Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ужасното ICQ 6 - има ли начин да си ползвам 5.1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ужасното ICQ 6 - има ли начин да си ползвам 5.1

Колеги наскоро няколко пъти ICQ-то ме информира че има нова версия/все едно незнам/ , но все ми даваше опция да отложа инстала и. Но днес не, вече си държи да го сложа това ICQ 6, което ми е ужасно противно. Има толкова шибан интерфейс че няма и накъде. Поне така смятам аз на някой може и да му харесва . Та питането ми има ли някъв начин да остана все пак със старата версия. Или пък известен ли е някому някакъв пач или знам ли и аз какво поне новото кю да ми изглежда като старото и всеки в листата да си излиза на отделен прозорец а не в един общ с бутончета с имената на абонатите.
    Punto SX 1.1 55

Аз много отдавна го махнах т’ва ICQ... развалиха иконките, а и с тези банери (не че не се пачват, ама що?!) и си ползвам QIP www.qip.ru .
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Коментар

Sandeto написа:
        Аз много отдавна го махнах т’ва ICQ... развалиха иконките, а и с тези банери (не че не се пачват, ама що?!) и си ползвам QIP (www.qip.ru).
        Да бе и аз го ползвах руското, но точно и при него не ми харесва това което не ми харесва и в 6-цата, а именно излизат ти хората с които говориш в общ прозорец с бутони а не всеки на отделен - има ли начин това да се смени - че стават грешки понякога Ти пишеш с един ама се оказва че си пратил съобщението на който не трябва.
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Още един глас за QIP...Сигурно от 10 и повече години не ползвам оригиналните клиенти за ICQ...То те станаха егаси мастодонтите от доста време насам.
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

слагаш QIP и си готов...безплатно е и е супер www.qip.ru
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

http://www.pidgin.im

Коментар

Близо две години откакто съм със шестицата и нямам никакви проблеми.И видео връзка си осъществявам и изпращам файлове без проблем.
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Странно...винаги съм си мислил, че ICQ отдавна е погубено от своята безсмисленост... Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 А то дори нова версия получило...

Коментар

Ей сега си инсталирах на дом-компа "куип"-а от темата на Петър / Бубачко /, бреййййййй, голяма гъзария. Яко е. Май предавам фронта на кю-тата...

Коментар

За да ти излиза всеки разговор в отделен прозорец:MAIN -> OPTIONS -> CUSTOMIZATION -> MESSAGES & FILES -> SHOW CONVERSATIONS: -> IN SEPERATE WINDOWSИ аз побеснявам катъо видя някоя програма да ми изкарва подпрозорците като табчета....Даже в word-а всеки файл ми излиза отделно, а не всички в един общ word-прозорец.
                      Прикачени файлове

Коментар

Киииип-кипи-кипи-кипи-кипи С две ръце и аз за КИП-а. Последната версия на ICQ която ползвах и намирах за читава е 2003а. От 2003b станаха ненормално шарени, безумно надути от излишни мегабайти, банери, разни игрички и екстри... Просто съм безумно щастлив, че има КИП, в който имам лист с клиенти, основните бутони за контрол, приятни икони и нищо повече... Незнам дали има нещо друго в компютрите, което да ме изнервя толкова много, колкото шарен софт с големи бутони и ненормални цветови комбинации . Все пак го използвам за комуникация, а не за развлекателен център. Изобщо няма и да споменавам па колко други екстри има, които други клиенти незнам дали имат. Пробвал съм с Миранда, ГАИМ, Протеус (в момента на служебния Мак) и нито една няма толкова шукарии А и май КИП-а остана едниствения с класическото Alt+S за сенд. Направо се побърквам от рефлекси като седна на комп с различен Ицку клиент да му намеря и свикна как се праща...

Коментар

bubachko написа:
                          А и май КИП-а остана едниствения с класическото Alt+S за сенд.
                          Ако не броиш "ицку"-тата - няма версия в която не можеш да пращаш по този примитивен начин алт + с, вместо с елемантарното - Ентер.

Коментар

Хмм странно, аз що все си мисля, че ICQ е протокол....

Коментар

LiGuru написа:
                              Хмм странно, аз що все си мисля, че ICQ е протокол....
                              Ти па и ти...Аз доста време ползвах Трилиан за да си конектвам и ICQ и Yahoo Messenger и MSN Messenger, ама откакто се появи Скайпа ми е единствен комуникационен канал - и за говор, и за видео, и за чат...Даже имам приятели - пишат ми мейл да си пусна Кюто да ми пишат нещо...Хич не го и пускам вече.Та ако някой от вас ме търси - на скайп...Даже и на мобилния съм си го качил и мога да си чатя и през GPRS и Wi-Fi (ако има де)
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X