Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От днес - май с нови Ицку (ICQ) - 09.12 - пак сбозиха нещо..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не бачка и кип. Явно е нещо масово. Нито ай си кю нито кип .. нищо не бачка

Коментар

не знам на вас какво не ви бачка ама на мене листа ми излиа целия на въпросителни!?!? Кво да го правя? Да не говорим че каквото и да напиша на кирилица, на отсрещният човек му излиза маймуница, какво ли не правих, какви ли не настройки не пробвах, не става и не става!!! и така още отпреди пробвах да кача кип и точно затова го разкарах, защото не можа да ми изкара листа! Егати и прехвалената програма, щом не може да се справи със собствения си език. дайте някакъв съвет. А оня другия буклук -ицкуто започна да ми асоциира и-мейли и никове към номера без аз да го искам.... абе.....
      Прикачени файлове

Коментар

При мен всичко е О.К......даже в момента си пиша с адаша, брех...

Коментар

Авео написа:
          При мен всичко е О.К......даже в момента си пиша с адаша, брех...
          Ако стана и аз адаш дали ще се оправи? напредък - при ръчно редактиране , контакта остава на кирилица, ама сега как да ги разбера кой кой е....

Коментар

Коментар

Пич ти поне си заредил ай си кю-то. При мене ми изписва грешка на акаунт-а или на паролата. А съм сигурен, че са това

Коментар

ogi28b написа:
                не знам на вас какво не ви бачка ама на мене листа ми излиа целия на въпросителни!?!? Кво да го правя? Да не говорим че каквото и да напиша на кирилица, на отсрещният човек му излиза маймуница, какво ли не правих, какви ли не настройки не пробвах, не става и не става!!! и така още отпреди пробвах да кача кип и точно затова го разкарах, защото не можа да ми изкара листа! Егати и прехвалената програма, щом не може да се справи със собствения си език. дайте някакъв съвет. А оня другия буклук -ицкуто започна да ми асоциира и-мейли и никове към номера без аз да го искам.... абе.....
                Сменил ли си да бачка на кирилица?Preferences -> Languages и даваш там да е на кирилик. После натискаш задълже аплай до енкодинга дето е и после Аплай и ОК главните. Ако не го натиснеш първия не приема смянатан а енкодинга.Другуто, смени на виндовса да ти чете кирилиците от Control Panel -> Regional and Language settings, там на последния таб му даваш да е да е на кирилик/булгариан (нещо за нон-уникод програмите беше, не помня как беше написано точно), Аплай, ОК и требе да ти е решен проблема

Коментар

Е за да не си играя да пиша това цялото дето го написа - написах просто че съм правил всякакви комбинации... Не се получи от веднъж. Сега правя нещо с помощта на колега от форума който е написал нещата кратко ясно и точно. ////Punto//// - на мен вече няколко пъти от време на време ми дава грешка в паролата, и се налага да си я взимам през мейла, и пак да я вкарвам. Така че....С помощта на колега от форума вече всичко е наред! Проблемът се сътои в това че трябва да се заредят едни кодови таблици, които никога не съм зареждал, и за целта изрових диска с бозата... както и да е, реших да преименувам всички контакти на латин. , но имах и такива които съм ги писал хем на латин., хем на кирил., и след като заредих онези таблици, всички контакти бяха ок. Сега остава да мога да пращам и да получавам на кирил. Жалко само че си играх да преименувам всички...Забелязал съм масово преди да се натисне ОК, да се натиска Apply. Голяма заблуда е това. Натискането на ОК означава да се потвърдят промените, и да се затвори прозореца, а Apply означава да се потвърдят промените, и прозореца да остане отворен. Така че дали се натиска Apply и ОК, или само OK, резултатът е един и същ.Ето таблиците, които заредих и всичко се оправи:
                  Прикачени файлове

Коментар

Тея шебеци от AOL пак направиха нещо, та не работи QIP-a... Са таман инсталирам QIP Infium да пробвам... Вече почва да ми писва от магариите им... edit: Пак са в крак братушките. Пуснали са QIP 8080. Че от тоя Инфиум тръпки ме побиха... както си споделихме с един бивш колега са преди малко, ако има нещо което да мразя повече от махмурлука, това е шарен и многофункционален (all-in-one) софтуер... Да живее простия и изчистен софт!

Коментар

bubachko написа:
                      Тея шебеци от AOL пак направиха нещо, та не работи QIP-a... Са таман инсталирам QIP Infium да пробвам... Вече почва да ми писва от магариите им... edit: Пак са в крак братушките. Пуснали са QIP 8080. Че от тоя Инфиум тръпки ме побиха... както си споделихме с един бивш колега са преди малко, ако има нещо което да мразя повече от махмурлука, това е шарен и многофункционален (all-in-one) софтуер... Да живее простия и изчистен софт!
                      За "кратко" време вчера не работеха никакви клиенти различни от ICQ6. Малко след това руснаците пуснаха QIP 8080, но дори Infium-a беше блеклистед. Всичкото това АОЛ го правят заради рекламите... А и все още се намират твърде много хора, които си цакат със стандартното ICQ...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

bubachko написа:
                        На мен пък инфиум ми допада, особено функцията за мета-контакти - да си групираш на един човек примерно icq gmail в един контакт ... случвало се е и icq сървъра като не работи, виждам онлайн само другите които са с инфиум, през руския сървър
                        Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                        Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Има нов qip 9020 май беше, от днес или късно снощи и си работи.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз ползвам Adium и тези дни не съм имал проблеми ...

Коментар

ilkor написа:
                              Аз ползвам Adium и тези дни не съм имал проблеми ...
                              То проблеми нямаше - ако не е изключван клиента си показваше всички онлайн/офлайн, но ако пробваш да пишеш на някой ти избиваше грешка. Според мен се дължи на това, че QIP и някои от другите клиенти пращат различно ClientID вместо обичайното за ICQ...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Не, по-скоро ползваха протокола на 5.1, а сега са минали на 6.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X