Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На война с кОмарите... :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: На война с кОмарите...

bubachko написа:
    ...http://www.monitor.bg/bulgaria/artic...id=1413&cid=20П.С.: Не съм наясно, ама тези витамини от В-серията не бяха ли изключително вредни и неприлагаеми за раковоболните? Или само някои от тях?
    Витамини=Амини нужни на живота. Няма как Витамините да са вредни. А B витамините са точно полезни за болните от жълтеница и цироза Всъщност - като се замисля - може да са вредни ... знае ли човек, то и бензина бил вреден, ама хората си купуват йод-бензин да го пият
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Недей казва моля те че няма как витамините да са вредни, това е много, много погрешно. Хипервитаминозата може да доведе до сериозни проблеми. Освен това прави разлика между синтетични и естествени витамини, това дето пием от аптеките си е чиста химия.

Коментар

dudulia написа:
        To лампите добре,ама ако си на открито сред природата и има стотици комари какво правим с тези лампи?Дали ще помогнат? Наскоро гледах едни джаджи,дето се включват в контакта и излъчват някакъв ултра звук,който пъди комарите,но дали има ефект или не...не мога да кажа все още.
        Имам преносимо такова - според инструкцията обхваща 5м2. Когато го нося с мен и е включено - комарите на Камчия ме заобикалят. Струваше около 5лв, работи с батерия АА.
        Steliyan's Life!

Коментар

ls1 написа:
          Недей казва моля те че няма как витамините да са вредни, това е много, много погрешно. Хипервитаминозата може да доведе до сериозни проблеми. Освен това прави разлика между синтетични и естествени витамини, това дето пием от аптеките си е чиста химия.
          Мхм. Хипервитаминозата, както всичко, което е Хипер и Хипо е вредно. И алкохола като е в прекомерни количества - също е вреден... Виж сега, аз говорех за НОРМАЛНИ дневни дози. Не вярвам да си толкоз луд, че да ома’аш едно кило синтетични витамини Б комплекс (няма Б1) за да се оттървеш от комарите...
          Steliyan's Life!

Коментар

Хипервитаминоза може да се получи и ако месеци наред приемаш витамини - па били и те в нормална доза. Затова винаги се препоръчва 20 дена пиеш - 20 дена почиваш.

Коментар

ls1 написа:
              Хипервитаминоза може да се получи и ако месеци наред приемаш витамини - па били и те в нормална доза. Затова винаги се препоръчва 20 дена пиеш - 20 дена почиваш.
              Сериозно???
              Steliyan's Life!

Коментар

Хвърли един поглед тукhttp://www.bb-team.org/articles/737/Или просто напиши в гугъл ’хипервитаминоза’.

Коментар

blagun написа:
                  Влади, в нашия квартал онзи ден пръскаха и в парка също, и да ти кажа изчезнаха пустите му гадини...
                  Ммдам, усетих като пръскаха! Голям шум се вдигна по нощите А за витамините - не действат особено, поне в карибският басейн!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

онази вечер Слави Трифонов каза 1 виц за комари по повод факта, че в Африка открили комари на които не им действал никакъв репилент. та... два такива комара се срещнали и си говорят...ся тези хора къде ще ги ядем - тука или от другата страна на реката...аааааааа, тука, тука, щото ако си ги занесем на другия бряг по-големите ще ни ги вземат
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

jenshen73 написа:
                      dudulia написа:
                      To лампите добре,ама ако си на открито сред природата и има стотици комари какво правим с тези лампи?Дали ще помогнат? Наскоро гледах едни джаджи,дето се включват в контакта и излъчват някакъв ултра звук,който пъди комарите,но дали има ефект или не...не мога да кажа все още.
                      Имам преносимо такова - според инструкцията обхваща 5м2. Когато го нося с мен и е включено - комарите на Камчия ме заобикалят. Струваше около 5лв, работи с батерия АА.
                      От къде си го взел и можеш ли да дадеш модел,производтел, въобще някаква информация?
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                        От къде си го взел и можеш ли да дадеш модел,производтел, въобще някаква информация?
                        В Бриколаж гледах различни модели такива лампи.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                          dudulia написа:
                          В Бриколаж гледах различни модели такива лампи.
                          Това не е лампа.

Коментар

jenshen73 написа:
                            dudulia написа:
                            Може ли да кажеш марка, модел или поне от къде си го купил?
                            Пеш
                            ----
                            Ex Peugeot 206 -Служебен
                            ----
                            Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

Колеги аз останах възхитен от една проста крушка на Philips против комари. На тунинг феста в Калояново спахме на палатки. Имахме и шатра. Пуснахме крушката на върха на шатрата и нито един комар не видях. Най - хубавото е, че струва само 3лв.
                              Прикачени файлове
                              Lancia Lybra 2,4JTD '03
                              Фиат Браво 1.9TD75 '97
                              Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                              Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

И каква е тази крушка?Дай номер на продукта да видим за какво иде реч.

Коментар

Working...
                                X