Колеги искам да споделя какво се случи преди месец.На мой приятел му откраднаха торбата с ключовете за вкъщи (действието се развива във вторият по големина град в Германия-Хамбург).Т.к. тук не можеш да си извадиш току така ключове се наложи да пусне показание в полицията.Така или иначе торбата не се намери,но днес (1 месец по-късно) получи писмо в което го уведомяват,че торбата не е намерена и това писмо да послужи пред застрахователите,за да бъдат изплатени евентуални щети.Та кога в нашата мила родина ще се въведе подобно нещо?Като прочетох писмото и се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как работи полицията в Германия....
Collapse
X
-
Германия и тук
Ами ако се сещаш преди доста време да кажем преди 20-22 години и тук беше така на мен ми се е случвало подобно нещо на морето във Варна на Златните тъкмо отивам и ми откраднаха чантата от бунгалото бях с един чех -че нямяше свободни места идва полиция с преводач -за чеха тогава трябваше да идва и куче но бяха затворили пътя Варна -Златните за делегация Не намериха чантата веднага и ми дадоха пари за влака да се върна . Тогава за еда година получих две писма и чантата с хрехи . Липсваше един скъп фотоапарат Зенит и парите. Писаха и че се води средстрвие та им пращах номерата на фотоапарата.тогава мисля че МВР си беше по на място
-
Re: Как работи полицията в Германия....
profusion написа:dudulia написа:Та кога в нашата мила родина ще се въведе подобно нещо?
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Bella написа:А ако беше някой българин да види магазин без охрана със зяпнати врати дали нямаше да влезне и да изнесе къде какво му попадне в полезрението?!?
Коментар
-
deadairplane
-
dudulia написа:Колеги искам да споделя какво се случи преди месец.На мой приятел му откраднаха торбата с ключовете за вкъщи (действието се развива във вторият по големина град в Германия-Хамбург).Т.к. тук не можеш да си извадиш току така ключове се наложи да пусне показание в полицията.Така или иначе торбата не се намери,но днес (1 месец по-късно) получи писмо в което го уведомяват,че торбата не е намерена и това писмо да послужи пред застрахователите,за да бъдат изплатени евентуални щети.Та кога в нашата мила родина ще се въведе подобно нещо?Като прочетох писмото и сеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
като котра-теза за добрата полиция на запад - на един фирмен семинар в холандия (една от добре уредените страни), беше разбито и ограбено бунгалото на едни колеги от украина. познайте какво ни казах от полицията.... - казаха мдааа разбирамеее, ми ще минем в понеделник, да хвърлиме едно око, че в събота НЕ ОБИКАЛЯМЕ. заповядайте в участъка да подадете оплакване......... тукашните поне идват и те успокояват че си жив, и че нема сми да подаваш оплакване..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар