////Punto//// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взривове събудиха София!
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
КИМИ написа:Предлагам останалите складове с бомби да се преместят в подземието на Народното Събрание. :D :D :DAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:А за всички, които са толкова състрадателни към виновниците за случилото се, искам да ги питам, дали биха били все така жалостливи ако техните прозорци бяха изпочупени?! Ако все още има такива, да дойдат да ни сменят прозорците на входа тогава.... пък ако са още по-добронамерени да ги сменят и на хората от кв.Враждебна, където цитат от новините "...всяка 2-ра къща е със счупени прозорци"...
Коментар
-
Леле колко разводнена тема.....Хайде и аз да я доразводня.Стъклар да си днес в София Бизнеса ще процъфти :D Иначе по темата аз се чудя какво толкова се очаква да направят ГЗ,Пожарна и т.н.?Да влезнат да гасят пожара и да умират хора ли?Нима стъклата на къщите струват живота на хората?Които е със счупени стъкла ще си ги смени.Ако се е застраховал,застрахователната компания ще му плати смяната.Ако не е,сам ще си я плати.Това не е драма,че има счупени стъкла и паднали мазилки.Важното е да няма жертви и това да не се повтаря.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Явор Митев
Дали пък тези взривове няма да "събудят" иначе свръх-сеизмичният район на софииското поле.....ей ся си мислих.....всъщност като се замисля, не ми се мисли направо....
Коментар
-
Явор Митев
-
КИМИ написа:Няма начин за сеизмични вълни да задействат активността на земните плочи.Може би ядрен взрив на 3 км. дълбочина- да, но този е с хиляди пъти по- слаб и на повърхността.Не се очаква и цунами 30метра по черноморието.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар