Както каза човек преживял подобна трагедия в Русе преди 15 години, когато обаче са загинали 5 човека, който не го е преживял, той не знае за, какво става въпрос! Това, че някой е спал, друг е решил, че е гръмнала пиратка, или съседката е пръднала (извинете) не означава, че това, което се случи тази сутрин на някои от нас е мираж! Изписах много по темата и млъквам, че май всях достатъчно паника, а пък и Министерстевото на отбраната не можело да се осъди! В, кой свят живеете, не знам... Сигурен съм, че ако ви се строши стъклото на общото стълбище повече от половината тук ще чакате съседа да го оправи. И, ако трябва да се шегуваме на гърба на хората, които ще спят без прозорци тази нощ... аз мисля да си го спестя!Само да добавя. Ето ви малко означения, къде се намира кв. Суха река и мястото на инцидента. Разбира се с неголлеми точности!
Някъде долу добре се вижда летището, където са намерени големи осколки. При положение, че преди Суха река в посока към мястото на инцидента няма високи сгради, можете да си представите, как се е усетил взрива на 13-тия етаж например!

Коментар