Мазилката се е напукала а?Доста взривче ще да е било.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взривове събудиха София!
Collapse
X
-
Добре де,протестирате че винаги се делим,че злобеем (между другото тук злобеене от хора които не са от София не е започнало още и се надявам че няма да започне),а в същото време първото което искате да направите е да съдите някой,на който му се е случило нещастие (не искам да си мисля че взривовете са причинени умишлено) за това че ви е причинил уплаха и притеснение.Да неприятно е това което сте преживяли тази сутрин,но все пак още не се знае точно какво се е случило,какви са щетите там и има ли загинали.Замислете се малко първо,та този човек който искате да съдите,собственика на складовете (ако изобщо има такова еднолично определимо лице) може да е загинал там.Разбирам да протестирате в този момент за причинени ви материални щети (поради това че ще сте афектирани),но за това че са ви събудили с гръм и трясък и първата ви мисъл да е дай да ги съдим за притеснението,а не да помислите за това дали има загинали хора и какво ли е положението на хората живеещи в близост до събитията,това не го разбирам.Протестирате срещу нещо,а вие също заставате на позицията на конфронтацията.Предлагам ви нека не се нападаме поне когато се е случило нещастие.
Коментар
-
Vladim написа:Sandeto написа:Стига бе хора... вие без да се изпокарате не можете!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
peho написа:Добре де,протестирате че винаги се делим,че злобеем (между другото тук злобеене от хора които не са от София не е започнало още и се надявам че няма да започне),а в същото време първото което искате да направите е да съдите някой,на който му се е случило нещастие (не искам да си мисля че взривовете са причинени умишлено) за това че ви е причинил уплаха и притеснение.Да неприятно е това което сте преживяли тази сутрин,но все пак още не се знае точно какво се е случило,какви са щетите там и има ли загинали.Замислете се малко първо,та този човек който искате да съдите,собственика на складовете (ако изобщо има такова еднолично определимо лице) може да е загинал там.Разбирам да протестирате в този момент за причинени ви материални щети (поради това че ще сте афектирани),но за това че са ви събудили с гръм и трясък и първата ви мисъл да е дай да ги съдим за притеснението,а не да помислите за това дали има загинали хора и какво ли е положението на хората живеещи в близост до събитията,това не го разбирам.Протестирате срещу нещо,а вие също заставате на позицията на конфронтацията.Предлагам ви нека не се нападаме поне когато се е случило нещастие.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
peho написа:Добре де,протестирате че винаги се делим,че злобеем (между другото тук злобеене от хора които не са от София не е започнало още и се надявам че няма да започне),а в същото време първото което искате да направите е да съдите някой,на който му се е случило нещастие (не искам да си мисля че взривовете са причинени умишлено) за това че ви е причинил уплаха и притеснение.Да неприятно е това което сте преживяли тази сутрин,но все пак още не се знае точно какво се е случило,какви са щетите там и има ли загинали.Замислете се малко първо,та този човек който искате да съдите,собственика на складовете (ако изобщо има такова еднолично определимо лице) може да е загинал там.Разбирам да протестирате в този момент за причинени ви материални щети (поради това че ще сте афектирани),но за това че са ви събудили с гръм и трясък и първата ви мисъл да е дай да ги съдим за притеснението,а не да помислите за това дали има загинали хора и какво ли е положението на хората живеещи в близост до събитията,това не го разбирам.Протестирате срещу нещо,а вие също заставате на позицията на конфронтацията.Предлагам ви нека не се нападаме поне когато се е случило нещастие.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Еми да, по същата причина търпим да ни вдигат цените, гъзим се и чакаме да ни оправят... Както и да е, да оставим това със съденето. Извините ме за неразумната мисъл да съдя някой, който ме събуди с гръм и трясък и изкара акъла на роднините ми. Точка по въпроса. Мисля да си взема едно минно поле и да си засадя гъби.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Lane Staley подкрепям те напълно. Българина е такова животно, че гледа от всяко нещо да извлече полза. От човешкото страдание да се облажи. Ми колега, ако беше станал пожар от слънцето, и така да е тръгнало всичко, пак ли щеше да съдиш някой ? Гледайте малко реално на нещата. Човека не го е направил нарочно. Да, има изпочупени стъкла, напукани мазилки и т.н. ама чакай да се разбере какво е станало, пък тогава тръгвай да съдиш. Като стана наводнението в Ню Орлиънс да си чул, някой да е съдил правителството, за причинения стрес? Или за това, че не са ги предупредили (въпреки, че имат техника за предсказване на подобни бури)
Коментар
-
////Punto//// написа:Lane Staley подкрепям те напълно. Българина е такова животно, че гледа от всяко нещо да извлече полза. От човешкото страдание да се облажи. Ми колега, ако беше станал пожар от слънцето, и така да е тръгнало всичко, пак ли щеше да съдиш някой ? Гледайте малко реално на нещата. Човека не го е направил нарочно. Да, има изпочупени стъкла, напукани мазилки и т.н. ама чакай да се разбере какво е станало, пък тогава тръгвай да съдиш. Като стана наводнението в Ню Орлиънс да си чул, някой да е съдил правителството, за причинения стрес? Или за това, че не са ги предупредили (въпреки, че имат техника за предсказване на подобни бури)Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Само едно ще ви кажа,примерите ви изобщо нямат нищо общо с това което съм казал.При наводняване на апртамент едва ли загиват хора,а при това както го описвате,ако няма жертви ще е направо чудо.Това пък което каза Vladim е просто доказателство за разединението ни.Да когато трябва да градим,да използваме положителната си енергия,никога не сме обединени.Но когато трябва да рушим,да използваме отрицателната си енергия,веднага всички сме съгласни.Примерът-казах тук на един за случилото се и той ви (на софиянци) тегли една майна и каза че така ви се пада защото сте си мислели че командвате,ето това разединение ни пречи да се противопоставяме на това да не ни тъпчат.
Коментар
-
Lane Staley написа:А че на 5 км от там има 5000 нечии майки? Това не е ли важно? Или тях кучета ги яли?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Lane Staley написа:А че на 5 км от там има 5000 нечии майки? Това не е ли важно? Или тях кучета ги яли?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Sandeto написа:peho написа:Добре де,протестирате че винаги се делим,че злобеем (между другото тук злобеене от хора които не са от София не е започнало още и се надявам че няма да започне),а в същото време първото което искате да направите е да съдите някой,на който му се е случило нещастие (не искам да си мисля че взривовете са причинени умишлено) за това че ви е причинил уплаха и притеснение.Да неприятно е това което сте преживяли тази сутрин,но все пак още не се знае точно какво се е случило,какви са щетите там и има ли загинали.Замислете се малко първо,та този човек който искате да съдите,собственика на складовете (ако изобщо има такова еднолично определимо лице) може да е загинал там.Разбирам да протестирате в този момент за причинени ви материални щети (поради това че ще сте афектирани),но за това че са ви събудили с гръм и трясък и първата ви мисъл да е дай да ги съдим за притеснението,а не да помислите за това дали има загинали хора и какво ли е положението на хората живеещи в близост до събитията,това не го разбирам.Протестирате срещу нещо,а вие също заставате на позицията на конфронтацията.Предлагам ви нека не се нападаме поне когато се е случило нещастие.
Коментар
-
Vladim написа:А затова, че тези 5000 майки дават повече пари за да пазаруват, теб вълнува ли те? Май не те след, като си седиш у вас. Трагедията е за всички! И най-вече за тези с порутените къщи и изпочупени стъкла с района! Тепърва ще се изяснява. А това, че някой идиот е допуснал да се случи това и за пореден път няма да има виновни, не ви ли вълнува? И наистина имате ли представа, колко подобни бази има в България? ////Punto//// каква ползва имам от това да пиша и разсъждавам на глас тук? И незпочнах аз да се деля, много моля! Погледнете темата по-нагоре. Споменах няколко неща и веднага ми скочихте. Хващате се за дребни неща и ги дъвчете. Вероятно не съм прав за някой неща, в крайна сметка съм все още леко афектиран от случката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар