Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взривове събудиха София!
Collapse
X
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Големи сте спамери, признавам си, а някои от вас доста злобни. На големи глупости се начетох. Тротила бил обработен СПЕЦИАЛНО за да не гръмне. А ве брачет ти виждал ли си тротил? Било като на война Е бе вие война вижда ли ли сте? Шрапнел на летището Те тия бомби да не са атомни бе? По телевизията само глупости, аиде на ония им плащат да всяват паника, ами вие. По принцип живея в Левски. По това време се прибирах от нощна смяна и познайте от къде по околовтъсното, и какво от това нищо. Като се прибирах дори един счупен прозорец не видях. Във Враждебна всеки 2ри прозорец бил счупен, вие минахте ли от там. Щели да съдят собственика за моралне щети. Какъв собственик какви 5 лева? Собственика е министерството на отбраната, Някои дори се изцепиха че склада бил на консесия, аиде той като много знае да си вземе на концесия 2-3 изтребителя и 5-6 танка а. Военните не са за съдене а за съжаление. Поделение което се състои от командир и 2ма ЦИВИЛНИ за охрана. Баси и поделението. през комунизма това нещо щяха да го охраняват 2 роти войници. Няма лошо в демокрацията, ама от както е дошла Доган е все на власт и не спира в разрушаването на армията. Няма месец или година без съкращения там. Една доста забравена народна мъдрост "Който не храни собствената си армия, ще храни чужда." Айде сега съдете армията то само това и трябва. Иначе наистина им съчувствам на хората които живеят на близо ама хора които са даже по далече и от мене и да всяват паника и да се правят на жертви, не ви ли се струва че прекалявате?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Спазвайте добрия тон, никой от нас не е взривявал нищо. Тук е тема за коментари. Ще се радвам, когато няма да има какво да обсъждаме по нея вече, защото и на мен ми писва от нехайството на нашите управници за сигурността на обикновените хора. Скандалите тука няма да накарат никого да си свърши работата.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Аз мисля че коментарите ни минават на моменти в шегови тон защото най-важното в цялата история е че няма човешки жертви. Всичко друго - стъкла, стряскания и така нататък са бели кахъри. Добре че удари ’малкия дявол’. Според мен цялата история се размина с голям, голям късмет.А аз от Авео още чакам числата
Коментар
-
deadairplane
-
Хахаха... сега един се изцепи в предаването на Миленчо - "Сега Металика сигурно пак няма да дойде..." едит 1:М/у другото тук от Антим тауъра в Захарна фабрика гледката над София е трагична... един огромен сивкаво-кафяв облак се стеле над източните райони на Сф. едит 2: Питат Емел Етем:- Как сте?- Бомба!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
съгласен съм с повечето неща казани от deadairplaneНезнам дали осъзнавате но армията наистина е най-вече за съжаляние.Хората наистина прекалиха с паникатаУправляващите наистина се наакаха за пореден пътА ла*няните журналюги им изядоха ла*ната - за пореден път.Аз съм в Хаджи Димитър, в хола имам ГОЛЯМ прозорез който много сериозно се разтресе (помислих си че ще падне) но остана здрав, не мисля че хората които са по-далече от селана около експлозията могат да дигат паника колкото тези от селата. Сутринта и аз незнаех какво става и пуснах ТВто (рядко го гледам че ми се драйфа като гледам ТВ), г-н коритаров както винаги започна да яде неядливите неща (но заедно с г-н бареков това им е професионален навик) - това негово поведение не ме учуди, но възмути. Възмути ме още повече афектирана психонестабилна (а може би болна) жена която само що не изпадна в истерия по телефона - била в Хаджи Димитър и се задушавала .... (аз сигурно съм бил на Лунаа тогава... ) . Е верно падна ми ревизията но тя е много паянтова Дано хората от селата - истински пострадалите - да не ме разберат погрешно - подкрепям ги и мисля че може да имат претенции КЪМ ДЪРЖАВАТА (смешно е да искаш от армията)
Коментар
-
Аз отивам да се напия....... Може и да е за последно.... Взрив, заметресение /Моля колегата Авео да не предрича нищо - освен числата от тото/, кои знае кво ше стане до довечера. Сега сериозно. Аз съм от кв. Гоце Делчев и сутринта се чуха доста добре взривовете... Брех събудих се и се ядосах, че некой пак пуца и то сериозно. Легнах отново и получава некъв СМС от един приятел - Кво става БЕ? Аз не обърнах внимание и заспах. Ама после какво се оказа. Една колежка каза, че по Ботевградско шосе всички големи сгради са без прозорци. На едни познати им е паднал прозореца в Левски. Говорихме в офиса с разни познати. Има съмнение за кражби от поделението - това е от доста осведомен източник. Бивш военен е и е ходил в поделението преди време. Със сигурност обаче каза, че нямало химически боклуци там. А за правителството и еМел Ебем не ми се говори.... Простотия до шия
Коментар
-
deadairplane написа:Sandeto написа:В колко часа е било т’ва когато си се прибирал? Щото имам колега който живее в бл.34 на Левски и ела да му кажеш на него, че нямало счупени прозорци... а и който не вярва, да мине покрай 6-ти блок на Ботевградско да види какво става под блока, всичко е в стъкла... А пък щом не си бил в жилището си при първите взривове м/у 6:24 и 6:35 не ми говори изобщо... Искам да те видя каква песен щеше да пееш ако те беше събудило с ритник леглото и поразмятало 5-10 минути да се чудиш сънуваш ли и на кой свят си...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар