Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо катаджиите са такива пе--ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ти ако установиш че ти липсва някаква част от мотора ще го подкараш ли с 200 преди да си му направил ОСНОВЕН преглед?

Коментар

Остави таз песен любовна за Дими . На теб ако подпишеш че са ти срязали маркучите на спирачките ще тръгнаш ли с колата ??? Ще тръгнеш ама друг път . Той като е знаел че нещо е взето от мотора къде се напъва с 200 че и повече километра да кара ??? Е вече няма да прави такова нещо ... Абе с мен малко зор се спори .... Но се надявам от малка малко дано някой си вземе бележка ,че обърне ли колата вече връщане назад няма .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

LiGuru написа:
        коцев написа:
        Тоа музиканта Дими дето се утрепа с мотора камионите ли му бяха виновни ???
        Тоя Дими три часа преди това беше подписъл липса в КПС -София, а липсата е главина от рамата.... Утепали са го .....
        Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Yellow_Flash_Colorz_PDT_35

Коментар

Тази тема още със заглавието си ми миришеше на 15 страници препирни. Като гледам е започнала да става точно това. Полицаите са ми неприятни, когато не си вършат работата и спят по колите си, а не когато глобяват за реално нарушение. Още повече, ако някой някога в прав текст ми поиска пари за рушвет да се почерпи лошо му се пише. И само Дими от Сленг не споменахте, но да не пропуснем и него .Спазвайте си правилата и недейте да се радвате, че плащали и по-големи глоби от вас.Е, аз нямам глоби. И да, защото не правя нарушения. И не, не карам като заспала бабичка.
          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
            Полицаите са ми неприятни, когато не си вършат работата .
            Жалкото че са неприятни на някой колеги когато пък си вършат работата :D :D :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Мдаам... пак се хванахме гуша за гуша, но все пак е добре спорове да има, иначе е скучно! Относно двойният стандарт, разбира се, че това е гнусна история! Пак призовавам, който забележи нарушение, да снима! Днес дори устройствата, които ползваме за телефон стават за фотоапарати така, че дерзайте! Има, къде да изпращате заснетото - медии, КАТ, МВР... А отностно Дими... не можем да сме сигурни, както го е накарало да кара с 200, при положение, че не се е возил на машината почти година (май). Все едно, един пример до, какво води неразумното шофиране. Жалко за човека, но поне остави следа след себе си с хубавите си песни (е... не всички)!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

"...и недейте да се радвате, че плащали и по-големи глоби от вас. "Изобщо не съм си и помислял подобно нещо. Не се радвах, че някой плаща повече от мен, а че аз плащам по-малко от останалите. Има разлика.

Коментар

Immortal написа:
                  ...но обърнете внимание на знака и маркировката...
                  До колкото си спомням, знаците важат с по-голяма тежест пред маркировката на пътя.

Коментар

Така е, но при условие че маркировката е съвсем прясна и още мирише на боя А и няма откъде другаде да се завие към Билата...Също така няма НИКАКВА логична причина точно там да е забранен левия завой.Истината в случая е, че промениха организацията на движението там, направиха нов остров, но забравиха да махнат знака, който стои там от години, а маркировката и останалите неща са от преди 2-3 дни. Но логичното е да махнат знака веднага, а не да стои с месеци, докато някой се сети да го махне.

Коментар

Immortal написа:
                      ...
                      Трябва да се спазва забранителното от двете, а именно че е забранено завиването наляво и в обратна посока.така е по закон, а малоумието на кат и пътното е друга тема. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Не забранителното, а именно знака.чл.7.(3) Когато има несъответствие между пътните знаци и маркировката на пътя, участниците в движението са длъжни да се съобразяват с пътните знаци.

Коментар

А ето ви и по-идиотска ситуация на кръстовището на Сточна гара в Пловдив. Прощавайте за ръкоблудството по-долу, но на ръка драснах набързо всичко.Значи каква е постановката:Идвайки от Централна гара горкия шофьор попада в платно с 3 ленти за движение и приближавайки към кръстовището се сблъсква със следната ситуация - кръстовището е регулирано със светофари и знаци над всяко лента. Знаците съм ги указал със синьо - лявото платно само на ляво, средното платно направо и наляво, дясното платно направо и надясно. До тук добре... Спираме, защото свети червен сигнал и на 5-те секции. Изведнъж, с изненада установяваш, че допълнителната секция на дясната лента свети зелено, указващо движение само надясно (вътре има стрелка), обаче гледайки знака, той ти разрешава да продължиш и направо. Интересното в този момент е, че средната лента също е за направо, но им свети червено, а от дясната не можеш да продължиш напред, защото от дясното платно си върви движението. (Всяка част на кръстовището си има отделен сигнал зелено). Такаа... ето това беше първата тъпанарщина... От там, светка си зеленко и всичко е ОК, десните вървят направо и надясно, средните направо и наляво, левите само наляво. Нещеш ли, светофара за лявото платно светка в червено, спирайки движението наляво, но средната и дясната лента все още имат зелен светофар, т.е. от лява лента не можеш да завиваш, но от средна можеш, според светофара, лошото е че срещу теб вече върви движението, тъй като междувременно и на тях е светнало зелено, та ти не можеш да завиеш, а тез зад теб искат да вървят направо.... Та така...тотална обърквация и парадокс. Да, вярно е, че светофара е с предимство пред знаците в случая, но тук става дума за тотално объркване. Незнам към кой да се обърна наистина... направо са за господари на ефира.
                          Прикачени файлове

Коментар

PASSARELLA написа:
                            Аз колко пъти ги напсувах като съм с акт за говорене по телефона от 2 седмици, а!? Видя ме полицая, спря ме и ме попита директно: "Не ни ли видя, да го пуснеш за малко, бе човек!?" ... "Не господин полицай, не ви видях, съжалявам за нарушението...ако може да не пишем акт, ще съм ви благодарен и на двамата!..." "Ааа, моля Ви се господине! В 21 век живеем!" ми отговори той и продължи да пише...Това за псуване ли е!? Напротив! Така се работи! Вчера видях, как паяк вдигаше един Майбах, спрял на Раковска! МВР започва да ми харесва и напълно го подкрепям!
                            6 к.т. и 50лв. Предполагам ще ти е най-скъпия телефонен разговор. Поне моят струваше толкоз. Щото ... говорех в групата за 0.00лв/мин.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Еми близко до акъла, че завиваш наляво. Не сте ли учили закона? Как се степенуват? Друг е въпроса ако дава всички посоки от твоята страна и има знак забранен ляв завой. Тогава нямаш право да го направиш, но при положение че те отклонява ?!?!

Коментар

////Punto//// написа:
                                Еми близко до акъла, че завиваш наляво. Не сте ли учили закона? Как се степенуват? Друг е въпроса ако дава всички посоки от твоята страна и има знак забранен ляв завой. Тогава нямаш право да го направиш, но при положение че те отклонява ?!?!
                                Степенуват се така, изреждам по степен на значимост започвайки от най-нисшата:пътна маркировка, знак, светофар, регулировчик!Също така ми прави впечатление, колко много хора не са И чували дори за правото на дясностоящия на нерегулирано кръстовище...
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X