Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на каравана...
Collapse
X
-
Esper написа:Tornado написа:Мареа Уикенд ТД100 сигурно ще я размята тая каравана като консервена кутия.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Теглич има да.С кое няма разлика?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Явка мисля ,че това http://www.rimor-bg.com/superbrig/superbrig.html най-добре ще ти подхожда.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явор Митев
.....ауууу, трябва да се внимава... Около два часа след това по същия път, поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой се преобръща в крайпътна канавка автомобил "Караван", с немска регистрация, управляван от 23-годишна жена от Габрово. Пострадал е спътникът й, возещия се на предната дясна седалка мъж, който е откаран за лечение в бургаската болница с болки в кръста.
Коментар
-
Какъв е пък този автомобил "Караван"?!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Или пък може би е станало изпълнение от сорта на Идиот номер 8 от това клипче...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Такааа, дойде време и аз да се обзавеждам с каравана, следователно изникнаха много въпроси, а на някои от тях не намерих отговор по форумите. Надявам се, че някой от вас ще даде съвети. Първо да уточня, че караванката ще е от малките, с една ос, за 3-4 души.- на първо място не зная какъв конектор да си купя, защото другата събота ще слагам теглич на колата... един и същ стандарт ли е за всички видове каравани или ще трябва да връзвам конектора след като купя караваната?- за колко литров контейнер за вода да гледам?... нужно ми е водата да стига за 3-4 човека за 2-3 дни- не ми се занимава с категоря "Е", доколкото си спомням може да се дърпа ремарке до 750кг само с "Б" категория, не си спомням обаче дали има ограничение в размерите на ремаркето???- колко лева са й данъците?- къде продават панорамни огледала и нужни ли са изобщо?Благодаря.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:- на първо място не зная какъв конектор да си купя, защото другата събота ще слагам теглич на колата... един и същ стандарт ли е за всички видове каравани или ще трябва да връзвам конектора след като купя караваната?Благодаря.msotiroff написа:- за колко литров контейнер за вода да гледам?... нужно ми е водата да стига за 3-4 човека за 2-3 дниmsotiroff написа:- не ми се занимава с категоря "Е", доколкото си спомням може да се дърпа ремарке до 750кг само с "Б" категория, не си спомням обаче дали има ограничение в размерите на ремаркето???Благодаря.msotiroff написа:- къде продават панорамни огледала и нужни ли са изобщо?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Помощ при избор на каравана...
Явор Митев написа:Колеги, помагайте...семейният съвет взе решение да се купи каравана. В никакъв случай да не е нова, бюджета е 5000 лв. Да има айде да не са минимални, ама поне средни условия за живот - излети с малко дете. Порових се из нета, но намерих само някакви, почти нови за по 10-20К. Някой някъде виждал ли е да се продава и въобще някакви идеи къде да търся. Чувал съм, че имало специални авто-къщи за каравани.И най-важното. Моля собственици на подобни да ми напишат съвети, какво да гледам, да внимавам, да съблюдавам.......колегата Esper се надявам да даде и той някой съвет....биричките са от мен.Поздрави
Коментар
-
Явор Митев
Хехехехе....от къде я изровихте тая тема.... Спрели сме се на кемпер....лятото ще да е. ще пиша, обещавам
Коментар
-
Виждам, че доста от вас са запалени по излети на кравана или кемпер на които има... И тук сигорно е момнта да кажа, че моята фирма се занимава с внос на кампери и всякакви аксесоари за тях.. като кемпери и каравани предлага ме HIMER И ROLLER TEAM.. Аксесоарите са много.. от крушки и ключета до химически тоалетни, хладилници, телевизорчета, душ кабини багажници и тем подомни... Ако някои иска мога да му пратя каталог на PDF на акосесоарите да го разгледа. Предлагаме и един специален силикон, който е за уплатняване на кемперите ( също така и за каравани). Който има някакъв интерес нека ми пише едно лично.Модерирано. Телефони само на лични!Модераторски екип на fiat-bg.orgПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар