Нещо много ’биячи’ се насъбраха тука.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oтносно паркирането.
Collapse
X
-
ls1 написа:Нещо много ’биячи’ се насъбраха тука.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Сори за off-topic-a. Не, виж, колега Vladim, винаги съм те смятал за един от интелигентните хора тук, поне съдейки по правописа и речника ти. Просто и от подписа ти и от всяко твое изказване лъха едно отнашение, което няма да коментирам повече.И отново си прав и за двата тупаника и изобщо за насилието, но се изказах така, защото наистина така бих реагирал, ако някой мисли като теб и ми каже да ходя да паркирам из поляните. Ти изобщо разбра ли защо реагирах така - дори от 1 месец да съм собственик или от 7 години, или от 20 години, аз имам същите права, каквита има всеки друг като мен. Тоест, тезата ти за "нов съсед-стар съсед" е абсолютно несъстоятелна! И разбира се, за всичко останало съм съгласен с теб, както ти и казах!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Сори за off-topic-a....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:gantcho написа:Сори за off-topic-a....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:....Просто подписа ти те описва много добре. Поздравления....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Това с драскането не го оправдавам, знам че е изнервящо, ама пък да ми руши човек имуществото... Спадни гумите, нарежи ги ако трябва, ама драскането на боята е твърде злобно.Относно това, дали съм от 20 дни или от 20 години има резон ако си съвсем нов, да се поослушаш кой къде спира и поне в началото да не си най-отпред, пък полека лека ги изтикай. Но ако аз съм от 7 години, а ти от 20 и да ми се репчиш с това, ще има да вземаш. Учтиво и възпитано "Моля те, бъди така добър да не спираш тук, защото аз съм си го изчистил, свикнал съм тук и т.н." пред мен ще свърши работа, но репчене с давност не минава пред мен.Поздрави и всичко най!
Коментар
-
Първо искам да се извиня на van_dal, защото в общата говорилня малко прекалих/засегнаха ме точките/.Второ само искам да допълня , че срещу "ТЪПАЦИТЕ"-нали така им викате- има много елеменарно решение...ПАЯК! Аз съм си записал телефона им и при подобен случай на запушен изход от гараж или паркинг им звънкам и момчетата си знаят!Ще кажа и още нещо: с дивотии няма да се оправим. Знам ,че всеки има права и особенно в ДОМА СИ! Но да се стига до самоуправство/май така се пише/не одобрявам!Дори пред блока и входа ми да са паркирали...ми голем праз, ще си мръдна дупарата мааанинко по надолу,пък утре, те ша видат кой ще е първи :D :D :DПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy тука във ВТ има само един паяк, който събота и неделя не работи, точно в събота има най-много коли в града. Макар и банално опираме пак до един извод, че държавата е виновна: няма кой да въдворява контрол, няма инфраструктура, всичко е от 70-те години, когато автомобилите в БГ са били 4 пъти по-малко. Най-малкото е че в момента не се контролира строителството, строят се блокове с по 4-5 гража, а между блоковете не се оставя никакво място и къде ще паркират всичките тези хора? Благодаря за извинението, надявам се и аз да не съм обидил някой--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар