....клипчето с образа на Исус над къщата.......дано някой не ме наскочи, но буквално останах шокиран. Почвам да се ровя из мрежата, не може клипа да не са го качили някъде...Не съм дълбоко-религиозен човек, но клипа ми въздейства някак си...Изрових го от архива на емисията в сайта на БНТ:Нашият зрител Цветомир Цеков ни изпрати кадри, които получил от строители, работили на къща в село край Видин.Те заснели кадрите по време на буря, според нашия зрител, това, което се вижда, е огнена фигура, която прилича на Исус Христос. Строителите разказват, че фигурата се появила над една къща и стояла там няколко минути, след което изчезнала.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гледахте ли току що по новините...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Re: Гледахте ли току що по новините...
Авео написа:....клипчето с образа на Исус над къщата.......дано някой не ме наскочи, но буквално останах шокиран. ... ...Строителите разказват ...А строителите нека си разказват... :D
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Re: Гледахте ли току що по новините...
simeon3000 написа:Авео написа:....клипчето с образа на Исус над къщата.......дано някой не ме наскочи, но буквално останах шокиран. ... ...Строителите разказват ...А строителите нека си разказват... :D
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Като бях в казармата в поделението се появи бяла лястовица. То не беше радост, всички да я гледат... подполковник Йотов ми изкара акъла, когато макар и дневален се бях разпищолевил по чехли, а той нахълта да търси контакт за камерата си. После стана ясно,ч е онези доваци от БМО са хванали лястовичка и са я боядисали.Но който потърси из броевете на Българска Армия от ’97 ма ще попадне на заглавие "Бяла лястовица сви гнесдо под стряхата на Айтоската танкова бригада"like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
bubachko
"Огньовете на свети Елм са особен вид електрически изпразвания във формата на четкообразнисветения или пламъчета. Появяват се по острите върхове на извисяващи се над земната повърх-ност предмети -- кули, мачти, самотни дървета,както и по острите върхове на скалите, а понякогаи по хора и животни. Названието си са получили през средните векове по името на църквата ,,СветиЕлм", на чиято кула често били наблюдавани. Огньовете на свети Елм се появяват, когато напре-жението на електрическото поле на атмосферата около острието достигне особено високи стойности(до 30 000 в/см) -- по време на буря или при приближаването й, зиме по време на виелица. Огньо-вете на свети Елм представляват особен вид коронно електрическо изпразване."http://kosmos.pass.as/static/kosmos/1966/03/pg_0021.htmНе ме захапвайте за глезена, ама скоро май водихме спора "Божествено <-> Научно" и за това кой и защо е вярващ и атеист...Странно ми е, ако това се беше случило на място където боговете са други... Аллах, Буда, ами маите или инките... Безграничное човешкото въображение
. Ами ако бе станало някъде, където няма кой да го види? Нямаше ли да е разочарован Бог, че никой не е видял явяването му? И започва да прилича малко на сюжет от Тери Пратчет... Вдига ли шум дърво падащо в гората, ако няма кой да го чуе...
Моля никой да не се засяга от мнението ми
Аз съм заклет атеист и вярвам в логичното и научно обяснение на всичко около мен. Ако не е огъня на свети Елм, със сигурност ще има друго нормално обяснение
П.С.: Няма да ви разправям какви неща почваше да прави една от антените на станциите в казармата (25 метров дипол) при наближаваща буря... откачаш я от станциятаи като висне свободно и събере достатъчно статика от мълниите... започваше да съска като гневна змия и да се гърчи като жива... Няма да ви разправям колко страх съм брал, да не затрещи нощеска, да изкочи искра и да се подпаля... бях се научил да спя като заек
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар