Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Взривове събудиха София!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

////Punto//// написа:
    Е кво да направя с прожектора бе колега. Писах жалби, нищо не стана. Стрелях по прожектора с въздушна пушка, известно време не свети, като купиха нов прожектор пак на същото място го сложиха. Говирих с бачкаторите, не можело да се насочи надолу или настрани. Нещо осветявал там си. Иначе за жичките.. глупости ми говориш. Ти можеш ли да предположиш кога ще стане късо ? Ако беше толкова лесно нямаше да се стигне до трагедията във влака.
    Еми мога, да! Ако има адекватна подръжка няма да има късо, както и нормално изградена инсталация. Ама, като знаем, какви "майстори" има... Ето последно от БТА - 03-07-2008/10:31 взривове - Челопечене - отбрана Поделение 18 250 в Челопечене е Разснарядителна база за боеприпаси с изтекъл срок на годност, съобщават от МОЗащо не е закрито, като е с изтекъл срок на годност... ? А отностно прожектора, явно не си писал, където трябва. В крайна сметка можеш да говориш с ръководителя на обекта, бачкаторите са никой. Можеш и да се разбереш с тях да сложиш нещо пред прожектора с, което да прикриеш светенето му към твоят прозорец, едва ли прожекторът им трябва за да те гледат по гащи.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Тя сега тепърва катастрофата предстои.Ще се правят изявления, комисии, ще се крастосват шпаги, оправдания.Абе като излезнат политиците и ще стране наистина страшно.

Коментар

Предлагам останалите складове с бомби да се преместят в подземието на Народното Събрание. :D :D :D
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
          Предлагам останалите складове с бомби да се преместят в подземието на Народното Събрание. :D :D :D
          Много скъпо ще ни излезе... по-добре да сложиме по един депутат във всеки склад да живее... А за всички, които са толкова състрадателни към виновниците за случилото се, искам да ги питам, дали биха били все така жалостливи ако техните прозорци бяха изпочупени?! Ако все още има такива, да дойдат да ни сменят прозорците на входа тогава.... пък ако са още по-добронамерени да ги сменят и на хората от кв.Враждебна, където цитат от новините "...всяка 2-ра къща е със счупени прозорци"...
          Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
          --- в сърцето завинаги... ---
          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

"I love the smell of napalm in the morning"
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Sandeto написа:
              А за всички, които са толкова състрадателни към виновниците за случилото се, искам да ги питам, дали биха били все така жалостливи ако техните прозорци бяха изпочупени?! Ако все още има такива, да дойдат да ни сменят прозорците на входа тогава.... пък ако са още по-добронамерени да ги сменят и на хората от кв.Враждебна, където цитат от новините "...всяка 2-ра къща е със счупени прозорци"...
              Май не сме се разбрали,тук не виждам хора които са състрадателни към виновници,ако има нека си кажат,аз лично съм за това виновните да си понесат най-строгото наказание.Просто в първият момент не може да се каже така категорично кой каква вина има.Изобщо писанията ми тук не бяха в защита на виновниците,друга насоченост има това което съм казал.Ти беше споменал за остава на министър,дори на няколко бих казал аз,та даже и наказания трябва да има в някои инстанции,но вярваш ли че ще стане това тук някой министър да си подаде оставка.Не отидем ли ние да ги изхвърлим от кабинетите им,те доброволно не се махат,кокалът не се пуска така лесно.Тъкмо преди малко споменаха по радиото че вече са започнали в парламента да си чешат езиците,те освент това и да крадат друго не правят толкова добре.Освен това споменаха че мястото на министъра и президента не било на мястото на събитието а в координационен център за справяне с положението (звучи ми правилно това изказване),но кой ще ги види там колко са "загрижени" за народа,друго си е да те покажат по всички телевизии.

Коментар

Взривовете са с изтекъл срок на годност, а не склада.Нали трябва да ги съберат някъде преди да ги унищожат.

Коментар

ls1 ме изпревари...А, peho, парламент означава на Български "говорилня". Не очаквай да правят нещо друго, освен да си чешат езиците "Големият взрив" май се размина, а? Тротилът бил изгорял

Коментар

Те това обясняваха, че този тротил е "безопасна игла". Демек като стигне огъня до него, няма да се взриви ами просто ще изгори. Бил обработен по някакъв специален начин и не можел да избухне.

Коментар

Аз съм от Костинброд и се тресеше яко. Мислех че кариерата в Балша нещо е гърмела а то ...

Коментар

Леле колко разводнена тема.....Хайде и аз да я доразводня.Стъклар да си днес в София Бизнеса ще процъфти :D Иначе по темата аз се чудя какво толкова се очаква да направят ГЗ,Пожарна и т.н.?Да влезнат да гасят пожара и да умират хора ли?Нима стъклата на къщите струват живота на хората?Които е със счупени стъкла ще си ги смени.Ако се е застраховал,застрахователната компания ще му плати смяната.Ако не е,сам ще си я плати.Това не е драма,че има счупени стъкла и паднали мазилки.Важното е да няма жертви и това да не се повтаря.
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Дали пък тези взривове няма да "събудят" иначе свръх-сеизмичният район на софииското поле.....ей ся си мислих.....всъщност като се замисля, не ми се мисли направо....

Коментар

Няма начин за сеизмични вълни да задействат активността на земните плочи.Може би ядрен взрив на 3 км. дълбочина- да, но този е с хиляди пъти по- слаб и на повърхността.Не се очаква и цунами 30метра по черноморието.
                            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Ето и карта на района:http://maps.diri.bg/m/map.jsp;jsessi...81D8757.ajp141

Коментар

КИМИ написа:
                                Няма начин за сеизмични вълни да задействат активността на земните плочи.Може би ядрен взрив на 3 км. дълбочина- да, но този е с хиляди пъти по- слаб и на повърхността.Не се очаква и цунами 30метра по черноморието.
                                Дано да няма и изригване на вулкан на Витоша, че ми отиде къщата Иначе тук се чуваше едвам-едвам - жената каза така де, аз си спях.И като съм го подкарал на спам - да не ставаме като американците.Четох за едни от най-абсурдните дела - някакъв който си карал караваната,станал от шофьорското място и отишъл да си прави кафе.Естествено катастрофирал веднага, но после ги осъдил на не знам си колкомилиона, защото имало надпис автопилот и той си мислел, че ще управлява вместо него.(нещо такова беше, отдавна съм го чел)Та и тука, стрес, не знам какво си. Ми и цената на бензина ме стресира, и то яко.Съседа също - като мине с АТВ-то си губя слуха за 10 мин после.
                                Ex Fiat 126P
                                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                                X