Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ при избор на каравана...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря за отговорите. Изясниха ми се нещата.А теглича нужно ли е да е фабричен или може и да купя само топката и гредите и да включвам електрожена Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Не знам дали правения ще издържи на голямото натоварване
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
      А теглича нужно ли е да е фабричен или може и да купя само топката и гредите и да включвам електрожена
      Не прави такова нещо!Все пак това не е ремарке с 10 чувала цимент...Напоследък попадам на обяви за фабрични тегличи - това няма да са най-глупаво похарчените ти 100-150лв.Гаранция
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

msotiroff написа:
        Благодаря за отговорите. Изясниха ми се нещата.А теглича нужно ли е да е фабричен или може и да купя само топката и гредите и да включвам електрожена Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Не знам дали правения ще издържи на голямото натоварване
        Дали ще издържи на натоварванията зависи от конструктора и майстора на изпълнението му.Виждал съм и фабрични разпаднали се тегличи.

Коментар

Такааа, сложих оригинален теглич, категорията също е уредена, въпрос на време е да си я получа. Остана само да свържа правилно конектора.Той е 7-пинов, но от него излизат 10 кабела Син - 2 бр.Сив - 2 бр.Жълт - 1 бр.Бял - 1 бр.Зелен - 1 бр.Кафяв - 1 бр.Червен - 1 бр.Черен - 1 бр.Сега не знам кой кабел за коя букса е свързан, явно има и несвързани кабели. Подозирам, че белия кабел е масата, защото е по - дебел от останалите, но от там нататък пълна мъгла... Ако не дадете по - добър акъл, мисля като взема караваната направо да свързвам конекторите и да пробвам жиците на място коя за какво е......
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Явор Митев написа:
            Хехехехе....от къде я изровихте тая тема.... Спрели сме се на кемпер....лятото ще да е. ще пиша, обещавам
            Резултат има ли?
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Толкоз паднаха цените на кемперите че вече е май повече въпрос на желание отколкото на възможности.

Коментар

shikito написа:
                Виждам, че доста от вас са запалени по излети на кравана или кемпер на които има... И тук сигорно е момнта да кажа, че моята фирма се занимава с внос на кампери и всякакви аксесоари за тях.. като кемпери и каравани предлага ме HIMER И ROLLER TEAM.. Аксесоарите са много.. от крушки и ключета до химически тоалетни, хладилници, телевизорчета, душ кабини багажници и тем подомни... Ако някои иска мога да му пратя каталог на PDF на акосесоарите да го разгледа. Предлагаме и един специален силикон, който е за уплатняване на кемперите ( също така и за каравани). Който има някакъв интерес нека ми пише едно лично или да ми звънне. тел. 0897851921
                Колега, пусни PDF-а да зяпаме!

Коментар

Working...
                X