Не бачка и кип. Явно е нещо масово. Нито ай си кю нито кип .. нищо не бачка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От днес - май с нови Ицку (ICQ) - 09.12 - пак сбозиха нещо..
Collapse
X
-
не знам на вас какво не ви бачка ама на мене листа ми излиа целия на въпросителни!?!? Кво да го правя? Да не говорим че каквото и да напиша на кирилица, на отсрещният човек му излиза маймуница, какво ли не правих, какви ли не настройки не пробвах, не става и не става!!! и така още отпреди пробвах да кача кип и точно затова го разкарах, защото не можа да ми изкара листа! Егати и прехвалената програма, щом не може да се справи със собствения си език. дайте някакъв съвет. А оня другия буклук -ицкуто започна да ми асоциира и-мейли и никове към номера без аз да го искам.... абе.....
Коментар
-
Явор Митев
-
deadairplane
-
bubachko
ogi28b написа:не знам на вас какво не ви бачка ама на мене листа ми излиа целия на въпросителни!?!? Кво да го правя? Да не говорим че каквото и да напиша на кирилица, на отсрещният човек му излиза маймуница, какво ли не правих, какви ли не настройки не пробвах, не става и не става!!! и така още отпреди пробвах да кача кип и точно затова го разкарах, защото не можа да ми изкара листа! Егати и прехвалената програма, щом не може да се справи със собствения си език. дайте някакъв съвет. А оня другия буклук -ицкуто започна да ми асоциира и-мейли и никове към номера без аз да го искам.... абе.....
Коментар
-
Е за да не си играя да пиша това цялото дето го написа - написах просто че съм правил всякакви комбинации... Не се получи от веднъж. Сега правя нещо с помощта на колега от форума който е написал нещата кратко ясно и точно. ////Punto//// - на мен вече няколко пъти от време на време ми дава грешка в паролата, и се налага да си я взимам през мейла, и пак да я вкарвам. Така че....С помощта на колега от форума вече всичко е наред! Проблемът се сътои в това че трябва да се заредят едни кодови таблици, които никога не съм зареждал, и за целта изрових диска с бозата... както и да е, реших да преименувам всички контакти на латин. , но имах и такива които съм ги писал хем на латин., хем на кирил., и след като заредих онези таблици, всички контакти бяха ок. Сега остава да мога да пращам и да получавам на кирил. Жалко само че си играх да преименувам всички...Забелязал съм масово преди да се натисне ОК, да се натиска Apply. Голяма заблуда е това. Натискането на ОК означава да се потвърдят промените, и да се затвори прозореца, а Apply означава да се потвърдят промените, и прозореца да остане отворен. Така че дали се натиска Apply и ОК, или само OK, резултатът е един и същ.Ето таблиците, които заредих и всичко се оправи:
Коментар
-
bubachko
Тея шебеци от AOL пак направиха нещо, та не работи QIP-a... Са таман инсталирам QIP Infium да пробвам... Вече почва да ми писва от магариите им... edit: Пак са в крак братушките. Пуснали са QIP 8080. Че от тоя Инфиум тръпки ме побиха... както си споделихме с един бивш колега са преди малко, ако има нещо което да мразя повече от махмурлука, това е шарен и многофункционален (all-in-one) софтуер... Да живее простия и изчистен софт!
Коментар
-
bubachko написа:Тея шебеци от AOL пак направиха нещо, та не работи QIP-a... Са таман инсталирам QIP Infium да пробвам... Вече почва да ми писва от магариите им... edit: Пак са в крак братушките. Пуснали са QIP 8080. Че от тоя Инфиум тръпки ме побиха... както си споделихме с един бивш колега са преди малко, ако има нещо което да мразя повече от махмурлука, това е шарен и многофункционален (all-in-one) софтуер... Да живее простия и изчистен софт!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
bubachko написа:Тея шебеци от AOL пак направиха нещо, та не работи QIP-a... Са таман инсталирам QIP Infium да пробвам... Вече почва да ми писва от магариите им... edit: Пак са в крак братушките. Пуснали са QIP 8080. Че от тоя Инфиум тръпки ме побиха... както си споделихме с един бивш колега са преди малко, ако има нещо което да мразя повече от махмурлука, това е шарен и многофункционален (all-in-one) софтуер... Да живее простия и изчистен софт!Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
ilkor написа:Аз ползвам Adium и тези дни не съм имал проблеми ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар