За щети разбирам, ама за стрес? Психологически тормоз? То вярно, че вървят доста сериали за американски адвокати ама хайде да мислим разумно.
Кое му е наразумното не разбрах? Дори, когато ни се случват гадости, гледаме да се делим... Странна нация сме. Определено, ако имах юридическо образование нямаше да седя безучастен.
Влади, я кажи от кой район на София си я цъкнал снимката? По-скоро ме вълнува как се движи облака спрямо София...?п.п.Сега казаха по новините, че вятъра е от северо-изток - изток... т.е. всичко ще падне в/у София...
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Ма тва не съм го писал аз Не знам как се е получило. Иначе на тази Ебем Едем много издънки и станаха. Не знам какво трябва да се случи за да я разкарат тая долна туркиня. Все когато трябва все я няма. Сега ще излезне и ще каже, че нейните хора са действали както си е пишело по дебелите книги. И от цялата ситуация ще излезне, че май само ГъЗъ (гражданска защита) са работили по ситуацията (въпреки, че се бяха скрили като мишки) и никой друг.
Влади, я кажи от кой район на София си я цъкнал? По-скоро ме вълнува какл се движи облака спрямо София...?
Е, че как... от Суха река! Облакът е безвреден, уж... Емел Етем, тъпата крава сигурно си е правила прическа два часа и, затова още я няма. Или спи, като свиня и не я в събудил нито телефона, нито взрива. В грешка съм за името на селото, просто имената са близки. http://bg.wikipedia.org/wiki/ЧелопеченеПо-голяма веселба ще настане, ако наистина слуховете, че има склад с 20т. тротил до мястото на взрива се окаже верен...
За щети разбирам, ама за стрес? Психологически тормоз? То вярно, че вървят доста сериали за американски адвокати ама хайде да мислим разумно.
Кое му е наразумното не разбрах? Дори, когато ни се случват гадости, гледаме да се делим... Странна нация сме. Определено, ако имах юридическо образование нямаше да седя безучастен.
И ще съдиш за психически тормоз и стрес някой, чийто склад е изгърмял? То си личи, че нямаш юридическо образование.Съди го за небрежност, съди го за други неща, ама хайде да не го мятаме този стрес под път и над път? Ти по тази логика можеш да започнеш да съдиш всеки който ти присетва по Цариградски.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
И ще съдиш за психически тормоз и стрес някой, чийто склад е изгърмял? То си личи, че нямаш юридическо образование.Съди го за небрежност, съди го за други неща, ама хайде да не го мятаме този стрес под път и над път? Ти по тази логика можеш да започнеш да съдиш всеки който ти присетва по Цариградски.
Еми да, а пък на теб ти личи, че с мислене от преди 89-та! Все пак да се съсредоточим над новината, не ми се спори за глупости и то с теб точно.
Стига бе хора... вие без да се изпокарате не можете!!! Колега Lane Staley, ако тебе те беше събудило нещо подобно като това което беше към 6:30 в района на Сухата река (не искам да мисля какво е било в Металург и Левски Г), нямаше да си толкова категоричен... хората тук си изкараха ангелите... аз от първия взрив се събудих и скочих, и в следващите 5 секунди последваха другите взривове... честно, не можех да пазя развновесие (така се люлееше всичко) докато се опитвах да стигна до входната врата... такъв ужас не съм изпитвал друг път през живота си...
Владим не му се връзвай. Човека е малко като във вица за разликата между американските и българските психоаналитици. В америка ти казват ’Отпусни се, излей душата, поплачи да ти мине’ , а в България ’Стегни се бе, какво си се размекнал, ти мъж ли си или какво, че се стресираш от такива неща’.А иначе по темата за компенсациите - то цяла натовска ракета падна до София и се скри покри, та това ли .Друго е лошото, че гледам по доста форуми в момента много хора нестоличани потриват ръце и хихикат ’Хак им е на тъпите софиянци, да видят и те’. Даже се шегуват и го приемат като ’голям купон’. Аз не казвам да почваме да събираме одеяла за софиянци, но една умереност и съпричастност в тоя момент няма да е излишна мисля.
Стига бе хора... вие без да се изпокарате не можете!!!
Еми така е пич... българи сме, такива сме си явно Дори в трудни моменти не се обединяваме, а гледаме да се хапем един друг. Един ме зачекна за името на селото (грешката бе моя), другият че не съм могъл да съдя никого... Чуват се пак по-силни взривчета между другото. А някой замислял ли се е, колко подобни складове има на територията на страната?
Еми така е пич... българи сме, такива сме си явно Дори в трудни моменти не се обединяваме, а гледаме да се хапем един друг. Един ме зачекна за името на селото (грешката бе моя), другият че не съм могъл да съдя никого... Чуват се пак по-силни взривчета между другото. А някой замислял ли се е, колко подобни складове има на територията на страната?
Просто с предното мнение исках да кажа, че аз лично поне съм доста афектиран от преживяното.... предполагам и колегата Влади също... и е нормално да сбъркаш наименование или да ти се прииска да можеш да го осъдиш (като при тъпите Американци) немърливия собственик на склада... ако не за психичен тормоз, то поне за 4-5-те стъкла във входа, които се строшиха от взрива!!!А който не вярва, да иде да снима пред бл.6 във Сухата река.... има шест входа и пред всичките има купчини със счупени стъкла...
Ето още нещо от мен... открих нещо до леглото си. Вярвайте не е остатък от това, което съм шмъркал снощи! Имайте предвид, че живея на 6-7км. от взрива, в голям, монолитен блок.
Коментар