Някой знае ли точно къде е този склад?п.п.Ако не съм хванал добре района, ето линк , някой който е наясно да го даде по-добре:http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...75188&t=h&z=14
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взривове събудиха София!
Collapse
X
-
Хора, аз живея в "зоната". Дано никога не преживеете това,което преживяхме тук.Преди час се прибрах,слушам Б.Б. и Емел по телевизията и разни генерали-казват,че вече няма взривове,а аз чувам как гърми и в момента.В кой двумилионен град на света държат толкова боеприпаси.Само нашите нещастни боклуци/не се извинявам за израза/.Автомобилът е просто добавка към гумите иджантите
Коментар
-
Спомнях си едно време по ученията на които съм ходил че горихме в печките по палатките тротил.Той се взривява само от детонация. Ако се изложи на огън той просто гори. Примерно гори както сапун хвърлен в огън.Затова и тротилът винаги се съхранява отделно от други боеприпаси. Явно това ни е спасило днес от по голям взрив.Не че не може да прехвъкне нещо от друг склад и да го детонира ... имали сме късмет.
Коментар
-
ilkor написа:Спомнях си едно време по ученията на които съм ходил че горихме в печките по палатките тротил.Той се взривява само от детонация. Ако се изложи на огън той просто гори. Примерно гори както сапун хвърлен в огън.Затова и тротилът винаги се съхранява отделно от други боеприпаси. Явно това ни е спасило днес от по голям взрив.Не че не може да прехвъкне нещо от друг склад и да го детонира ... имали сме късмет.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Затова и тротилът винаги се съхранява отделно от други боеприпаси. Явно това ни е спасило днес от по голям взрив.Не че не може да прехвъкне нещо от друг склад и да го детонира ... имали сме късмет.Точно и правилно.Тротила се взривява само от детонация ,но за разпалване на печка е желателно да се настърже иначе може да направи БУМ.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Явор Митев
Предричам масово напиване в някаква сграда.....виждам заснежени върхове......май се вижда и нещо дълго и тънко на някакви железа, отдолу има огън.....отгоре пуши. Също така виждам и съвсем мъгляв образ на нещо като човек, който се подпира на някакъв парапет, в ръката си държи нещо, което не мога да определя, но стойката е странна.....освен това възможностите ми позволяват и да маркирам приблизителната дата - мисля че събитието е някъде към края на юли.....ако получа още привидения, ще ви пиша....Отивам да се подпра на лявата си ръка със притворени очи и премрежен поглед, навирен към небето....до скоро...Числата са: 2, 20, 29, 35, 5 и 9
Коментар
-
Авео написа:Предричам масово напиване в някаква сграда.....виждам заснежени върхове......май се вижда и нещо дълго и тънко на някакви железа, отдолу има огън.....отгоре пуши. Също така виждам и съвсем мъгляв образ на нещо като човек, който се подпира на някакъв парапет, в ръката си държи нещо, което не мога да определя, но стойката е странна.....освен това възможностите ми позволяват и да маркирам приблизителната дата - мисля че събитието е някъде към края на юли.....ако получа още привидения, ще ви пиша....Отивам да се подпра на лявата си ръка със притворени очи и премрежен поглед, навирен към небето....до скоро...Числата са: 2, 20, 29, 35, 5 и 9Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
bubachko
Авео написа:.....виждам заснежени върхове......приблизителната дата - мисля че събитието е някъде към края на юли.....
Коментар
-
Ако на някой му трябват стъкла да казва, имам едни дограми за изхвърляне.Ето и един линк с видео от събитието.http://www.givistudio.com/bg/services/1:73-video.htmlEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trajal написа:Хора, аз живея в "зоната". Дано никога не преживеете това,което преживяхме тук.Преди час се прибрах,слушам Б.Б. и Емел по телевизията и разни генерали-казват,че вече няма взривове,а аз чувам как гърми и в момента.В кой двумилионен град на света държат толкова боеприпаси.Само нашите нещастни боклуци/не се извинявам за израза/.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар