Банда - търся си транспорт то Каварна.Тръгване от София - събота , връщане - в неделя.Има ли някой с подобни планове?Че алфистите са решили всички да се връщат в понеделник.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Manowar
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deadairplane
-
Еи римлянино аз ще те кача щото обичам рока и ходя редовно на такива места и мероприятия ела сега да видиш колко вурви Алфа 145 с К&Н с компресор на Косуърт боксер двигател всезнаико ама ти си осрапутеките с мене и сега те е страх да не спранякуде еи там кум Карнобат и да те пребия,за дето ми говорише на вупреки и за дето много ти знае балалаиката.Момчета не го качваите тоя интригант нищо,че ни е колега и кара Алфа тои е виновен за изгонването ми от форума на Алфа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Колега, изгонването ти от Алфа форума не ни интересуваНо имаме едно на умВъздържай се от подобни приказки!Модераторски екип на fiat-bg.orgХората са като свинете даже прасетата са по-човечни!
Коментар
-
Alfa Lancia izgonen написа:Еи римлянино аз ще те кача щото обичам рока и ходя редовно на такива места и мероприятия ела сега да видиш колко вурви Алфа 145 с К&Н с компресор на Косуърт боксер двигател всезнаико ама ти си осрапутеките с мене и сега те е страх да не спранякуде еи там кум Карнобат и да те пребия,за дето ми говорише на вупреки и за дето много ти знае балалаиката.Момчета не го качваите тоя интригант нищо,че ни е колега и кара Алфа тои е виновен за изгонването ми от форума на Алфа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар