Благодаря за отговорите. Изясниха ми се нещата.А теглича нужно ли е да е фабричен или може и да купя само топката и гредите и да включвам електрожена Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Не знам дали правения ще издържи на голямото натоварване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на каравана...
Collapse
X
-
msotiroff написа:А теглича нужно ли е да е фабричен или може и да купя само топката и гредите и да включвам електроженаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
msotiroff написа:Благодаря за отговорите. Изясниха ми се нещата.А теглича нужно ли е да е фабричен или може и да купя само топката и гредите и да включвам електрожена Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Не знам дали правения ще издържи на голямото натоварване
Коментар
-
Такааа, сложих оригинален теглич, категорията също е уредена, въпрос на време е да си я получа. Остана само да свържа правилно конектора.Той е 7-пинов, но от него излизат 10 кабела Син - 2 бр.Сив - 2 бр.Жълт - 1 бр.Бял - 1 бр.Зелен - 1 бр.Кафяв - 1 бр.Червен - 1 бр.Черен - 1 бр.Сега не знам кой кабел за коя букса е свързан, явно има и несвързани кабели. Подозирам, че белия кабел е масата, защото е по - дебел от останалите, но от там нататък пълна мъгла... Ако не дадете по - добър акъл, мисля като взема караваната направо да свързвам конекторите и да пробвам жиците на място коя за какво е......M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Humppa
shikito написа:Виждам, че доста от вас са запалени по излети на кравана или кемпер на които има... И тук сигорно е момнта да кажа, че моята фирма се занимава с внос на кампери и всякакви аксесоари за тях.. като кемпери и каравани предлага ме HIMER И ROLLER TEAM.. Аксесоарите са много.. от крушки и ключета до химически тоалетни, хладилници, телевизорчета, душ кабини багажници и тем подомни... Ако някои иска мога да му пратя каталог на PDF на акосесоарите да го разгледа. Предлагаме и един специален силикон, който е за уплатняване на кемперите ( също така и за каравани). Който има някакъв интерес нека ми пише едно лично или да ми звънне. тел. 0897851921
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар