има видимост кой минава отгоре и в подходящия момент цък-бум-чао... А бе направо такава показуха е с това блокиране на движението, че нямам думи направо.
                  Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                  --- в сърцето завинаги... ---
                  Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

така си е ... смешници само симулират дейност и най вече образуват нерви на останалите хора, дано е отворен бул.Брюксел иначе трябва да се бутам по неизвестни за мен улици Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                    Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Sandeto написа:
                      Да!!! И аз т’ва винаги съм си го мислил... м’чи аз ако съм решил да свърша некоя так’ваз работа... нали има платени паркинзи отдолу под булеварда... пълня колата с 200-300кг тротил (от Чепинци ), слагам един дистанционно управляем детонатор, отивам паркирам си там колата, сядам някъде дето има видимост кой минава отгоре и в подходящия момент цък-бум-чао... А бе направо такава показуха е с това блокиране на движението, че нямам думи направо.
                      Бе не е баш тъй ...За такъв ранг кортеж около маршрута е бъкано от цивилни агенти. Отделно от униформените които са само за респект.А в кортежа има задължително технически автомобил за радиозаглушаване.

Коментар

ilkor написа:
                        Sandeto написа:
                        Бе не е баш тъй ...За такъв ранг кортеж около маршрута е бъкано от цивилни агенти. Отделно от униформените които са само за респект.А в кортежа има задължително технически автомобил за радиозаглушаване.
                        Тъкмо мислех да пиша нещо в този дух
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

ilkor написа:
                          Sandeto написа:
                          Да, ама не. Точно под моста си държа единият автомобил и никой, ама никой не те бръсне. Стои си така заключен и нито ми се обажда някой да ходя да го отключа нито нищо.

Коментар

ilkor написа:
                            Е какво като е пълно с униформени и цивилни агенти??? Аз няма да се покатеря на някой стълб или да опъна плаката ей ме, аз в джоба си имам дистанционно за детонатор... Виж, т’ва с радиозаглушаването е нещо което може би не се бях сетил, но предполагам този, който е решил да прави подобно нещо го знае, а знае ли се едно нещо, винаги може да му се намери чалъма... Идеята на горния ми пост беше, че съвсем спокойно можеш да заложиш голямо количество взрив под булеварда. Че дори ако се постараеш, може да набуташ 2 коли в такъв паркинг в двата му края, така че ако не си сигурен в коя кола е VIP персоната, гърмиш първата кола, втората от инерцията докато спре се натъманява над втория взрив и него бум... Айде стига съм подробничал, че вземе да го прочете някой дето не трябва и да ме приберат "за преслушване"...
                            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                            --- в сърцето завинаги... ---
                            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Kuku написа:
                              Lane Staley написа:
                              Мен ако питаш няма логика. Ама като са решили то каква е логиката да затварят ДВЕТЕ платна? Да оставят поне едното.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                              X