Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Взривове събудиха София!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде пак...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Току-що разтресе в Младост.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Точно преди 2мин се разтресе дивана и масата в хола. Май пак имаше взрив.
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Е и аз съм в Костинброд от 6 бях на работа - не съм усетил нищо камо ли пък към 2...
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Земетресение бе усетено в София03 юли 2008 | 15:22 | ФокусСофия. Земетресение е било усетено на територията на град София - съобщиха за Агенция
            Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Земетресението е с епицентър София, с магнитуд 3,203 юли 2008 | 15:29 | Агенция "Фокус"София. Епицентърът на земетресението е бил на 15 километъра от центъра на столицата, в рамките на София. Магнитудът му е 3,2 степен - това съобщиха за Агенция "Фокус" от Гражданска защита. Няма данни за разрушения и жертви към този момент.© 2008 Всички права запазени. Позоваването на Информационна Агенция Фокус е задължително!
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Vladim написа:
                Честно казано нищо... само може да се замислиш, че все пак си в България и това се е случило именно в таз държава! С подобни складове е обсипана цяла България! Аз поне се сещам за един над село Студена пернишко и складовете на Арсенал до село Бузовград. Разбира се сега малоумниците ще се засилят да правят проверки и нещата в някаква степен ще се подобрят. Сега се разминахме на косъм, ами ако имаше жертви? И в крайна сметка нали тук си чешем езиците... като няма, кой да излезе на площада и да крещи оставка, като няма, кой да смени счупените прозорци...
                Ееее, колега, в един от горните си постове ме обвини, че съм се заял за името на селото въпреки, че бях много далеч от тази мисъл. Сега, обаче, ще се заям :Ами станала авария, а по-вероятно и саботаж. Няма нищо хубаво в това и няма сред нас щастливи от случилото се!Но няма и жертви, слава богу!И при това положение какво? - никой да не пусне майтап, никой да не изкаже неконвенционално мнение? Всички - равнис, мирррнооо! Ще тъгуваме активно! И ще се каем за всички неуредици и ще се чудим кого да съдим и изобщо, ще си чешем езиците, но с траурни изражения и ще си посипем главите с пепел! Това ли е правилното поведение?Yours in sackcloth.Айде, мир.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Авео написа:
                  Дали пък тези взривове няма да "събудят" иначе свръх-сеизмичният район на софииското поле.....ей ся си мислих.....всъщност като се замисля, не ми се мисли направо....
                  Авео, ако може само 6 числа от 1 до 49.

Коментар

Явката (Авео) ще излезе прав за събуждането на сеизмичната активност май май...

Коментар

Immortal написа:
                      Явката (Авео) ще излезе прав за събуждането на сеизмичната активност май май...
                      Ми то няма никак да ме учуди.... само да си остане с това 3,2, а не да люлее повече, че както ибезтова тръбят, че одавна не е имало земетръс и вместо да се отпуска напрежението, то се акумулирало..... мани, страх.... Е са си говорим с една приятелка дето е на ботевградско, та ми се жалва, бомби, прахоляк, а сега и трус, та как ли щял да свърши деня. Аз на майтап и казах - на палатка, на моравата пред блока... Ама са като се замисля, брррррр, да не чува никой

Коментар

@Жената - само ураган не ни е ударил днес.

Коментар

pr_00f написа:
                          Земетресението е с епицентър София, с магнитуд 3,203 юли 2008 | 15:29 | Агенция "Фокус"София. Епицентърът на земетресението е бил на 15 километъра от центъра на столицата, в рамките на София. Магнитудът му е 3,2 степен - това съобщиха за Агенция "Фокус" от Гражданска защита. Няма данни за разрушения и жертви към този момент.© 2008 Всички права запазени. Позоваването на Информационна Агенция Фокус е задължително!
                          В БТВ явно ясновидците провиждат земетресение и за ... 10 Юли в същия час
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

pr_00f написа:
                            @Жената - само ураган не ни е ударил днес.
                            И вулкан...

Коментар

Коментар

Абе аз не съм разбрал някой, който живее далеч да се е правил на жертва ама айде щом казваш. Извини ни, че имаме мнение по въпроса.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X