Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oтносно паркирането.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #61
    Нещо много ’биячи’ се насъбраха тука.

    Коментар


      #62
      ls1 написа:
      Нещо много ’биячи’ се насъбраха тука.
      Да и аз не разбирам, защо все ми скачат и то едни и същи! Разбира се, че когато се настаниш някъде, където години преди теб живеят хора е нормално малко, или много да се съобразиш с техните порядки. Ако ли не - купувай къща и си паркирай в двора! Разбира се, това всеки да си заплюва място, или да си го огражда с колчета и катинари с вериги е крайно и също граничещо с идиотщината. В крайна сметка никой не си е купил мястото пред блока за да претендира за него. Все пак става въпрос за съобразяване, а явно доста хора тук не възприемат това...И само не разбрах, защо gantcho пак ми натякваш, че съм софиянец... ми такъв съм си, но това не бе ли друга тема? И аз скоро ще сменям жилище и споделям опит, мнение. А нали знаеш, че проблемите не се разрешават в бой - доста тъпо и първично е, привично за нецивилизованите места. Обикновено като вкараш една тупаница ще се намерят хора да ти вкарат две. Така, че стига глупости.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар


        #63
        Сори за off-topic-a. Не, виж, колега Vladim, винаги съм те смятал за един от интелигентните хора тук, поне съдейки по правописа и речника ти. Просто и от подписа ти и от всяко твое изказване лъха едно отнашение, което няма да коментирам повече.И отново си прав и за двата тупаника и изобщо за насилието, но се изказах така, защото наистина така бих реагирал, ако някой мисли като теб и ми каже да ходя да паркирам из поляните. Ти изобщо разбра ли защо реагирах така - дори от 1 месец да съм собственик или от 7 години, или от 20 години, аз имам същите права, каквита има всеки друг като мен. Тоест, тезата ти за "нов съсед-стар съсед" е абсолютно несъстоятелна! И разбира се, за всичко останало съм съгласен с теб, както ти и казах!
        She was only a whisky maker but he loved her still.

        Коментар


          #64
          gantcho написа:
          Сори за off-topic-a....
          И аз сори, но да утоня нещо, което обясних още в "онази" тема! не мога да разбера, защо все някой се засяга на написаното в подписа ми!? В това си писание визирам всички селяци и тъпаци по поведение, а не по местонахождение и родно място!!!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

          Коментар


            #65
            Vladim написа:
            gantcho написа:
            Сори за off-topic-a....
            И аз сори, но да утоня нещо, което обясних още в "онази" тема! не мога да разбера, защо все някой се засяга на написаното в подписа ми!? В това си писание визирам всички селяци и тъпаци по поведение, а не по местонахождение и родно място!!!
            Никой не се засяга, повярвай ми. Просто подписа ти те описва много добре. Поздравления.И аз като колегата Gantcho те смятах за доста интелигентен и над средното ниво човек. Глупавото е, че ти направи всичко, за да развалиш това впечатление.Не знам какво имаш срещу нас, некореняците, но правиш едни алюзии през пост-два.Сега отивам във Варна, е там със сопите ли да ме посрещнат? Предлагам ти нещо, ако имаш път в Севрна България ми пиши на лични. Ще ти дам адреса си в Каспичан, отиди на гости на родителите ми, да видиш че ще получиш човешко отношение.И се замисли защо всяка тема за движението в София се изражда в нещо подобно? С твоято любезно съдействие?
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

            Коментар


              #66
              Lane Staley написа:
              ....Просто подписа ти те описва много добре. Поздравления....
              Благодаря! Това, че някои хора се олицетворяват непрекъснато с нещо написано от мен, не е мой проблем! В темата си някъде писах ли софиянци, пришълци? Аз самият казах, че скоро се местя на друго място и се старая макар, че апартаментът го имаме откакто е построен блока, да не паркирам пред входа. Това е въпрос на уважение - поне според мен. С бъклица и дрян не посрещет в цяла България, особено по селските дискотеки. Имам десетки примери с приятели, дръзнали да посетят подобно място и НЕдържейки се арогантно, грубо. Това с паркирането пред блока е същотото. Всеко блок е едно малко село, общност. Това за Каспичан бе мило, благодаря за поканата! И моята майка не би изгонила някого, напротив! Нищо, че е родена в града. Отново погледни подписа ми и се опитай да го разбереш, ако не успееш - прочети обяснението ми, ако ли не - давай на лични, за да не спамим темата. Достатъчно изписахме в онази предишната, която премина в лигня.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

              Коментар


                #67
                Това с драскането не го оправдавам, знам че е изнервящо, ама пък да ми руши човек имуществото... Спадни гумите, нарежи ги ако трябва, ама драскането на боята е твърде злобно.Относно това, дали съм от 20 дни или от 20 години има резон ако си съвсем нов, да се поослушаш кой къде спира и поне в началото да не си най-отпред, пък полека лека ги изтикай. Но ако аз съм от 7 години, а ти от 20 и да ми се репчиш с това, ще има да вземаш. Учтиво и възпитано "Моля те, бъди така добър да не спираш тук, защото аз съм си го изчистил, свикнал съм тук и т.н." пред мен ще свърши работа, но репчене с давност не минава пред мен.Поздрави и всичко най!

                Коментар


                  #68
                  Първо искам да се извиня на van_dal, защото в общата говорилня малко прекалих/засегнаха ме точките/.Второ само искам да допълня , че срещу "ТЪПАЦИТЕ"-нали така им викате- има много елеменарно решение...ПАЯК! Аз съм си записал телефона им и при подобен случай на запушен изход от гараж или паркинг им звънкам и момчетата си знаят!Ще кажа и още нещо: с дивотии няма да се оправим. Знам ,че всеки има права и особенно в ДОМА СИ! Но да се стига до самоуправство/май така се пише/не одобрявам!Дори пред блока и входа ми да са паркирали...ми голем праз, ще си мръдна дупарата мааанинко по надолу,пък утре, те ша видат кой ще е първи :D :D :D
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

                  Коментар


                    #69
                    Jimy тука във ВТ има само един паяк, който събота и неделя не работи, точно в събота има най-много коли в града. Макар и банално опираме пак до един извод, че държавата е виновна: няма кой да въдворява контрол, няма инфраструктура, всичко е от 70-те години, когато автомобилите в БГ са били 4 пъти по-малко. Най-малкото е че в момента не се контролира строителството, строят се блокове с по 4-5 гража, а между блоковете не се оставя никакво място и къде ще паркират всичките тези хора? Благодаря за извинението, надявам се и аз да не съм обидил някой
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

                    Коментар

                    Working...
                    X