какво да си зема,да праскам или да мажа кожената тапиицерия,профилактично.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не знам какво да си взема за кожата на колата
Collapse
X
-
TaNo написа:Намажи облно кожата с чиста мас и я остави един обяд на силно слънце да попие. Тва ако го праиха тъпите италиянци и германци ся кожите на колите ни щяха да са като новиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Аз мажа моята с боя за обувки,но течна.Тя попива още докато я мажа.После минавам с един парцал,ако някъде съм намазал по-дебело и не е попило.И накрая я мажа с препарат за кожа-казва се ...после ще пиша че е в колата.Струва около 8 лв на Метро.Така третирам и черната кожа на купето и бялата на волвото и е като нова.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
между другото понеже съм в мебелния бизнес така да кажа на работа всички кожи няма значение дали естествени или изкуствени е забранено да се третират с каквито и да е препарати а само с мокър парцал и веднага след това се подсушава.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
vin_d написа:купих си за кожения салон на колата препарат за кожа-MOTIOP DUPLI-произв.германия,холандия,от метро,сива тубичка 300мл.Та дали е хубав препарата.Или да пробвам пак да вида.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар