Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно вноса на коли от Швейцария.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Относно вноса на коли от Швейцария.

    Здрадеите колеги .Значи разбрах че колите от Швейцария минават на някакъв задължителен техно тест.Може ли някои да внесе малко яснота по въпроса за това.Къде се прави този тест(в София или може и в всеки по голям град) и наи важното нещо което вълнува всеки българин КОЛКО ПАРИ ще струва този тест.А и относно това новото с еко таксата тя къде се плаща.На границата или в кат при регистрацията и отново колко пари е тя?
    кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

    #2
    Един приятел наскори си взе WV Passat от Швейцария и му искаха 270лв за технотест........
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

    Коментар


      #3
      На скоро един приятел регистрира кола нов внос и му искаха еко такса в кат при слагането на номерата-200 лв

      Коментар


        #4
        Еко таксата е в зависимост от годините на колата. Плаща се в КАТ!За повече инфо виж темата за еко таксите в раздела за Консултации!
        Space Star 1.9 DID

        Коментар


          #5
          Технотест до колкото знам се минава само ако колата няма "Евро Табела". На кое му викат евро табела обаче оди разбери. Питах един приятел и той ми показа някаква табелка с номера на рамата, на двигателя и разни други номера. Това било евротабелата.

          Коментар


            #6
            А ако няма тази евро табела какво правим?Тоя техно тест да не е кат техно теста за учебните коли.Прави се веднъж на 3 месеца и то само в София и то само ако се събере броика.Някаква по пълна информация за тоя тес някои ще даде ли.
            кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

            Коментар


              #7
              Колега ето тук можеш да намериш информация: http://www.technotest.bg/. До колкото на мен ми е обяснено за България на колите внесени от Швейцария, не е необходим, ако обаче имат конкретния модел и модификация в базата данни на КАТ. Ето тук можеш да видиш малко цени: http://www.technotest.bg/bg/pricelist.html . На мен за джипа ми искаха технотест, но защото беше с допълнително монтирани седалки, ако имаш такива ще искат номера на рамата щампован някъде по корпуса на седалките, както и задължително- колани. За ЕКО таксата не знам, но ако автомобилът е нов не плащаш такава.

              Коментар

              Working...
              X