jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oтносно паркирането.
Collapse
X
-
B1keP_B0y написа:jenshen73 написа:Хихи, от няколко дни във Варна има нови еднопосочни улици, светофари и знаци. Добре дошли в безумнистан... Тук е весело, особено ако ти си тоя дето го блъска насрещно движещия неправилно влязъл в улицата ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
На колегите от форума дето са против такива, които си пазят местата за паркиране пред къщите им казвам да си.......... И фият да видя на мястото ми ще му тегля един ключ, защото аз живея на 300м. от един паркинг и когато някой тарикат види, че няма място на паркинга, или не му се плаща, се качва към вкъщи и понеже е еднопосочно стига до пред вкъщи вижда свободното място и се изсира, така че даже и вратата на къщата да не мога да си отворя. Ай сиктир, дами и господа!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ми тури си табела - "Вратата и гаража се ползват, моля не паркирайте, ВАНАЛСТВАМ"... И мисля, че като са предупредени - няма проблеми Във Варна един беше турил "Не паркирай, пукам гуми" и ги пукашеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Леле, сега се сетих за една случка преди години. Една будка за вестници, на отсрещния тротоар на работата ми, е обърната с лице към сградата (Задницата на будката, където е и вратата е с лице към платното за движение). И един пич с една ладичка, явно не е намерил къде и е паркирал плътно до будката. Ама бронята беше опряла в будката. И пич-а от будката не може да излезне. Колата стоя в продължение на няколко часа и по едно време един колега ме извика и гледахме сеир. Дойде полиция, ама шофьора го нямаше. И викнаха паяк. И вдигна колата. Много ми е интересно какво нарушение са му "измислили" по закон
Коментар
-
До колегата van_dal ... тъй като още от ника ти се разбира затова с колко багаж си тръгнал към заветната цел, ще те питам ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ УЛИЦАТА ПРЕД ВХОДНАТА ТИ ВРАТА Е ТВОЯ! ЗАЩО НЕ СИ СЛОЖИШ БАРИЕРА В НАЧАЛОТО И В КРАЯ НА СЪОТВЕТНАТА УЛИЦА? ЗАМИСЛИЛ ЛИ СИ СЕ ЧЕ Е АБСОЛЮТНА ИДИОТИЯ ДА ДРАЩИШ ПО ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ ПАРКИРАЛИ НА ТВОЯТА УЛИЦА? ТИ В СВОБОДНА ДЪРЖАВА ЛИ ЖИВЕЕШ? ЗАЩО ИСКАШ ДА НАРУШИШ СВОБОДАТА МИ ДАДЕНА МИ ОТ ЗАКОНА? Като си отговориш на тези въпроси ще си отговориш и на това защо аз не ти отговарям с "...На колегите от форума дето са против такива, които си пазят местата за паркиране пред къщите им казвам да си.......... Evil or Very Mad ..." и защо твоят ник е van_dal.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:До колегата van_dal ... тъй като още от ника ти се разбира затова с колко багаж си тръгнал към заветната цел, ще те питам ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ УЛИЦАТА ПРЕД ВХОДНАТА ТИ ВРАТА Е ТВОЯ! ЗАЩО НЕ СИ СЛОЖИШ БАРИЕРА В НАЧАЛОТО И В КРАЯ НА СЪОТВЕТНАТА УЛИЦА? ЗАМИСЛИЛ ЛИ СИ СЕ ЧЕ Е АБСОЛЮТНА ИДИОТИЯ ДА ДРАЩИШ ПО ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ ПАРКИРАЛИ НА ТВОЯТА УЛИЦА? ТИ В СВОБОДНА ДЪРЖАВА ЛИ ЖИВЕЕШ? ЗАЩО ИСКАШ ДА НАРУШИШ СВОБОДАТА МИ ДАДЕНА МИ ОТ ЗАКОНА? Като си отговориш на тези въпроси ще си отговориш и на това защо аз не ти отговарям с "...На колегите от форума дето са против такива, които си пазят местата за паркиране пред къщите им казвам да си.......... Evil or Very Mad ..." и защо твоят ник е van_dal.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Моят ник си е такъв и не ме определя като човек, ако мислиш че съм някакъв малоумник, или нещо от този сорт благодаря. Ако живееш там където живея аз няма да мислиш така, 100 пъти ми се е налагало да чакам с часове да си извадя колата, защото някой си от варна, софия, русе и цяла българия е дошъл на разходка във ВТ и е спрял пред къщата ми, голям кеф а, голяма свободия....Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Джими, тук не става дума за това да си пази мястото пред вкъщи щото иска от колата хоп на изтривалката. Работата е там, че човека не може да си изкара колата с часове. Освен че по закон нямат право да му спират пред гаража тука става въпрос и за нормална шофьорска толерантност, която за съжаление липсва в България. Ти сърдиш ли се ако отпред и отзад някои са ти спрели броня в броня и не можеш да излезеш? Е, тука е същото. Така че го разбирам колегата. Аз не мога да приема оправданията ’Нямаше къде’ и ’Аз само за 5 секунди’. Ако няма къде да спреш - сърди се на общината, не на човека с гаража. А за 5-те секунди знаеш много добре че обикновено са като ’златното женско десетилетие между 28 и 30 годиншнината’. Така че не му се нахвърляй на човека, не ти е дошло на главата да видиш за какво става дума, часове наред да се оглеждаш на улицата да дойде да дойде оня тъпак дето е запушил гаража ти и накрая той да се домъкне бавно бавно и да те гледа нагло, най-много да ти каже ’Да не си купил улицата случайно, ще си спирам дет си ща.’ . Ще го издържиш ден два, ама след 3-4 години вече ти иде не с ключове да дращиш ами направо да взривяваш.
Коментар
-
Я да кажа и аз нещо по въпроса! Напълно разбирам и подкрепям колегите, които живеят в центъра! Малоумно е да решиш да си изкараш колата и заради някой тъпак да се наложи да ползваш услугите на такси! Един колега имаше проблеми с такива нахалници паркиращи пред гаража му. И откакто ги премести с ролбара на джипа си, рядко има проблеми! Не знам, колко нагъл трябва да си за да паркираш на място, където пише, че е ГАРАЖ и не трябва да се паркира пред него. По закон дори можеш да викнеш паяк и да го вдигнат. Винаги, когато не съм намира свободно място за паркиране около обекта към, който съм за запътил, съм продължавал по-нататък докато намеря подходящо място. Това, че ще походя 5, 10 минути не ми е проблем. В този ред на мисли НИКОГА не запушвам други коли! Единствено, когато около малкото НДК няма място за паркиране, запушвам колеги от телевизията и си оставям бележка с телефона ми.Относно паркирането пред блоковете... какво да ви кажа... според мен е нагло (както и това по-горе), когато си се нанесъл преди месец да спираш пред самият вход, а тези, които живеят в блока от 20 години да паркират по ливадите! Също така да заемаш с колата си място за две коли! В заключение мога да кажа, че неграмотните, малоумни, самонадеяни хора, които са основни причинители на катастрофите са и същите, които са крайно неколегиални към другите на пътя!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Относно паркирането пред блоковете... какво да ви кажа... според мен е нагло (както и това по-горе), когато си се нанесъл преди месец да спираш пред самият вход, а тези, които живеят в блока от 20 години да паркират по ливадите! Също така да заемаш с колата си място за две коли!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Vladim написа:Я да кажа и аз нещо по въпроса! Напълно разбирам и подкрепям колегите, които живеят в центъра! Малоумно е да решиш да си изкараш колата и заради някой тъпак да се наложи да ползваш услугите на такси! Един колега имаше проблеми с такива нахалници паркиращи пред гаража му. И откакто ги премести с ролбара на джипа си, рядко има проблеми! Не знам, колко нагъл трябва да си за да паркираш на място, където пише, че е ГАРАЖ и не трябва да се паркира пред него. По закон дори можеш да викнеш паяк и да го вдигнат. Винаги, когато не съм намира свободно място за паркиране около обекта към, който съм за запътил, съм продължавал по-нататък докато намеря подходящо място. Това, че ще походя 5, 10 минути не ми е проблем. В този ред на мисли НИКОГА не запушвам други коли! Единствено, когато около малкото НДК няма място за паркиране, запушвам колеги от телевизията и си оставям бележка с телефона ми.Относно паркирането пред блоковете... какво да ви кажа... според мен е нагло (както и това по-горе), когато си се нанесъл преди месец да спираш пред самият вход, а тези, които живеят в блока от 20 години да паркират по ливадите! Също така да заемаш с колата си място за две коли! В заключение мога да кажа, че неграмотните, малоумни, самонадеяни хора, които са основни причинители на катастрофите са и същите, които са крайно неколегиални към другите на пътя!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар