Направо ми се сви сърцето преди малко, КИП-а изрява за някаква нова версия, няма свръзка и това си е...Незнам как са другите клиенти, ма в момента в листата ми всичкото френд с КИП е офлайн, освен един, ма той явно още не е дропил. Според сведението, дедиш си онлайн, ма дропиш ли - край. пуска ти: "You are using an older client version. Upgrade recommended." и сърцето ти замръзва. Доколкото разбрах от този руски форум (http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=24:40795), проблема не е бил само с КИП юзърите.Ето го и решението, пак дръпнато от там и в момента работи, Специално за КИП маняците - QIP 8070. и мирър, че сайта бил натоварен разбрах.... http://asechka.ru/download/qip8070.exe P.S.: Някой знае ли какво се е случило? Кардинална смяна на някой протокол? Защото досега не е имало такова масово сменяне на клиенти Понеже незнам колко ще е валиден линка - да го дам да сезакотви в "Даунлоуд", понеже колкото и странно да е, го няма на сайта на КИП, там последната версия е 8060, която е мъртвец...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От днес - май с нови Ицку (ICQ) - 09.12 - пак сбозиха нещо..
Collapse
X
-
Етикети: –
-
bubachko
Може да затъркате темата когато искате, ако мислите че е ненеужна вече Народа се ориентира вече, а и на сайта го опресниха вече и може да се сваля
Коментар
-
Пък на мен и ICQ и QIP се бъгнаха нещо. И на 2-те ми изписва грешно име или парола. Вписвах ги няколко пъти ама не. Не иска да се логне. После намерих темата за това, че старите версий не работели вече, дръпнах новите, ама с тяха същата история. Грешно име или парола. Някой да има подобен проблем ?
Коментар
-
bubachko
////Punto//// написа:Пък на мен и ICQ и QIP се бъгнаха нещо. И на 2-те ми изписва грешно име или парола. Вписвах ги няколко пъти ама не. Не иска да се логне. После намерих темата за това, че старите версий не работели вече, дръпнах новите, ама с тяха същата история. Грешно име или парола. Някой да има подобен проблем ?
Коментар
-
bubachko
////Punto//// написа:Пробвах, изредих всичките сървари и не ще. Бахти. Дано както викаш ти се оправи.
Коментар
-
bubachko
еми... остава да се надяваш някой да не се е изгаврил с паролата ти, което ще е гадно... незнам, дано се размине. Пробвай с опрциите там за забравена парола да си я прибереш. Не помня какво пращаше, дали нова парола случайно генерирана или текъщата в момента. При всеки случай най-много да сменяш парола Абе да ти е пищяло скоро "Вашето Ицку се използва на друг компютър" и да те е дропило?
Коментар
-
ICQ - стара версия - не бачка, QIP - преди 8070 - не бачка, GAIM/Pidgin - не бачкаМиранда - не бачкаСамо ПОСЛЕДНАТА версия нa ICQ бачкаше - цялата идея е, че им писна да не могат да си рекламират през ICQ и смениха пак протоколитеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
bubachko написа:еми... остава да се надяваш някой да не се е изгаврил с паролата ти, което ще е гадно... незнам, дано се размине. Пробвай с опрциите там за забравена парола да си я прибереш. Не помня какво пращаше, дали нова парола случайно генерирана или текъщата в момента. При всеки случай най-много да сменяш парола Абе да ти е пищяло скоро "Вашето Ицку се използва на друг компютър" и да те е дропило?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар