Днес ши----ците от пътна полиция ми съставиха акт за неправилно паркиране.Случая беше че бях паркирал до друго паркирано МПС а лентата е широка и преспокойно минават 2 коли.Та паркирах си и влязох в магазина и след ч минута излизам и катаджиите чакат вече дори не бях заключил колата.Кажете бива ли така простащина ако беше някоя мутра нищо нямаше да му кажат но такива като мене като рибки ги ловят по пътищата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо катаджиите са такива пе--ли?
Collapse
X
-
не съм казал че съм невинен ами ако не бях на ааварийни и заключил ко щяха да праят педали щяха да ми пуснат фиш за 10 лева и толкоз.Ами както ми се е случвало примерно свършва газта на улицата и спирам ко пак ли щяха да ми пишат акта и баси въшкарите са за мене.Ама то оня гледа отгоре вчера едни ми сякаха пътя и 50 метра пред мене се блъснаха щото големи рацери бяхаFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
еми бате, нарушил си с’а, глобили са те... никой не ги обича катаджиите, ама нали т’ва все пак им е работата. т’ва че на някои им се разминават такива работи, е така, ама ти си си го казал - то си има кой/какво да ги гледа отгоре тия работи и всеки си получава свойто.ае пийсFiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
Не бой се, глобата е малка.Вчера ходих в КАТ Сливен да плащам едно актче - 60 лева, и си мислех че плащам много. Пред мен имаше едно момче, което плати 700 (седемстотин!) лева за шофиране (силно казано) на скутер без книжка. Изкарал курсовете и не му дават книжката преди да си плати глобата. След него имаше един пич с две глоби от по 200 лева (общо 400) за превишена скорост. КАто ми дойде реда си платих един такъв горд и с кеф, че плащам толкова малко А за неправилно спиране глобата е 20 лева, Не реви. А и наистина мразя като някой спре на втора линия и пътя се стесни. То и без това Сливен в момента прилича на Бейрут по улиците, пък като завали заприличва на Венеция П.С. Сменят цялата водопроводна мрежа в града, газифицират, разширяват 2 основни булеварда и движението е супер натоварено.
Коментар
-
Вярно е - нарушил си закона, трябва да очакваш да те глобят, вярно е и че ако беше някоя мутра с кола за 200000+, изобщо нямаше да го забележат. Виждали сме и по новините какво става с Ламбо спряно на пешеходна пътека в София и то не за 1 минута какво се случва - нищо, ако някой е забравил.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Re: Защо катаджиите са такива пе--ли?
mitkosoft написа:Днес ши----ците от пътна полиция ми съставиха акт за неправилно паркиране.Случая беше че бях паркирал до друго паркирано МПС а лентата е широка и преспокойно минават 2 коли.Та паркирах си и влязох в магазина и след ч минута излизам и катаджиите чакат вече дори не бях заключил колата.Кажете бива ли така простащина ако беше някоя мутра нищо нямаше да му кажат но такива като мене като рибки ги ловят по пътищатаAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Добре де, паркираш не на място, хората си вършат работата и ти хоп - педали. А когато караш и видиш някой паркирал там, тогава са педали, че не го глобяват. И тяхната не е лесна.Кога ще се научим да си носим последствията от грешките?Мен ме глобиха в Неделя, в 9:30, на имения ми ден. Когато разбрах, че наистина съм в нарушение само им казах - Дайте да си подпиша акта. Не съм се циганил - ама празник имам, ама туй-онуй. Всички искаме да се започне от някъде, ама всеки се дърпа ако се започне от него.Една глобичка - ще я преживееш. Нека сме доволнио когато си вършат работата.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Вчера след моста на околовръстното от "Тракия" на 50 м. след надписа"София" се бяха скатали в шубрака- ми то 4 платна, движение няма, как да караш с 50 само... и после ХА! палката изхвърча из храстите! :D :D :D Направо много се хилих- като партизани бяха- само очите им се подаваха през шубрака- същински ловджий. :D :D :DТам къщи няма и, хора не минават поне 1 км. още- поне 60- 70 да го оставят, но законите все пак трябва да се спазват, защото правилото е че малоумието на закона не спира неговото действие.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:Вчера след моста на околовръстното от "Тракия" на 50 м. след надписа"София" се бяха скатали в шубрака- ми то 4 платна, движение няма, как да караш с 50 само... и после ХА! палката изхвърча из храстите! :D :D :D Направо много се хилих- като партизани бяха- само очите им се подаваха през шубрака- същински ловджий.Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
Коментар
-
КИМИ написа:Вчера след моста на околовръстното от "Тракия" на 50 м. след надписа"София" се бяха скатали в шубрака- ми то 4 платна, движение няма, как да караш с 50 само... и после ХА! палката изхвърча из храстите! :D :D :D Направо много се хилих- като партизани бяха- само очите им се подаваха през шубрака- същински ловджий. :D :D :DТам къщи няма и, хора не минават поне 1 км. още- поне 60- 70 да го оставят, но законите все пак трябва да се спазват, защото правилото е че малоумието на закона не спира неговото действие.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар