Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо катаджиите са такива пе--ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Защо катаджиите са такива пе--ли?

Sandeto написа:
    mitkosoft написа:
    Днес ши----ците от пътна полиция ми съставиха акт за неправилно паркиране.Случая беше че бях паркирал до друго паркирано МПС а лентата е широка и преспокойно минават 2 коли.Та паркирах си и влязох в магазина и след ч минута излизам и катаджиите чакат вече дори не бях заключил колата.Кажете бива ли така простащина ако беше някоя мутра нищо нямаше да му кажат но такива като мене като рибки ги ловят по пътищата
    Аз пък да ти кажа евала им викам на тези полицаи... Точно така трябва!!! Просто не мога да ги понасям тези шофьори, дето спират на втора линия... ама той за малко до магазина... е що? Щото не можеш да спреш 10-20-50метра по-надолу/нагоре и да повървиш пеш ли? Не си бил пречил... ами то може и да може да се мине покрай теб, ама така спирайки стесняваш обзора на пътното платно, съответно намаляваш времето за реакция, защото ако някой неразумен пешеходец се забързал да пресече точно пред твойта кола и ти изскочи точно пред колата и го бутна? Ти ли ще си виновен? Не, нали! Ти ще си свиеш набързо сърмите на някъде, пък друг след тебе ще пере пешкира, ходи после обяснявай, че някой си бил спрял така, че ти не си видял пешеходеца... Аааа... да... ами като нямаш видимост, намали! Нали? Т.е. дай сега, щото тебе те мъзри за дспреш човешки, аз да намалям, да се чудя дали няма да те/се одера, дали някое дете няма да ми изскочи пред колата ти... Затова, евала на полицаите!
    Подкрепям с 2 ръце много се ядосвам когато някой спре на 2 ра лента. Евала на катажиите.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Аз ако съм на служителите и акт ще ти напиша и бой ще ти хвърля, та да се научиш после къде се спира! Такива като тебе, само бой ги оправя! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Щото лично на мен ми е писнало от такива майстори като теб.И в такъв случаи псувам куките и се чудя къде са!Евала на ченгетата!!!
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ей ама добре бе хора сгрешил човека ама някой като сподели нещо такова и всички едни безгрешни ставате... И PASSARELLA пак направи "умното" изказване - само бой ги оправяло такива...
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Ей ама добре бе хора сгрешил човека ама някой като сподели нещо такова и всички едни безгрешни ставате... И PASSARELLA пак направи "умното" изказване - само бой ги оправяло такива...
            ДОбре де, ама аз ревах ли, колко са гадни да ме глобят на имения ми ден, защото съм направил ляв завой? И то при положение, че цялата държава се е юрнала "у лЕво" КОлко още колеги са ги глобявали... Егати, анрушаваш закона, добър-лош, закон си е, и после очакваш съчуствие! Откъде накъде?Колкото до педагогическите похвати на някои колеги ...
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ми прав е PASSARELLA...то не се трае...ама освен бой, бих добавил и друго за оправяне, ама айде....
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Аз колко пъти ги напсувах като съм с акт за говорене по телефона от 2 седмици, а!? Видя ме полицая, спря ме и ме попита директно: "Не ни ли видя, да го пуснеш за малко, бе човек!?" ... "Не господин полицай, не ви видях, съжалявам за нарушението...ако може да не пишем акт, ще съм ви благодарен и на двамата!..." "Ааа, моля Ви се господине! В 21 век живеем!" ми отговори той и продължи да пише...Това за псуване ли е!? Напротив! Така се работи! Вчера видях, как паяк вдигаше един Майбах, спрял на Раковска! МВР започва да ми харесва и напълно го подкрепям!

Коментар

С две ръце подкрепям постъпката на полицаите . А" реването" от твоя страна го ненавиждам Само така ще се научим на ред.Глоби , глоби и пак глоби и конфискация на превозното средство само така ще влезнем в пътя .Иначе не минава ден да не съобщят за тъжната статистика за по 5-6 убити и сума ти ранени хора .Ако полицаите които бяха спрели Стависки миналата година го бяха проверили за алкохол и го бяха закопчали то днеска убития младеж щеше да е жив и Стависки щеше да се радва като световен шампион .Твърдо съм убеден ,че ако го бяха закопчали той щеше да направи скандал на тях тогава , но от днешна гледна точка щеше да бъде 300 пъти по доволен тогава да са го закопчали а не да са го пуснали .Така че млади момко тури ръка на сърцето си и се извини.Полицаите са си свършили работата и ти ще си помислиш вече втори път къде да спираш. :D
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Lane Staley написа:
                    style34 написа:
                    ДОбре де, ама аз ревах ли, колко са гадни да ме глобят на имения ми ден, защото съм направил ляв завой? И то при положение, че цялата държава се е юрнала "у лЕво" КОлко още колеги са ги глобявали... Егати, анрушаваш закона, добър-лош, закон си е, и после очакваш съчуствие! Откъде накъде?Колкото до педагогическите похвати на някои колеги ...
                    Да, така е - няма защо да е недоволен колегата, но въпроса е, че някои скочиха все едно е карал Хамър и е убил човек - опа това май беше друг и закона нещо не сработи тогава. Дразнещото е, че закона все още не е еднакъв за всички и никога няма да бъде. Сгрешил колегата - глоба и толкова. Ама бой ама дрън-дрън.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

коцев написа:
                      С две ръце подкрепям постъпката на полицаите . А" реването" от твоя страна го ненавиждам Само така ще се научим на ред.Глоби , глоби и пак глоби и конфискация на превозното средство само така ще влезнем в пътя .Иначе не минава ден да не съобщят за тъжната статистика за по 5-6 убити и сума ти ранени хора .Ако полицаите които бяха спрели Стависки миналата година го бяха проверили за алкохол и го бяха закопчали то днеска убития младеж щеше да е жив и Стависки щеше да се радва като световен шампион .Твърдо съм убеден ,че ако го бяха закопчали той щеше да направи скандал на тях тогава , но от днешна гледна точка щеше да бъде 300 пъти по доволен тогава да са го закопчали а не да са го пуснали .Така че млади момко тури ръка на сърцето си и се извини.Полицаите са си свършили работата и ти ще си помислиш вече втори път къде да спираш. :D
                      По тоя случай, някой знае ли какво става с Мануела Горсова ?

Коментар

хахаха вие колегата го навряхте в дън земя
                        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

////Punto//// написа:
                          коцев написа:
                          По тоя случай, някой знае ли какво става с Мануела Горсова ?
                          Мисля, че вече е в Израел да я лекуват...

Коментар

B1keP_B0y написа:
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Всеки е на страната на катаджийте, докато го спрат. ХА! Не било смешно- крият се като котаци по трънките и изкачат с палката да те хакнат след някоя малоумна ограничена скорост. До Люти Дол снощи минах покрай ограничение 20!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и знак за път в ремонт, а ремонта свърши преди седмица, а набий спирачки от 50 до 20 и при това накрая на селото- без къщи! СМЕХ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

B1keP_B0y написа:
                              Еми виновен си е а е седнал да пише тема че полицаите били п...ли затова че са си вършили работата.Кво неразбрано племе сме българите значи в една тема ревем че не си вършели работата и зимали подкупи а в следващата ревем че си били вършили работата.Няма такова оправдание спях за минутка то така всеки ще спира за минутка и няма да може да се минава. За какво е тоя правилник ако няма да го спазваме.И да допълня това че един не спазва правилника се поражда желние и в други да не го спазват и цялото ни движение става такова каквото е.
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Всеки казва щом другия не спазва правилника и аз няма да го спазвам, ако обаче единия каже, той не спазва правилника, но аз ще си го спазвам и т.н. и има шанс след години да се оправим. Нищо лично към теб колега, но като си в нарушение си носиш подследствията. Няма смисъл да ревеш, че са педали и т.н., и мен ме дразни това, че ако беше спряла някоя кола за над 200к нямаше да и кажат нищо, но се стремя да не нарушавам закона и си джиткаш спокойно и се кефиш.Поздрави.
                                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X