B1keP_B0y написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо катаджиите са такива пе--ли?
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Е добре де, всички сме съгласни с грешката ама айде стига сте дъвкали едно и също 3 страници вече. "Свършили си работата" ха-ха-ха. Отчели малко дейност, а иначе знаем как я вършат. Вчера паяк вдигна една S класа на Черни връх, идва собственика, повика малко, показа някаква карта после и хората си "свършиха работата" - мноооого внимателно му я свалиха и той с мръсна газ си тръгна. Пак казвам - проблема е, че законите не важат за всички. За мен много по-опасен от колегата дето е паркирал неправилно е онзи с поршето дето ме изпраевари на магистралата с 200+, спряха го ченгета и след 10 минути отново ме изправери още по-бързо. Евала на полицията - спря го и му взе книжката, щото караше с 80-100 км/ч над позволеното...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Е добре де, всички сме съгласни с грешката ама айде стига сте дъвкали едно и също 3 страници вече. "Свършили си работата" ха-ха-ха. Отчели малко дейност, а иначе знаем как я вършат. Вчера паяк вдигна една S класа на Черни връх, идва собственика, повика малко, показа някаква карта после и хората си "свършиха работата" - мноооого внимателно му я свалиха и той с мръсна газ си тръгна. Пак казвам - проблема е, че законите не важат за всички. За мен много по-опасен от колегата дето е паркирал неправилно е онзи с поршето дето ме изпраевари на магистралата с 200+, спряха го ченгета и след 10 минути отново ме изправери още по-бързо. Евала на полицията - спря го и му взе книжката, щото караше с 80-100 км/ч над позволеното...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Точно така ... прави си квот ти душа сака ... ама те виждат,всичко виждат!!!Аз пък много си ги тача и КАТовете и МВРенцата. Знам ,че Vladim ще ми сипе отгоре, ама така е ! Поздрави!Петък е и ихууу...п.п. до колегата с успоредния паркинг...нидей рива,га яди кифтетата ни рива ,ся ша ривеш...малко е 20лв,трябва повече,дано другия път като решиш да отскочиш до хоримака за сметка на другите МПС-та да ти светне ламбето!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Ама как само му скочихме на човека Гадните полицаи винаги ги псувам когато мога, щото наистина са си педалчета. Съгласен съм, че всички нарушители трябва да се глобяват. Но когато се прилага двоен стандарт много се ядосвам.И друг път май съм описвал случай, когато пред автогарата в Ямбол (където има отбивка, но има и знак "забранено спирането", спрях за да кача брат ми, слязох само за да отворя багажника за да си сложи багажа вътре, и през това време успоредно до мен (!) спря патрулка, изкочиха, написаха ми фиш и си тръгнаха, като пред мен и зад мен имаше поне десетина коли ПАРКИРАНИ на същото място. Мен ме глобиха, а тях - не. Ама аз тогава бях със сливенски номера, а всички останали - с ямболски. Ей тогава много ги псувах, и още ги псувам като ги видя (запомнил съм ги копеленцата мръсни).Отделно че на много места има нещо такова: (пред Била в Ямбол, снимката е малко тъмна, щото слънцето беше отсреща, но обърнете внимание на знака и маркировката).
Коментар
-
Immortal написа:Ама аз тогава бях със сливенски номера, а всички останали - с ямболски.
Коментар
-
коцев написа:Immortal написа:Ама аз тогава бях със сливенски номера, а всички останали - с ямболски.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Не съм съгласен . Ще има доста резултат от едно такова разместване .Актовете трябва да са номерирани и тогава няма възможност за хвърлянето му в кошчето .Така че веднаж написан вече няма начин да се анулира. Все от някъде трябва да се започне , но това безобразие по пътищата трябва да се обуздае.
Коментар
-
Едно въпросче.Кога нашата държавица ,ще приеме закони от рода на:Забранява се движението на тежкотоварни автомобили събота и неделя както и национални празници и движението на 4х4 чудовища в градовете?Повечето от нас през почивните дни на седмицата пътуват за излет някъде и се налага да се борят и разминават със въпросните мустакати чичковци с 30-40 тонни чудовища които не спазват правилника за движение в Бг.Кога въпросното направление Свиленград-Русе ще осигури безпроблемното преминаване на въпросните?Май много станаха въпросите ,но вече и планината се умори от тези машини и пътищат поддават.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
коцев написа:Не съм съгласен . Ще има доста резултат от едно такова разместване .Актовете трябва да са номерирани и тогава няма възможност за хвърлянето му в кошчето .Така че веднаж написан вече няма начин да се анулира. Все от някъде трябва да се започне , но това безобразие по пътищата трябва да се обуздае.
Коментар
-
Ама какво общо има тука ,"ЧЕ НА ХОДЖАТА ПАЛЕТО НЕЩЕ ДА ГОНИ ЗАЙЦИ" Тежкотоварните камиони ли са виновни за безбройните катастрофи на магистралите и то с идеална пътна настилка ???Тоа музиканта Дими дето се утрепа с мотора камионите ли му бяха виновни ???Оная от Перник дето погуби тримата младежи прелитайки през мантинелата камионите ли и бяха виновни ??? Това че в града всеки спира дето му е на него най удобно пак ли камионите са виновни ???Уф , как не се върне бай Тошо само за една година с неговите милиционери та да видим тогава "кон боб яде ли "
Коментар
-
коцев написа:Ама какво общо има тука ,"ЧЕ НА ХОДЖАТА ПАЛЕТО НЕЩЕ ДА ГОНИ ЗАЙЦИ" Тежкотоварните камиони ли са виновни за безбройните катастрофи на магистралите и то с идеална пътна настилка ???Тоа музиканта Дими дето се утрепа с мотора камионите ли му бяха виновни ???Оная от Перник дето погуби тримата младежи прелитайки през мантинелата камионите ли и бяха виновни ??? Това че в града всеки спира дето му е на него най удобно пак ли камионите са виновни ???Уф , как не се върне бай Тошо само за една година с неговите милиционери та да видим тогава "кон боб яде ли "Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
То голям трън са в очите марката Москвич и Лада .Не мислете че са толкова тромави за времето си . С Жигули и с ВАЗ 1300 два пъти съм обиколил соцлагера 1976 и 1980година така че не съм имал проблем минавайки през Букурещ , Кишинев ,Киев , Варшава , Прага , Братислава , Белград и така нататък . Обаче имаше ред и дисциплина . Сега е шапка на тояга газ до дупка и хайде после паметник отстрани на пътя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар