Да ве ама нали разбираш,че това е със обществено достъпен статус! Не е бащиния ... извинявай, но немога да се съглася с теб! Щом искаш да е твое , пускай молба до общината и си даваш всеки месец такса , пък те ще ти монтират З А К О Н Н И обозначителни табели и си джариш спокойно ,ама тва другото е абсолютен анархизъм и незнам какво! Ми дайте и биричка да му сервирам и да му благодаря за търпението!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oтносно паркирането.
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
В момента в който някой ми каже "не паркирай, че да си паркрам аз в 5" казвам добре, отлагам всички задачи, изчкавам го да се разкара, паркирам му на мястото, и се скатавам някъде да го видя. В състояние съм да чакам и цяла нощ ако трябва. И ако опита непозволени действия срещу колата ми, направо започваме да се бием, без коментари. Тарикати.... Той там голфа ли иска да си паркира? А пък срещу идиотско паркиране използвам по-радикални мерки - рапидки за гипсокартон 3.5х35 мм, няколко броя, подпрени на задната дясна гума. При тръгване - спукана гума. И бележчица закрепена за таса "Ако искаш утре пак паркирай като глупак?" Вече 2-ма го отнесоха - един зад блока, и един друг дето паркира така, че запуши 4 коли и влезе в "тарикатското" кафе, с 2 момичета. И като е с момичета - какво - трябва да всички да работим за него ли? Той всеки ден ходи в кафето, но вече паркира много културно и не смее да запуши дори и 1 кола
Коментар
-
Jimy написа:Да ве ама нали разбираш,че това е със обществено достъпен статус! Не е бащиния ... извинявай, но немога да се съглася с теб! Щом искаш да е твое , пускай молба до общината и си даваш всеки месец такса , пък те ще ти монтират З А К О Н Н И обозначителни табели и си джариш спокойно ,ама тва другото е абсолютен анархизъм и незнам какво! Ми дайте и биричка да му сервирам и да му благодаря за търпението!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
[quote="kiselo"]Jimy написа:ам по принцип си прав, но тук става дума вече за малко толерантност и манталитет да не спреш пред къщата на човека защото и той сигурно ще се прибере изморен и ще иска да си спре...незнам...аз винаги гледам да намеря място където никой да не ме занимава с нищо и да не ядосвам никой...
Коментар
-
Jimy написа:Да ве ама нали разбираш,че това е със обществено достъпен статус! Не е бащиния ... извинявай, но немога да се съглася с теб! Щом искаш да е твое , пускай молба до общината и си даваш всеки месец такса , пък те ще ти монтират З А К О Н Н И обозначителни табели и си джариш спокойно ,ама тва другото е абсолютен анархизъм и незнам какво! Ми дайте и биричка да му сервирам и да му благодаря за търпението!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ogi28b написа:В момента в който някой ми каже "не паркирай, че да си паркрам аз в 5" казвам добре, отлагам всички задачи, изчкавам го да се разкара, паркирам му на мястото, и се скатавам някъде да го видя. В състояние съм да чакам и цяла нощ ако трябва. И ако опита непозволени действия срещу колата ми, направо започваме да се бием, без коментари. Тарикати.... Той там голфа ли иска да си паркира? А пък срещу идиотско паркиране използвам по-радикални мерки - рапидки за гипсокартон 3.5х35 мм, няколко броя, подпрени на задната дясна гума. При тръгване - спукана гума. И бележчица закрепена за таса "Ако искаш утре пак паркирай като глупак?" Вече 2-ма го отнесоха - един зад блока, и един друг дето паркира така, че запуши 4 коли и влезе в "тарикатското" кафе, с 2 момичета. И като е с момичета - какво - трябва да всички да работим за него ли? Той всеки ден ходи в кафето, но вече паркира много културно и не смее да запуши дори и 1 колаRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
kiselo написа:aaми страх...няма такова нещо, залепихме огромен бял лист с надпис НЕ ПАРКИРАЙ НА ВХОДА ВИКАМЕ ПАЯК!...същата вечер един пичага си беше спрял там. на следващата пак и те така...така като е лично обръщението има по голям ефект си мисля...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:kiselo написа:aaми страх...няма такова нещо, залепихме огромен бял лист с надпис НЕ ПАРКИРАЙ НА ВХОДА ВИКАМЕ ПАЯК!...същата вечер един пичага си беше спрял там. на следващата пак и те така...така като е лично обръщението има по голям ефект си мисля...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Приятели и аз не съм сприхав ,но тва ме скапа днес! Говоря за обикновенна двупосочна улица с възможност за еднстранно паркиране! На съседното място има графика от блажна боя ,с която е "маркирано:не спирай" и аз винаги се съобразявам, но този юнак ме разби ! И още нещо ,като работата ми е в центъра и е без всякакви часови измерения какво да правя??? Всеки ще признае,че като ходи до местоработата си не си избира всеки ден РАЗЛИЧНО парко место, а напротив. Навици,може би и този е вреден???? Ами тогава да го питам този : на всеки ли автомобил ще кеца и ще му дудне " не паркирай,щото ...". Ми утре как да си свърша работата, като ми сложи рапитка/Оги при теб е различно и те подкрепям/ какво да му пална орела ли? Не искам така.... питам вас - КАК!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
kiselo написа:jenshen73 написа:kiselo написа:aaми страх...няма такова нещо, залепихме огромен бял лист с надпис НЕ ПАРКИРАЙ НА ВХОДА ВИКАМЕ ПАЯК!...същата вечер един пичага си беше спрял там. на следващата пак и те така...така като е лично обръщението има по голям ефект си мисля...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
хах то това с бирите може и по хладното пак да се видим за по бира аз съм винаги готов а паркинга е точно зад самата спирка и гледа към приморски булеварда...и не е кошмар ами истински ад стотици пъти ми се е случвало в паркинга да има 1-2 коли и някои рейсър да е паркирал на входа точно и толкова...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
От това паркиране ми писна на ***! почти всяка вечер съм принуден да спирам на улицата, щото пред блока всеки я спрял точно както му дойде. А между колите си оставят разстояние точно 1.5м. Т.е. може да влезе кола, но ако предварително я намажеш с лубрикант (хубав) от някой секс-шоп и след като я паркираш излезеш през багажника. Има даже няколко автомобила (не мога да хвана на кой са) които не пракират успоредно, а перпендикулярано, заемайки място поне за 3-4 коли. Ужас!Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Това с паркиранията е доста наболяла тема! Хубу де - дошъл Селю от село да работи у градо! Продал кравата, купил си полустояща на колелетата си от ръжда астра! Наел си квартира около нас! Да де, ама си спира - камила в пустиня! На село на мегданя! Бесен съм, пичове! Налага ми се да спирам на повече от 200 метра от нас!Наскоро имах и такъв случай! Работя в автосервиз и единия подемник е като естакада! Та идва един ден една учебна кола за ремонт и инструктора я кара! Трябва ли да ви обясня как тоя малоумник щеше да се изтърси от естакадата с учебната кола долу - баси резила! Те инструкторите нямат усещане към габаритите на колата - какво остава за обучаемите!А дни преди това руса мацка с една брава ме пита: "майсторе как да вляза с колата на подемника?" Викам: "както си искаш!" и я зарязах да се мъчи и тръгнах да си пусна кафе от кафемашината! Какво ми беше учудването като се върнах - бравата така прецизно наместена - абе като по учебник! При това назаден!!!
Коментар
-
Колеги, голеги...Това с паркирането е наистина един кошмар и ако ще не листовки, ами рекламна кампания по БТВ да пуснете, все тая.Има адски много хора със селско-просташки манталитет - от тези тарикати, които на 24 години вече са постигнали максимума в живота си и са си доволни от себе си, но са вечно недоволни от другите - съседите, кмета, държавата, президента, you name it... Говорил съм с такива хора по въпросите за паркирането и отговора можете да си представите: "К’во ме е.. за другите ве, некой за мен мисли ли?!?!?" Ами идва с някакъв опел "корозия" или голф 2 без задна броня и паркира успоредно на място, където се паркира перпендикулярно! Заема 3-4 места и това е.Има и друга порода - наглото копеленце с ново ауди А6, което НАИСТИНА вярва, че е над всички и всеки трябва да му прави път щото е с по-скъпа кола.Или пък мутрата с Г класа на мерцедес дето не го е еня, че 3-4 трамвая го чакат чинно да напазарува на Витошка чорапогащи на гаджето си - изгряваща чалга-богиня Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Или пък мацката-съседка, чието служебно пежо с надпис "Нурофен" просто е хакнато на паркинга под обратен на останалите коли ъгъл не от темерутлук, а просто щото нямаме време за 17-те маневри, които са ни необходими за да го паркираме човешки. И сме заели 2 места...Е как ще се оправим с такива хора!?!?! Ами не си струва даже да го дискутираме, щото само си образуваме нервиShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Има и една трета група: На тези дето не им е мястото на предната лява седалка!Петък, в Младост 1А има едно Т образно кръстовище, представете си - главния път идва от основата на Т-то и завива наляво. Аз идвам точно от там и виждам как на основата на Т-то, която ми се пада от дясно, чакак една лъскава кола. Стана ми ясно, че шофорът не е наясно, че е с предимство. Присветвам с фарове. Няма реакция. Намалявам, сеткам - нищо. Спрях точно на ъгъла и показвам на дамата ( да, дама беше , но можеше и да е мъж), че може да мине. Според мен не разбра защо я пуснах. Не ми благодари, нищо. Всъщност на това кръстовище тези от основата на Тто редовно чакат. А си има знак, има си всичко.Е как смятате, тя като паркира мисли ли дали запречва някого? Дали и прави впечатление, че другите са някак странно разположени и защо аджеба тя е паркирала под 90 градуса спрямо съседната кола?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар